Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

onun heyecanini paylas silkin ayaga kalk toparla kendini meyvem at su psikolojiyi ustunden guzel seyler dusun guzel ol ne o oyle kiziyorum hakalk bi makyaj yap ciciler giy soyle bi salin iyi hisset kendini

günaydın
burası yağmurlu bugün..böyle bir ormanda olmak isterdim yaa..​
gunaydin canim senin bu gunaydin resimlerine bayiliyorum cok guzeller ya
Gunaydin sekerlerimmmmm.. Bugun nasilsiniz bakalim???? Ben kalktim kardesimi susledim pusledim okula hazirldim anniskolarda goturduler.. Bugun yuruyemicem kizlar malesef isin var.. Oglenden sonra gorusuruzzz.. Kocaman opuyorum hepinizi
gunaydin kaptanim islerini hallet gel yuruyusude yarin yaparsin uzulme
günaydin $ekerler.nasilsiniz bakalim?ben dinc uyandim.bugün cok cok i$im var.hep disarilarda olucam.1 saat kadar burdayim ama.
ohh ne guzel dinc uyanmissin ben yataktan hergun dayak yemis gibi uyaniyorum.ne isin var kiz
ayy beni yine saymamıssınnn
küs sen azeriye küs bak gene seni saymamis
hay senin parfumune kurban olsunlar cilveye bakin cilveye
ayy kimse yok bu gün isyanlardayımm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kiz ben varim daha ne istiyon
günaydın kızlar, ben de buralardayım...
gunaydin cemrem hg
slm kızlar yağmurla yine bir güne merhaba dedim nevar neyok
ay ne guzel yagmurda yurumeyi cok severim .ormantik oluyorburda bu hafta gunes olacakmis hep
günaydın ceyce ..
nasılsın.. bende herseyvar hersey yok ayy ben bu aralar cok karmasığım hiç girmeyelim ruhumaa
kiz isiklari ac aydinlansin etrafincik karanliktan

oh oh ne guzel bol bol yuzersin fitnes yaparsin yakisir, oglunla beraber keyfini cikar

Son düzenleme:
kahvalti iki fincan bitki cayi 1 kk kadar beyaz peynir 1 lokmacik helva ikin yesil iki siyah zeytin bir tatli kasigida recekl yedim oglen sadece yogurt aksamada allah kerim
simdi kakip lesli yapacam sonrada carsi pazar dolasip gelecem

kiz ege kac aylik benimkide bir buyuse bende kosacamda pesinden daha emeklemiyor bile kerata tembel cok tembel

makarnanin diyet olani var ondan ye bende kendime oyle yapiyorumdiyetisyenim oyle demisti

canım 16. aya girdi ege, sürekli dolanıyo evin içinde.. bir de haftasonu onu oyun grubuna götürüyorum, orada da epey koşturuyoruz..

evet, tam buğday makarna yiyebilirim aslında arada.. zaten montide de makarna vardı sadece 8dk haşlanmış.. ben zaten çok haşlanmış makarna sevmiyorum ki...

amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam

amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam

merak etmez olurmuyuz ben biliyorum izin aldığını evden fırsatın olmamıştır diye düşünmüştüm...nereyi gezcen kız... ooh antep te gezilir yani... keyfine bak..

üç tane aynı mesaj gitmiş....................

Son düzenleme:
selam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..

izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..

azeri kız sen ne becerikli hatunsun vallahi bütün tariflerine baktım baktıkcada ağzımın suyu aktı bu yapılırmı yauv diyet grubunda banaaaa
sagol canim,tesekkür ederim.diyetiniz bitince yaparsiniz artik ara ara biseyler.
selam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..

izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..
ayyy cok sevindim,hadi seni evlendirelim burda.dügününü falan yapalim hep beraber.insallah
kiz azerim nerdesin adin var kendin ortalikta yoksun
disaridan geldim canim. basim catliyor.cok keyifsizim yrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…