Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende tadına bakıp durabilenlerdenim.bendensin aplaaa
Aynı ben damağımda yanma bütün vücutta ağrı başım kazan gibi sanırım bende hasta oluyorum
Ahu060812 ortişimmmm yarın mortişleriiimiziii yenecegukkk dimiiiii 2-0
Valla bugün ayran aşı başladım ama bunlar geçen hafta sabitti şimdi iki haftalık kilo veririrlerse seyret
aynı bunları yaşıyosunuzdur insanlara laf anlatmak insanlarla uğraşmak zor

Değiştirdim, tavuğumu yidim :)

hahahah )) koptum yaaaa bende nasıl biriyim doktorum giderim doktor ilaç verir bunu kuallanmasamda bitkisel şunu kullansam olur mu bu ilaç bana bişey yapar mı yok yok ben bunu içmeyeyim diyen hastalardanım )))))bende ilac istemiyorum sanki sohbete gidiyorum hahahah buda benim )))

poğaça gibi unonun ekmekleri ya çok lezzetliii... ay yine wc yok karnım şiş deliricem kelebekolacam bana bir huni yazar mısn wc li

poğaça gibi unonun ekmekleri ya çok lezzetliii... ay yine wc yok karnım şiş deliricem kelebekolacam bana bir huni yazar mısn wc li

sana özel yaptırdım.sgk karşılamıyor.bunu takınca kafana herşey unutuyorsun no stres no panic.kabızlıkta otomatik iyileşiyor.

denge lıgyt kh bakımından daha iyi
ama çavdarlısı,tam tahıllısı akıllara zarar valla
bende kaç aydır yemiyorum ya bi tost yiyim hafta sonuda diye düşünüyorum
birde ıspanak salatası

pro lu bi hafta geçirmek istemiyorum

ilahiii begümüm aynı bensin tatlıciii. . Valla aus görmesin baNà da kzar ama yemedim ki yemedim kiiii
Valla kardeşim benjm ismimin sonuna ekleyip. Buyrun voronesin.malikanesi. . Diye gulusurduk. Hani pembe diziler de Fernando peles neyin vardi onun gibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…