cemre:2
ceyce:5
doga:22
frangi:9
ganfed:6
julia:1
kirmizi:39
tutku:12
azeri:23
minaver:0
saferan:16
ayy beni yine saymamıssınnn
oooo cok özür canim.düzelttim.gerci seni kontrole bile gerek yok.senden 100 de yüz eminim mesajlarinin 5 in altinda olmayacagina.
günaydın kızlar, ben de buralardayım...
slm kızlar yağmurla yine bir güne merhaba dedim nevar neyok
Gunaydin sekerlerimmmmm.. Bugun nasilsiniz bakalim???? Ben kalktim kardesimi susledim pusledim okula hazirldim anniskolarda goturduler.. Bugun yuruyemicem kizlar malesef isin var.. Oglenden sonra gorusuruzzz.. Kocaman opuyorum hepinizi
günaydin $ekerler.nasilsiniz bakalim?ben dinc uyandim.bugün cok cok i$im var.hep disarilarda olucam.1 saat kadar burdayim ama.
günaydın kızlar, ben de buralardayım...
ayy kimse yok bu gün isyanlardayımm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
slm kızlar yağmurla yine bir güne merhaba dedim nevar neyok
sağol cnm vallahi ayaklarım yere basmıyor..ne oldu sana meyvem ya yaz geliyo had toparlan..problem özel hayatınlamı ilgili iş hayatınlamıtutkucum hayırlı olsun ev işini halletmişsiniz..
yavv beni hiç sorma dağılmıs durumdayımm bıktım kendimden resmen kendi kendimi bezdirdim yordum.. cok enerjisizimm :26::26::26:
sen nasılsın heycan telas varmı
cemre:2
ceyce:5
doga:22
frangi:9
ganfed:6
julia:1
kirmizi:39
tutku:12
azeri:23
minaver:0
saferan:16
meyvenull:29
tutku canım n ezaman yeni evine yerleşeceksin? sen bu telaşede verirsin şekerim bütün fzl kilolarını bak demedi deme stresle gider hepsi
kiz ne yapayim oyle bir hiddetve siddetle geldingi gunduz kaptanim aksam sen ne korkutuyorsunuz poarmak kadar cocugu aglarim bak gelmeyin ustumenereye gittin ganfed ifadeni alcaktım daha ..nerdeydin bütün gün bakiim...okul tatil olsun ne olcak hergün uğra biz özleriz seni sonra..azeri de bi dagha gelmedi misafirleri göndermedimi daha yoksa ..azeriii kaçamak mı yaptın yoksaaa....
julii sende yoksun slam verip kaçtın yoklama var unutmaaa....
otur bir dinlen kiz derin derin nefes al ben gibi sende bayilma yorgunluktanyazık sana canım yaaa, sen anlatırken ben yoruldum valla.. :26:
kiz ege kac aylik benimkide bir buyuse bende kosacamda pesinden daha emeklemiyor bile kerata tembel cok tembelvalla bende de tam tersi oluyor.. haftasonu biraz kaçırsam bile kilo veriyorum egenin peşinde, hafta içi koca gün oturduğum için ne kadar diyet yapsam da az gidiyor kilocuklar.. evde olsam incecik olucam demekki..
evet bende bakiyorum ona yillar oncede perihan savas sinema olarak cekmisti ona bakmistim o daha bir guzeldi sanki:26:aaa o nasil diziymis öyle.merak ettim bende bakayim bir ara
otobanda dur güvenlik $eridinde.yap oralara bir yerlere
ayyy ben hala ama hala hastayim diye yapamadim günlerdir.hastaligim gecsin yapicam anca.
geldim Safi$im geldiiiiim.arkadasim daha yeni gitti.cok güzel vakit gecirdik.ben yemekler yaptim.aksam yemegimizide beraber yedik.cok güzel oldu hep beraber yemek.amaaaa kacirdim evet.gözüm döndü bir an
sorma frangicigim bunlar yoklugumuzdan istifade sapitti sapittiselam canımmm.... amma kaynatmışsınız gündüz..
