Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geçen kış yapardım kepekli makarna hasladim fesleğen kat çok güzel oluyor
Şimdi kaptanımız izin verirse gene yaparım tabi

Aslında yenebilir bence haftada bir gün başka Kh almamak sarti ile bende yerdim önceden kepekli bir paket var hatta evde tam buğday makarnası da var artik

Resmen kendimi bildim bileli diyetteyim çevremdeki herkes benim diyet modumdan feci sıkılmış vaziyette sende hep diyettesin lafları :) diyorum 9.5 kg verdim e sen hep böyleydin diyorlar :) o yüzden yanına bile yaklaşamadığım 65 hedefim :)

Ben begendim ama sabahlari 1 haslanmis yumurta ekle canim daha tok oldugunu goreceksin....lahmacunu bilirim bende hafta sonlari yaptiriyorum aynı incecik ondan bisey bence baska bisey olmaz yememissin gayet guzel...
Ya yumurta ben de sivilce yapıyo iltihaplı deri altında yüzümde çok severim ama yiyemiyom

Makarna ve pilav çok seven biri değilim bulgur hele ağzıma sürmem. Bizim evde de pişmez çok.

Makarnayı da ya yağsız olacak ya da yazın kepekli fesleğenli deniz ÜRÜNLERİ makarnası yapmıştım üfff inanılmaz olmuştu.

Bugün ki menu
Sabah 1dilim kepek ekmeği 1,5 haşlanmış yumurta çok az peynir
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 2kepce yüksük çorbası yoğurt
Ikindi spor öncesi 4 yemek kaşığı kabak ile az yoğurt
Spordan gelince 2 yemek kaşığı çorba (dayanamadim) 3yaprak marul yoğurt kürü
Su 2litre
Spor 1,5saat begum75 Ausencia Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…