PammukummmAMİN CANIM
bu arada baya sıkıntı yaşamışsın kötü olmuş da sonu güzel olmuş.
huuuDilek Merhaba canım Nasılsın okuldamısın
aaaaaaaaaa ben durumu çok yanlış anlamışım o zamanEveeettt güzelimmmmm direk 3 harf ve 5 karf aklıma geliyoo aus ve kabak
huuuSen de nasıl gidiyor Fatmanurcum
Okuldayim canimDilek Merhaba canım Nasılsın okuldamısın
baskülü sipariş etmiştim iki günde gelecek diye, 6 gün ses çıkmadı, sinirlendim iptal ettim. Haftasonu alışverişe çıkıp kendim alıcam inşallah.Canımmm uğraşıyorum ama bu hafta çok ümitli değilim senin wc tamam sevindim
Baskülün ü aldınmı
Ablam az önce yani 12 gibj kahvaltı yaptım biliorum gec ama aksam gün batmadan yerim inşallah sebze ile kapatcam günü . Yanlız ben 2 buçuk haşlama yumurta ( fazla mi ya ekmeksiz ) peynirler 3 zeytin yedim salata bi de . Fazla doydumCanlarrrrr oynamanın en hararetli yerinde tel geldi .... 5 dk da duş ... çıkıyorum şimdi .... 3 gibi gelirim ancak
Ahu060812 yavrum en az 40 dk soluksuz tepinmişimdir
Eveeeeeeeeet güldük , oynadık , eğlendik , kayışları kopardık ve tabii ki diktik
Perşembe karbondan uzak , bol otlu yoğurtluözüne dönen aus
Seviyorum sizi ...geçmişi gelince okurum ...
böyle dilde mi çıkardın tatlı revaniye, sormadı mı ne oldu bizim aşkımıza diyekızlar yemeğimi yedim
etli türlü,yoğurt,1 dilim ekmek yedim,aslında bulgur pilavı da vardı ama almadım hee bide revani vardı yüzüne bile bakmadım
He kızz olsa bende bi Çatal alırdim belki ama menümde hiç tatlı bişi olmaması bana tuhaf ve zor geliyı. Bi reçel bi helva bal olsa ...kızlar yemeğimi yedim
etli türlü,yoğurt,1 dilim ekmek yedim,aslında bulgur pilavı da vardı ama almadım hee bide revani vardı yüzüne bile bakmadım
böyle dilde mi çıkardın tatlı revaniye, sormadı mı ne oldu bizim aşkımıza diye
vorones tabağıma koyarlarsa bende dayanamıyorumHe kızz olsa bende bi Çatal alırdim belki ama menümde hiç tatlı bişi olmaması bana tuhaf ve zor geliyı. Bi reçel bi helva bal olsa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?