yaa acayip başım ağrıyo, bugün çok yoğundu... yarına da bir sürü iş kaldı.. hatta eve de getirecektim ama sonra hadi evde dinleneyim de yarına dinç kafayla yapayım hepsini dedim..
aklım da sizde kaldı hep, gerçi kaldığı kadar varmış.. muhabbet süpermiş..
biride benim takipcilerin cok hos tarifler var tavsiye ederimtatlim, benim profilime gir.orada hani vBRecipe yaziyor yukarida.oraya tikla,tüm tariflerim cikiyor.insallah begenirsin.Sagolsunlar beni seven tariflerimi hep yapan takipcilerim var.cok güzel mesajlar yaziyorlar bana
makarnanin diyet olani var ondan ye bende kendime oyle yapiyorumdiyetisyenim oyle demistibugünkü menümü yazayım size..
sabah: 1 bardak portakal suyu
kahvaltı: tam buğday ekmeğine domates peynirli tost
ara: 2 kuru kayısı, 2 ceviz
öğlen: soya soslu mantarlı tavuk
ara: 1 adet yulaflı bisküvi
akşam: fırında sebzeli tavuk, salata, yoğurt
su sadece 1 litre içebildim bugün ama bunun gecesi de var.. toplam 1,,5 litreyi rahat bulur, 2 bile olabilir..
ben artık montiyi temel alıp daha değişik bir yöntem izleyeceğim.. sabah buğday ekmeği yemek, öğlen-akşam yemeklerinde protein ağırlıklı beslenip yanına salata&yoğurt yemek gibi.. pilav, patates, makarna mümkün olduğunca az yicem.. ara öğünlerimi kesin yapmaya çalışıcam; 6 öğün yiyebilirsem süper olacak..
gercekten sohbet hosmus sonra okuyunca gulmekten oldum sicagi sicagina daha bir eglenceli olmusturhic sorma tatlim ya,gülmekten cenem acidi resmen.cook komikti.kirmizi bizi ucurdu bugün.keske sende olsaydin.ama daha önümüzde cooook günlerimiz var.
gecmis olsun canim.bas agrisini cok iyi bilirim.bende migren var,tuttumu öldürüyor beni.hatta 1-2 aydir siddetli bayaa
hg canim ohhh sefan olsun hep evde oturulmaz demi azcikta gezecegizmerhabalar gezdim geldim napıyorsunuz bakalım
sen otur oturdugun yerde hergun hergun nereyenereleri gezdin kiz?bende yarin gezicem insallah.
:)))))kayınvaldeye gittik
sıcagı sıcagına daha bi beterdi
hayirli olsun canim gule gule oturun icinde ogul kiz dugunu yapasiniii gecelr kızlarr...bu akşam ev bakmaya gittik istediğim siteden aldık sonunda evi..ev derdinden kurtuldum..allah siteyen herkese nasip etsin.öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam..şimdi beni bekler toparlnma ve taşınma telaşı
misafir olunca durdurmak zaten imkansiz be gulumneyse insallah almamissindirannemler akşamüstü aradı yemeğe geldiler, o yüzden giremedim siteye bugün pek. acil market yemek işleri... yemekte kaçırdım yine kaptanım yawoff yarın sabah tartılıyım bakıyım ne olmuş halim
bu arada artık haftada 1 gün masaj yaptırıcam kızlar, bu perşembe ilk masajım. bacaklarım falan selülit doldu ne yazıkki, iyi gelir umarım...
günaydın sekerlerimm tükkanı bende acmasam acacak yokmus hanii
batcaz bu gidişle ona göree
sadece bakalım şimdilik mümkünse...azeri kız sen ne becerikli hatunsun vallahi bütün tariflerine baktım baktıkcada ağzımın suyu aktı bu yapılırmı yauv diyet grubunda banaaaa
cnm 1 aya kalmaz taşınırız..eşimin işleri çook yoğun gece yarılarına kadar çalışıyo..bu yoğunlukta nasıl taşınırız nasıl hallederiz bilmiyorum ama halledicez artık..ceycem ben kilolarımı yeni evimde vermeyi düşünüyorum..sitemizde yüzme havuzu ve fitness salonu var..utkuyla bol bol yüzmeler sporlar yaparız artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?