Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adacim,
Yeme saatlerini degistirirsen kilo vermen hizlanabilir.
Gecenlerde.yzacaktimanca firsat oldu.
Bi.yerde okumustum da. Sadece yediklerini değil saatini de degistirmeliymis arada..
Aslinda bunu bende dusundum aksam yemegimi degistirebilirim ..sabah ile cok oynamak istemiyorum 10 olunca iki ogun yapabiliyorum...

Vero çok yiyip patlayacak gibi olmak .. şiş şiş koltukta göbek sıvazlamak mı doymak ?

Yedin işte doydun hamdolsunnnn .
Yok tabi o değil de tokken insanin canı bişi istemez bence . Benim ki istiyi. . Ama var ya laf aramizda. O kocaman şiş çok yemiş hallerimi hiç ozlemedim

Hülyamm heppp diyorum ama beni dinlemiyorsun . Çokkkk azz yiyerek kilo veriyorsun sonrada kilo vermen az yediğin ve hep aynı tip diyet yaptıgın için duruyor . Sonrada hop geri geliyor ve sen tekrar başlıyorsunnn.

Diyetisyen listen isabetli olmuş lakin 1 hafta kilo vermeyi hedefleme sonrasında kilo verimin başlar

96 dan 58 é mi owweeee var mı öncesi sonrasi foto. Ben 58 olunca yapcem 75 ten 57 ye fotosu
O cok zayifladigim zaman hasta zannediyorlardi beni. Komsum vardi terzi rus animator kizlarin elbiselerini bende prova ederdi..o zayiflamam cok sagliksizdi diyet degildi yani psikolojikti..kötü bir donemdi yani benim icin. fotograflarim var ama baski seklinde albumde yani. Neyse o kadar zayif olmak istemiyorum 36 beden bol geliyordu üstüme..

Domates sos ile yiyin kızlar makarnayı süper oliyyy aeben monti de öyleydi dimi ?
Monti makarna değilde az pişmiş spagettiyi önerir ama 0 yağla . Bol domtis sos .
Ha normal makarnayla spagetti arasındaki farkta yapılışındaki baskıdan dolayı . Az da pişince nişastası çıkmıyormuş .

Aebenim benim sorunum az yemek degil doyuyorum.. benim sorunum istikrarsizlik..tatliya düşkünlük..

Huuu kızlar ben geldim.kontrolden çıkınca anneme gittin biraz dolaştık Sonra eve geldim çorba koydum sonra çocukları aldım pizza istediler kek hamuru gibi inçe döküp pratik yaptığım bi pizza vardı onu yaptım işkence gibi tadına baktım sadece Sonra Çarşamba pazarına dönen mutfağı topladım tam işim bitiyodu ki eşim geldi onu yedir içir derken oturdum koltuğa tam bir saattir geçmiş okuyodum maçtan da bişey anlamadım çaktırmadan sizi okuyacam diye

Hemen menümü de yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dl ekmek
Peynir zeytin
Sonrası ayran aşı
Ama yaptığım yemeklerin tadına baktım bide bi kaç çiğ badem yedim bitki çayı içtim 2 lt su içtim

Selamlar canlar,
Bu hafta çok yogundu gelemedim hiç
Acayip bir trafik var birde bu hafta eve gelişim çok geç oluyor. Diyet iyi gidiyor gibi bazen ara öğünü ve su içmeyi unutuyorum. Sabah ögle akşam ögünlerini tam yapıyorum. Şimdide yumurta haşlıyorum sabaha. Sonrada yatma vakti :))

Canımm ortişimm özürdilerim ria ne demek

Aaaaa çok cahilimm keşke ölsemmm yaa patavatsızlık ettim kuzumm o zaman ben kullanmadıgım için
Ay kız hiç öyle deme ne demek keşke ölsem niye okadar rahatsız oldun önemli değil ortim
Viyyyy dedikodum dönmüş
Bugun tuz ve kahve yok oyy viyyy simdiden uyku bastirdi
Oy viyyy
don kalıyorda atlet de kalmıyor anacımmm saçtaki toka bile çıkarıyorummmm hahahaha ))
Ay bu toka hepimizde mi var bende öyleyim ne olacak dursun diyorum şeytan soldan soldan çıkar onu çıkar onu diye vesvese veriyo
Tartilirken don mu ?
O da ne
Ahahahah aynen don vaaaarrr don var demi sherrycim
Ay Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah ablam her namazda duamdasın
Süper gelişme ortim süper

Hemen menümü de yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dl ekmek
Peynir zeytin
Sonrası ayran aşı
Ama yaptığım yemeklerin tadına baktım bide bi kaç çiğ badem yedim bitki çayı içtim 2 lt su içtim

Bu hafta ayran aşı akımına tutulduk ...hadi hayırlısı ...

Merak içindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…