Dünya artik bir tık ötemizdeDeğişik ..insan oralardan böyle takimdas oluo ne güzel
Aman yumuşama sakin o şimdi yalvarır yakarır ama asla değişmez eski haline hemen dönerEski öküzcan benimle ısrarla görüşmek istiyormuş hayır dedim. Bıraksın peşimi artık, birbirimize birbirimizden hayır yok.
Yalvarır yakarır bi hali de yok biliyor musunAman yumuşama sakin o şimdi yalvarır yakarır ama asla değişmez eski haline hemen döner
Ben begendim ama sabahlari 1 haslanmis yumurta ekle canim daha tok oldugunu goreceksin....lahmacunu bilirim bende hafta sonlari yaptiriyorum aynı incecik ondan bisey bence baska bisey olmaz yememissin gayet guzel...Benim menum
Perşembe
Sabah
peynir ceviz ayran
Öğle mercimek çorba
Sus biber tursusu 2-3 tane
Akşam
Bir ince mı önce kağıt gibi el kadar lahmacun
Salata bol bol
Ayran tuzsuz
Çay içiyorum
Yeşil çay iccem
2 lt su oldu
Tatlı krizlerim azaldı
Geceleri huzursuz. Bacak sendromu vardı şimdi yok
Latte icerdim içmiyorum
Yeşilliği çoğaltım
Teşekkürler
Ausencia aeben @Benim adim uzum
Dur sen inat ettikçe o kıvama gelir şuan farkında değil zaaarYalvarır yakarır bi hali de yok biliyor musungörüşecez işini gücünü bırak gel önemli diyo kızıyo falan allahım ya
Eee ne demisti ada ablan sana o donup dolasacak gelecek diye sakin gorusmeee...bak buraya yaziyorum birgunde okul cikisina gelecekEski öküzcan benimle ısrarla görüşmek istiyormuş hayır dedim. Bıraksın peşimi artık, birbirimize birbirimizden hayır yok.
Yalvarır yakarır bi hali de yok biliyor musungörüşecez işini gücünü bırak gel önemli diyo kızıyo falan allahım ya
Canim sapik olma ihtimali var mi ?Ausencia deli galiba ne bileyim anlamıyorum onu uğraşıyor benimle ama ben ona uymadim tabi pidenin birini eşimin yeğeni ne yolladım 2 sini KV ler ve eşim yediler tabi gene yanımda
Sabah 2 dilim ananas biraz peynir
Öğle yoğurt ananas 3 yk salata
1 dilim peynir ananas
2lt su
1 mısır puskullu çay 1 filtre kahve 1 kupa biberiye
Ausencia güzelim Ahu060812 ortisimm
Menum 23.02.2017 Perşembe
Sabah
4 dlm 1 yumurta
7 zeytin
2 dlm kizarmis ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 por. Tavuk sis
1 kase yogurt
Salata
Aksam
1 kepce corba
3 yk tavuk sote
1 kase yogurt
Salata
3 lt su 1 sade nescafe 2 kayisi cayi 1 türk kahvesi sade 65 dakika yürüyüş
Ilahi kuzum.hic gulecegim yoktu.İnsan doktor olunca ananaslarlan besleniyorbizim detoks maydonoz hadi portakal ahuahahaha
Yok canım normalde biz ailecek görüşüyoruz eşim tanıyor ve 3 çocuğu varCanim sapik olma ihtimali var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?