Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin sekerlerimmmmm.. Bugun nasilsiniz bakalim???? Ben kalktim kardesimi susledim pusledim okula hazirldim anniskolarda goturduler.. Bugun yuruyemicem kizlar malesef isin var.. Oglenden sonra gorusuruzzz.. Kocaman opuyorum hepinizi

günaydin $ekerler.nasilsiniz bakalim?ben dinc uyandim.bugün cok cok i$im var.hep disarilarda olucam.1 saat kadar burdayim ama.

cemre:2
ceyce:5
doga:22
frangi:9
ganfed:6
julia:1
kirmizi:39
tutku:12
azeri:23
minaver:0
saferan:16
meyvenull:29

Son düzenleme:
Gunaydin sekerlerimmmmm.. Bugun nasilsiniz bakalim???? Ben kalktim kardesimi susledim pusledim okula hazirldim anniskolarda goturduler.. Bugun yuruyemicem kizlar malesef isin var.. Oglenden sonra gorusuruzzz.. Kocaman opuyorum hepinizi

günaydin $ekerler.nasilsiniz bakalim?ben dinc uyandim.bugün cok cok i$im var.hep disarilarda olucam.1 saat kadar burdayim ama.

günaydın kızlar, ben de buralardayım...

ayy kimse yok bu gün isyanlardayımm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

slm kızlar yağmurla yine bir güne merhaba dedim nevar neyok

günaydın kızlaaar....

azeri kız sen ne becerikli hatunsun vallahi bütün tariflerine baktım baktıkcada ağzımın suyu aktı bu yapılırmı yauv diyet grubunda banaaaa

tutku canım n ezaman yeni evine yerleşeceksin? sen bu telaşede verirsin şekerim bütün fzl kilolarını bak demedi deme stresle gider hepsi

sağol cnm vallahi ayaklarım yere basmıyor..ne oldu sana meyvem ya yaz geliyo had toparlan..problem özel hayatınlamı ilgili iş hayatınlamı
cemre:2
ceyce:5
doga:22
frangi:9
ganfed:6
julia:1
kirmizi:39
tutku:12
azeri:23
minaver:0
saferan:16
meyvenull:29

vayy kendimi aşmışım çok sevindim

tutku canım n ezaman yeni evine yerleşeceksin? sen bu telaşede verirsin şekerim bütün fzl kilolarını bak demedi deme stresle gider hepsi

cnm 1 aya kalmaz taşınırız..eşimin işleri çook yoğun gece yarılarına kadar çalışıyo..bu yoğunlukta nasıl taşınırız nasıl hallederiz bilmiyorum ama halledicez artık..ceycem ben kilolarımı yeni evimde vermeyi düşünüyorum..sitemizde yüzme havuzu ve fitness salonu var..utkuyla bol bol yüzmeler sporlar yaparız artık..

kiz ne yapayim oyle bir hiddetve siddetle geldingi gunduz kaptanim aksam sen ne korkutuyorsunuz poarmak kadar cocugu aglarim bak gelmeyin ustume
yazık sana canım yaaa, sen anlatırken ben yoruldum valla.. :26:
otur bir dinlen kiz derin derin nefes al ben gibi sende bayilma yorgunluktan
valla bende de tam tersi oluyor.. haftasonu biraz kaçırsam bile kilo veriyorum egenin peşinde, hafta içi koca gün oturduğum için ne kadar diyet yapsam da az gidiyor kilocuklar.. evde olsam incecik olucam demekki..
kiz ege kac aylik benimkide bir buyuse bende kosacamda pesinden daha emeklemiyor bile kerata tembel cok tembel
evet bende bakiyorum ona yillar oncede perihan savas sinema olarak cekmisti ona bakmistim o daha bir guzeldi sanki:26:
sorma frangicigim bunlar yoklugumuzdan istifade sapitti sapitti
tatlim, benim profilime gir.orada hani vBRecipe yaziyor yukarida.oraya tikla,tüm tariflerim cikiyor.insallah begenirsin.Sagolsunlar beni seven tariflerimi hep yapan takipcilerim var.cok güzel mesajlar yaziyorlar bana
biride benim takipcilerin cok hos tarifler var tavsiye ederim
makarnanin diyet olani var ondan ye bende kendime oyle yapiyorumdiyetisyenim oyle demisti
gercekten sohbet hosmus sonra okuyunca gulmekten oldum sicagi sicagina daha bir eglenceli olmustur
merhabalar gezdim geldim napıyorsunuz bakalım
hg canim ohhh sefan olsun hep evde oturulmaz demi azcikta gezecegiz
nereleri gezdin kiz?bende yarin gezicem insallah.
sen otur oturdugun yerde hergun hergun nereye
kayınvaldeye gittik

sıcagı sıcagına daha bi beterdi
:)))))
hayirli olsun canim gule gule oturun icinde ogul kiz dugunu yapasin
misafir olunca durdurmak zaten imkansiz be gulumneyse insallah almamissindir
günaydın sekerlerimm tükkanı bende acmasam acacak yokmus hanii
batcaz bu gidişle ona göree

kiz bugun nobetci sendin ya ondan gelmedik sen ac cayi sofrayi hazirla biz geliriz
rahat rahat hazirla diye gelmedik

azeri kız sen ne becerikli hatunsun vallahi bütün tariflerine baktım baktıkcada ağzımın suyu aktı bu yapılırmı yauv diyet grubunda banaaaa
sadece bakalım şimdilik mümkünse...

nerde yeni evin çok güzel bir yere benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…