Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarrrrr oynamanın en hararetli yerinde tel geldi .... 5 dk da duş ... çıkıyorum şimdi .... 3 gibi gelirim ancak

Ahu060812 yavrum en az 40 dk soluksuz tepinmişimdir

Eveeeeeeeeet güldük , oynadık , eğlendik , kayışları kopardık ve tabii ki diktik

Perşembe karbondan uzak , bol otlu yoğurtlu özüne dönen aus

Seviyorum sizi ...geçmişi gelince okurum ...

Canımmm uğraşıyorum ama bu hafta çok ümitli değilim senin wc tamam sevindim
Baskülün ü aldınmı
baskülü sipariş etmiştim iki günde gelecek diye, 6 gün ses çıkmadı, sinirlendim iptal ettim. Haftasonu alışverişe çıkıp kendim alıcam inşallah.
Sen niye ümitli değilsin?Bol bolll su iç akşam 6 ya kadar

Ablam az önce yani 12 gibj kahvaltı yaptım biliorum gec ama aksam gün batmadan yerim inşallah sebze ile kapatcam günü . Yanlız ben 2 buçuk haşlama yumurta ( fazla mi ya ekmeksiz ) peynirler 3 zeytin yedim salata bi de . Fazla doydum

kızlar yemeğimi yedim
etli türlü,yoğurt,1 dilim ekmek yedim ,aslında bulgur pilavı da vardı ama almadım hee bide revani vardı yüzüne bile bakmadım
böyle dilde mi çıkardın tatlı revaniye, sormadı mı ne oldu bizim aşkımıza diye

kızlar yemeğimi yedim
etli türlü,yoğurt,1 dilim ekmek yedim ,aslında bulgur pilavı da vardı ama almadım hee bide revani vardı yüzüne bile bakmadım
He kızz olsa bende bi Çatal alırdim belki ama menümde hiç tatlı bişi olmaması bana tuhaf ve zor geliyı. Bi reçel bi helva bal olsa ...

He kızz olsa bende bi Çatal alırdim belki ama menümde hiç tatlı bişi olmaması bana tuhaf ve zor geliyı. Bi reçel bi helva bal olsa ...
vorones tabağıma koyarlarsa bende dayanamıyorum ama hiç o tarafa bile bakmadım şeklini şemalini görmedim,görsem dayanamam biliyorum,yoksa bende tatlıcıyımdır,bütün ömrümü sadece tatlı yiyerek geçirebilirim
neyse fazla tatlı muhabbeti sonucu kötü olmasın yoksa 3 harfliler basıyo burayı(aus),hepte böle yada böle yapıyo bana sonra

vorones sana bişey sorcam vorones ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…