onun heyecanini paylas silkin ayaga kalk toparla kendini meyvem at su psikolojiyi ustunden guzel seyler dusun guzel ol ne o oyletutkucum hayırlı olsun ev işini halletmişsiniz..
yavv beni hiç sorma dağılmıs durumdayımm bıktım kendimden resmen kendi kendimi bezdirdim yordum.. cok enerjisizimm :26::26::26:
sen nasılsın heycan telas varmı
gunaydin canim senin bu gunaydin resimlerine bayiliyorum cok guzeller ya
günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..
gunaydin kaptanim islerini hallet gel yuruyusude yarin yaparsin uzulmeGunaydin sekerlerimmmmm.. Bugun nasilsiniz bakalim???? Ben kalktim kardesimi susledim pusledim okula hazirldim anniskolarda goturduler.. Bugun yuruyemicem kizlar malesef isin var.. Oglenden sonra gorusuruzzz.. Kocaman opuyorum hepinizi
ohh ne guzel dinc uyanmissin ben yataktan hergun dayak yemis gibi uyaniyorum.ne isin var kizgünaydin $ekerler.nasilsiniz bakalim?ben dinc uyandim.bugün cok cok i$im var.hep disarilarda olucam.1 saat kadar burdayim ama.
küs sen azeriye küs bak gene seni saymamisayy beni yine saymamıssınnn
hay senin parfumune kurban olsunlar cilveye bakin cilveye
kiz ben varim daha ne istiyonayy kimse yok bu gün isyanlardayımm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
gunaydin cemrem hggünaydın kızlar, ben de buralardayım...
ay ne guzel yagmurda yurumeyi cok severim .ormantik oluyorslm kızlar yağmurla yine bir güne merhaba dedim nevar neyok
kiz isiklari ac aydinlansin etrafincik karanliktangünaydın ceyce ..
nasılsın.. bende herseyvar hersey yok ayy ben bu aralar cok karmasığım hiç girmeyelim ruhumaa
cnm 1 aya kalmaz taşınırız..eşimin işleri çook yoğun gece yarılarına kadar çalışıyo..bu yoğunlukta nasıl taşınırız nasıl hallederiz bilmiyorum ama halledicez artık..ceycem ben kilolarımı yeni evimde vermeyi düşünüyorum..sitemizde yüzme havuzu ve fitness salonu var..utkuyla bol bol yüzmeler sporlar yaparız artık..
afiyet olsun canim biz burdayiz bekliyoruz seni gelince anlatirsin :80:şekerlerim ben yemeğe cıkıom görüşürüz öğleden sonra anlatırım size gelişmelerii
kiz ege kac aylik benimkide bir buyuse bende kosacamda pesinden daha emeklemiyor bile kerata tembel cok tembel
makarnanin diyet olani var ondan ye bende kendime oyle yapiyorumdiyetisyenim oyle demisti
şekerlerim ben yemeğe cıkıom görüşürüz öğleden sonra anlatırım size gelişmelerii
amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam
amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam
selam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..
izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..
sagol canim,tesekkür ederim.diyetiniz bitince yaparsiniz artik ara ara biseyler.azeri kız sen ne becerikli hatunsun vallahi bütün tariflerine baktım baktıkcada ağzımın suyu aktı bu yapılırmı yauv diyet grubunda banaaaa
ayyy cok sevindim,hadi seni evlendirelim burda.dügününü falan yapalim hep beraber.insallahselam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..
izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..
disaridan geldim canim. basim catliyor.cok keyifsizim yrica.kiz azerim nerdesin adin var kendin ortalikta yoksun
ohhh be dagit su karabasanlari soyle neselen
hg hemde yedinmi mamalari kacirmayaydinbaricumaya listedesin demi
:123::123::123::123::123::123::123::123:
ayy evet evlendirin benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?