- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ne işim vardı öyle biriyle bunu ben de kendime defalarca sordum cevabı yok. Ona kendimi kaptırdım ve hayatımdaki boşluğu onunla doldurdum. Onsuzluk yalnızlık ürkütücü geliyor ve ona aşırı bağlanıyordum. Şimdi ise hayatın bu olmadığını anladım. Kendimi buldum hayata döndümYa senin öyle biriyle ne işin varrrrr
Bence tuttu o hedeftamamennnn his
Ne işim vardı öyle biriyle bunu ben de kendime defalarca sordum cevabı yok. Ona kendimi kaptırdım ve hayatımdaki boşluğu onunla doldurdum. Onsuzluk yalnızlık ürkütücü geliyor ve ona aşırı bağlanıyordum. Şimdi ise hayatın bu olmadığını anladım. Kendimi buldum hayata döndüm
Onu belirtmemis yagsiz sadece haslama yaparim..2 avuc kadar..yogurtla karistirinca cok guzel oluyor..sen dedin aklima geldi simdi kepekli spagetti vardi evde onu yapayim bari.Haslanmis makarnayi oneriyor mu diyetisyen ayyy bende yaparim bi aksam yemegi olarak..kepeklu mi makarna ??
Since 1991...ben hep diyette :))))Yıllar geçiyor tek gerçek biz hep diyette
Sağol Ausum evet sen geldikten birkaç hafta sonra ben izne ayrıldım yaz tatili boyunca bir düzenim olmuyor birde o dönem böyle azimli değildim ama bu defa mezun olmadan gitmiceminşallah
Onu belirtmemis yagsiz sadece haslama yaparim..2 avuc kadar..yogurtla karistirinca cok guzel oluyor..sen dedin aklima geldi simdi kepekli spagetti vardi evde onu yapayim bari.
Ne işim vardı öyle biriyle bunu ben de kendime defalarca sordum cevabı yok. Ona kendimi kaptırdım ve hayatımdaki boşluğu onunla doldurdum. Onsuzluk yalnızlık ürkütücü geliyor ve ona aşırı bağlanıyordum. Şimdi ise hayatın bu olmadığını anladım. Kendimi buldum hayata döndüm
76.6 ydim gittigimde...69 u gördüm..sonra hoooopp gelsin 70 ler 80 ler oldu..takima 79.3 ile geldim tartim kirildi yenisinde 83 oldum iyi mi :)) böyle iste bacim..dogumdan 96 ile cikip 2 yil sonra 58 oldum..Esim diyo ki bi sen bi Sibel Can..dalga geciyo benle..Daydream- kaç kilo iken verilmiş
76.6 ydim gittigimde...69 u gördüm..sonra hoooopp gelsin 70 ler 80 ler oldu..takima 79.3 ile geldim tartim kirildi yenisinde 83 oldum iyi mi :)) böyle iste bacim..dogumdan 96 ile cikip 2 yil sonra 58 oldum..Esim diyo ki bi sen bi Sibel Can..dalga geciyo benle..
Diyetisyen yazmis ama makarna yogurt..bu kız hamileligimin son 2 ayinda gittigim bir diyetisyen o zaman onun sayesinde 3 kilo almistim son 2 ay..bu arada 74 ile hamile kalip 110 ile doguma girdigimi de soyleyeyim. Cok faydasi oldu bana.Canim yogurtla makarnayi onermiyorlar haşlayıp salata ile yemek daha iyi olmaz mi ??ben salata ile yapayim diyorum...
Ay ben çok yorgun hissediyorum her yerim agrio hasta olmasam bari
96 dan 58 é mi owweeee var mı öncesi sonrasi foto. Ben 58 olunca yapcem 75 ten 57 ye fotosu76.6 ydim gittigimde...69 u gördüm..sonra hoooopp gelsin 70 ler 80 ler oldu..takima 79.3 ile geldim tartim kirildi yenisinde 83 oldum iyi mi :)) böyle iste bacim..dogumdan 96 ile cikip 2 yil sonra 58 oldum..Esim diyo ki bi sen bi Sibel Can..dalga geciyo benle..
Ay aciktim mi ne . Ay ne pis boğazım . Canım yoğurtlu makarna istediCanim yogurtla makarnayi onermiyorlar haşlayıp salata ile yemek daha iyi olmaz mi ??ben salata ile yapayim diyorum...
Aha da az önce dedimdi . Karnım tok digil galiba
Yat dinlen biraz ... karnın tok :) sırtın pek ne de olsa
Hiim ozaman olabilir...bende bir yaptigimda salata ile bi yaptigimda yogurtla yerim tabiii araya zaman koyarakDiyetisyen yazmis ama makarna yogurt..bu kız hamileligimin son 2 ayinda gittigim bir diyetisyen o zaman onun sayesinde 3 kilo almistim son 2 ay..bu arada 74 ile hamile kalip 110 ile doguma girdigimi de soyleyeyim. Cok faydasi oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?