Ben geçen kış yapardım kepekli makarna hasladim fesleğen kat çok güzel oluyor
Şimdi kaptanımız izin verirse gene yaparım tabi
Ya yumurta ben de sivilce yapıyo iltihaplı deri altında yüzümde çok severim ama yiyemiyomBen begendim ama sabahlari 1 haslanmis yumurta ekle canim daha tok oldugunu goreceksin....lahmacunu bilirim bende hafta sonlari yaptiriyorum aynı incecik ondan bisey bence baska bisey olmaz yememissin gayet guzel...
Aynı tam verip unutup yiyoruzzz hoop geri geliyor bu sefer unutmak yok amaAynen yaa tam 7 sene oldu bana
Bizde yulaf makarnası var hic denemedimmAslında yenebilir bence haftada bir gün başka Kh almamak sarti ile bende yerdim önceden kepekli bir paket var hatta evde tam buğday makarnası da var artik
Bizde yulaf makarnası var hic denemedimm
Anladim ama o zaman kahvaltiyi biraz zengin tut..zeytin yesillikler cevizler gibiiYa yumurta ben de sivilce yapıyo iltihaplı deri altında yüzümde çok severim ama yiyemiyom
Haklisin üç gün okul sabah ilk iki gün öğlen sabah olunca 7 de kalkiyomAnladim ama o zaman kahvaltiyi biraz zengin tut..zeytin yesillikler cevizler gibii
Sende haklisin canim Allah kolaylık versin..Haklisin üç gün okul sabah ilk iki gün öğlen sabah olunca 7 de kalkiyom
10 dk önce kalksam uyku tatlı geliyi
Bulda haftaya yiyelim bariBesin değerlerine bakayım bı karşılaştırıp
Hangisi masum mus bulalım
İyi akşamlar ablammmİyi akşamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?