Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya senin öyle biriyle ne işin varrrrr
Ne işim vardı öyle biriyle bunu ben de kendime defalarca sordum cevabı yok. Ona kendimi kaptırdım ve hayatımdaki boşluğu onunla doldurdum. Onsuzluk yalnızlık ürkütücü geliyor ve ona aşırı bağlanıyordum. Şimdi ise hayatın bu olmadığını anladım. Kendimi buldum hayata döndüm

Haslanmis makarnayi oneriyor mu diyetisyen ayyy bende yaparim bi aksam yemegi olarak..kepeklu mi makarna ??
Onu belirtmemis yagsiz sadece haslama yaparim..2 avuc kadar..yogurtla karistirinca cok guzel oluyor..sen dedin aklima geldi simdi kepekli spagetti vardi evde onu yapayim bari.

Sağol Ausum evet sen geldikten birkaç hafta sonra ben izne ayrıldım yaz tatili boyunca bir düzenim olmuyor birde o dönem böyle azimli değildim ama bu defa mezun olmadan gitmicem inşallah

Inşallah canım ... yaz tatiline varmadan bitiririz bu işi zaten

Onu belirtmemis yagsiz sadece haslama yaparim..2 avuc kadar..yogurtla karistirinca cok guzel oluyor..sen dedin aklima geldi simdi kepekli spagetti vardi evde onu yapayim bari.

Canim yogurtla makarnayi onermiyorlar haşlayıp salata ile yemek daha iyi olmaz mi ??ben salata ile yapayim diyorum...

Daydream- kaç kilo iken verilmiş
76.6 ydim gittigimde...69 u gördüm..sonra hoooopp gelsin 70 ler 80 ler oldu..takima 79.3 ile geldim tartim kirildi yenisinde 83 oldum iyi mi :)) böyle iste bacim..dogumdan 96 ile cikip 2 yil sonra 58 oldum..Esim diyo ki bi sen bi Sibel Can..dalga geciyo benle..

Canim yogurtla makarnayi onermiyorlar haşlayıp salata ile yemek daha iyi olmaz mi ??ben salata ile yapayim diyorum...
Diyetisyen yazmis ama makarna yogurt..bu kız hamileligimin son 2 ayinda gittigim bir diyetisyen o zaman onun sayesinde 3 kilo almistim son 2 ay..bu arada 74 ile hamile kalip 110 ile doguma girdigimi de soyleyeyim. Cok faydasi oldu bana.

96 dan 58 é mi owweeee var mı öncesi sonrasi foto. Ben 58 olunca yapcem 75 ten 57 ye fotosu

Diyetisyen yazmis ama makarna yogurt..bu kız hamileligimin son 2 ayinda gittigim bir diyetisyen o zaman onun sayesinde 3 kilo almistim son 2 ay..bu arada 74 ile hamile kalip 110 ile doguma girdigimi de soyleyeyim. Cok faydasi oldu bana.
Hiim ozaman olabilir...bende bir yaptigimda salata ile bi yaptigimda yogurtla yerim tabiii araya zaman koyarak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…