Adacim,Hee vallaha saatler degismiyor haha)
Aha da az önce dedimdi . Karnım tok digil galiba
Aslinda bunu bende dusundum aksam yemegimi degistirebilirim ..sabah ile cok oynamak istemiyorum 10 olunca iki ogun yapabiliyorum...Adacim,
Yeme saatlerini degistirirsen kilo vermen hizlanabilir.
Gecenlerde.yzacaktimanca firsat oldu.
Bi.yerde okumustum da. Sadece yediklerini değil saatini de degistirmeliymis arada..
Ayy dogru dedin hahaYarın cuma demek ..Ay ne hızlı geçti ayol daha diyet yapcektik
Yok tabi o değil de tokken insanin canı bişi istemez bence . Benim ki istiyi. . Ama var ya laf aramizda. O kocaman şiş çok yemiş hallerimi hiç ozlemedim
Vero çok yiyip patlayacak gibi olmak .. şiş şiş koltukta göbek sıvazlamak mı doymak ?
Yedin işte doydun hamdolsunnnn .
Daha erken yavrum hele Bi de ece senden süt içince karnın sırtına yapışır geneYa ben açlık hissetmiyorum.
Bu.hissi sevmedim.
Yemedim de doğru dürüst bisi.
Ac degilim diye rahatsızım resmen
Neye, birazdan acikirim..
Hülyamm heppp diyorum ama beni dinlemiyorsun . Çokkkk azz yiyerek kilo veriyorsun sonrada kilo vermen az yediğin ve hep aynı tip diyet yaptıgın için duruyor . Sonrada hop geri geliyor ve sen tekrar başlıyorsunnn.76.6 ydim gittigimde...69 u gördüm..sonra hoooopp gelsin 70 ler 80 ler oldu..takima 79.3 ile geldim tartim kirildi yenisinde 83 oldum iyi mi :)) böyle iste bacim..dogumdan 96 ile cikip 2 yil sonra 58 oldum..Esim diyo ki bi sen bi Sibel Can..dalga geciyo benle..
O cok zayifladigim zaman hasta zannediyorlardi beni. Komsum vardi terzi rus animator kizlarin elbiselerini bende prova ederdi..o zayiflamam cok sagliksizdi diyet degildi yani psikolojikti..kötü bir donemdi yani benim icin. fotograflarim var ama baski seklinde albumde yani. Neyse o kadar zayif olmak istemiyorum 36 beden bol geliyordu üstüme..96 dan 58 é mi owweeee var mı öncesi sonrasi foto. Ben 58 olunca yapcem 75 ten 57 ye fotosu
Monti makarna değilde az pişmiş spagettiyi önerir ama 0 yağla . Bol domtis sos .Domates sos ile yiyin kızlar makarnayı süper oliyyyaeben monti de öyleydi dimi ?
Aebenim benim sorunum az yemek degil doyuyorum.. benim sorunum istikrarsizlik..tatliya düşkünlük..Hülyamm heppp diyorum ama beni dinlemiyorsun . Çokkkk azz yiyerek kilo veriyorsun sonrada kilo vermen az yediğin ve hep aynı tip diyet yaptıgın için duruyor . Sonrada hop geri geliyor ve sen tekrar başlıyorsunnn.
Diyetisyen listen isabetli olmuş lakin 1 hafta kilo vermeyi hedefleme sonrasında kilo verimin başlar
Öküzcan benden uzak allaha yakın olsun...littlecoffeedoc öküzcanı yemediysen yemekte ... menü alayım ?
Canımm ortişimm özürdilerim ria ne demek
Ay kız hiç öyle deme ne demek keşke ölsem niye okadar rahatsız oldun önemli değil ortimAaaaa çok cahilimm keşke ölsemmm yaa patavatsızlık ettim kuzumm o zaman ben kullanmadıgım için
Oy viyyyViyyyy dedikodum dönmüş
Bugun tuz ve kahve yok oyy viyyy simdiden uyku bastirdi
Ay bu toka hepimizde mi var bende öyleyim ne olacak dursun diyorum şeytan soldan soldan çıkar onu çıkar onu diye vesvese veriyodon kalıyorda atlet de kalmıyor anacımmm saçtaki toka bile çıkarıyorummmm hahahaha))
Ahahahah aynen don vaaaarrr don var demi sherrycimTartilirken don mu ?
O da ne
Ay Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah ablam her namazda duamdasınŞekerler Merhaba
Bugün güzel haberler aldım merkezden. Embriyolarimin biri gününe göre uyumlu diğerinin gelişimi de biraz yavaş olsada iyi gidiyor dediler. Inşallah yarın da güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim ♡♡ dualarınızı bekliyorum kuzularım ♡♡♡ Allah razı olsun hepinizden
Süper gelişme ortim süperAusencia güzelim Ahu060812 ortisimm
Menum 23.02.2017 Perşembe
Sabah
4 dlm 1 yumurta
7 zeytin
2 dlm kizarmis ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 por. Tavuk sis
1 kase yogurt
Salata
Aksam
1 kepce corba
3 yk tavuk sote
1 kase yogurt
Salata
3 lt su 1 sade nescafe 2 kayisi cayi 1 türk kahvesi sade 65 dakika yürüyüş
Hemen menümü de yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dl ekmek
Peynir zeytin
Sonrası ayran aşı
Ama yaptığım yemeklerin tadına baktım bide bi kaç çiğ badem yedim bitki çayı içtim 2 lt su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?