Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dur sen inat ettikçe o kıvama gelir şuan farkında değil zaaar
Valla çok ısrar ediyor ama etmesin ben onsuz huzuru mutluluğu buldum. Yıllarca kendimi onunla mutlu olurum başka şekilde olamam diye kendimi kandırmışım. Hayatımda bi boşluk varmış ve ben o boşluğu öküzcanla doldurmaya çalışıyormuşum sadece..

Eee ne demisti ada ablan sana o donup dolasacak gelecek diye sakin gorusmeee...bak buraya yaziyorum birgunde okul cikisina gelecek ))
Abla sen var ya tam bir ilişki uzmanısın kaptanımın dediği gibi demin dedi ki eğer kabul etmiyorsan okuluna geleceğim. Manyak ya gelmesin okula falan.

Sen 3 4 kere reddet ama sen bana böyle yaptın şöyle yaptın diyerek değil gerçekten takmadığın için bak nasıl ağlıyor kapında
Reddediyorum ısrarla görüşmek istiyor okuluna geleceğim orda konuşuruz o zaman diyo of ne işi var okulumda. Hiç ona sen şöyle yaptın böyle yaptın demedim. Zaten umrumda değil açıkçası. Ne yaptıysa yaptı. Bitti ya önemli olan o :)

Hic bisey deme gelincede artislik yap vaktim yok dee sürüsün erkekler surunmekten zevk aliyorlar...sen burnun havada gezince pesinden dolasiyorlar budur iste tüm mesele...

Yarinki menumu su sekilde düşünüyorum..sabah yumurta 1 kk peynir 2 ceviz 2 etimek..oglen haslanmis makarna uogurt ve pulbiberle. Aksam ton balikli salata mercimek corbasi..aralarimi da listedeki gibi..
Haslanmis makarnayi oneriyor mu diyetisyen ayyy bende yaparim bi aksam yemegi olarak..kepeklu mi makarna ??

Yıllar geçiyor tek gerçek biz hep diyette
Ben hayatimda ilk defa diyet dusunmeden gectigimiz ramazan bayramiyla bi biraktim diyeti taakii buraya gelinceye kadar 8 aralik kadar istedigim herseyi yedim ictim sonuc 76.800 olduuu...ve hergun yanan mide sikayetleriii olarak geri döndü

Hic bisey deme gelincede artislik yap vaktim yok dee sürüsün erkekler surunmekten zevk aliyorlar...sen burnun havada gezince pesinden dolasiyorlar budur iste tüm mesele...
Abla bu öyle biri değil beni rezil eder okulda kavga çıkarır rezil eder. Ay çok panik oldum anneme anlattım her şeyi ağladım içim rahatladı biraz. Gelmesin okula falan. Annem arayıp söyleyecek görüşmeyin diye.
Normal bi insan değil o. Vaktim yok diye artistlik yapsam bana bağırır belki küfür eder rezil olurum. Defolsun gitsin hayatımdan beni bıraksın

Ben hayatimda ilk defa diyet dusunmeden gectigimiz ramazan bayramiyla bi biraktim diyeti taakii buraya gelinceye kadar 8 aralik kadar istedigim herseyi yedim ictim sonuc 76.800 olduuu...ve hergun yanan mide sikayetleriii olarak geri döndü
Bende bı bıraktım 10 kusur kilo geldi yazık bize ama

Ya senin öyle biriyle ne işin varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…