- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Bende tadına bakıp durabilenlerdenim.bendensin aplaaaBegümüm şindi bişiler diyecemde ausdan tırsıyom
Ben yasaklara yada kaçamaklara karşıyım. E bunassiiii oluyo derseniz . Uygun vakitte sizi zorlayan bişi varsa minnacıkk agza atıp onu dakikalarca çignemek . Bu yapıldıgı zaman gerçek kaçamak olmadan uzun soluklu ve stressiz diyet yapmak daha mümkün oluyor .
Misal 2-3 çekirdegi çitlesen diyetine bence bişi olmaz ama şimdi çitlemedin gözün gönlün kaldı hemde bünyeni gerdi . Bu gerginlikde kilo vermeyi etkiliyor.
Tabi egerki agzım değdi duramam diyorsanız orası ayrı tabe dikkat !!!!!
Aynı ben damağımda yanma bütün vücutta ağrı başım kazan gibi sanırım bende hasta oluyorum
Valla bugün ayran aşı başladım ama bunlar geçen hafta sabitti şimdi iki haftalık kilo veririrlerse seyret
aynı bunları yaşıyosunuzdur insanlara laf anlatmak insanlarla uğraşmak zor
doğrudur,bizde kapıda beklerken görüyoz o tipleri işte ama bikaçını siz akşama kadar onlarcasınıbegum75 aynılar ya.hergün böyleleriyle karşılaşıyoruz.
Değiştirdim, tavuğumu yidim :)Sen tartıya gül kiii tartıda sana gülsün canım benim
Al bakalım istediğin pon pon olsun
duaya geeeel çooook aminnnn
Fena br şekilde dilime dolanır şimdi ...sabah ne dinlesem tüm gün dilimdeeeee
Yemeeeeeeeeeeeeee ne olurrrrrr
Kızarsammmmm soooon olurrrrrr
İkimizeeee bu takımmmmm
İnan ki daar oluuuuurrrr
Bende yer değişimini mümkünse tercih ederim canım .
Ama güzel.
Yarın tartıda seni güldürür bu menü
Aeeeeeebeeeeeeeeeeeeen güzel akıllar ver .
Burda tadını bir lokma aldığında elinden bırakamayacağını itiraf eden arkadaş çook.
O yüzden unutsunlar o tatları bir süre...
1 lokma 10 olur , 2-3 20 30 olurrrr sonra ben getirinnn o aebeniiii banaaaaaaaaaaa derim
günaydınnnnnnnnnnnn
ne güzel hesap ...ama haftada 700 ayda ayda 100gr da bonus .... 5 aya kalmaz bitirelim bu işi
Purosu elinde , sırtını portakal bahçelerine çevirdiği deri koltuğunda okuyor şimdi day bunları
benim en nefret ettiğim sıkılmış krem tüplerini masama koymaları,hele bu hemoroid kremiyse ıyyyyyyyy
benim en nefret ettiğim sıkılmış krem tüplerini masama koymaları,hele bu hemoroid kremiyse ıyyyyyyyy
hahahah
kızlar size bi ekmek diycem
unonun denge lıgyt ekmegi şimdi cia tohumuda eklenmiş , digerleirne göre kh azaltılmış bi ekmek
eskiden ben bundan yerdim
şimdi hafta sonu tost yemek için alacagım ben bu ekmegi
ekmek yiyenler için tavsiye ederimm
poğaça gibi unonun ekmekleri ya çok lezzetliii... ay yine wc yok karnım şiş deliricemkelebekolacam bana bir huni yazar mısn wc li
Süpersin ortim.bende şimdi ria kontrolüne geldim doktor bir ay dedi nerdeyse 2 ay olacak
poğaça gibi unonun ekmekleri ya çok lezzetliii... ay yine wc yok karnım şiş deliricemkelebekolacam bana bir huni yazar mısn wc li
Canımm ortişimm özürdilerim ria ne demekSüpersin ortim.bende şimdi ria kontrolüne geldim doktor bir ay dedi nerdeyse 2 ay olacak
vorones tabağıma koyarlarsa bende dayanamıyorumama hiç o tarafa bile bakmadım şeklini şemalini görmedim,görsem dayanamam biliyorum,yoksa bende tatlıcıyımdır,bütün ömrümü sadece tatlı yiyerek geçirebilirim
neyse fazla tatlı muhabbeti sonucu kötü olmasın yoksa 3 harfliler basıyo burayı(aus),hepte böle yada böle yapıyo bana sonra
vorones sana bişey sorcam vorones ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?