Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kina gecesinide hamamda yapariz artik
dolma yaparsanız olurr :87::87::87::87:
aksam eve gelince tozlar niye alinmamis yemegin tuzu eksik diye adami doversin bir
aa ayıpsın cok güzel hesap sorarımm
o niye kiz?i$i gücü yokmu yoksa.ev erkegimi olacak kocan heeeee
var tatlım varda ayda 7 gün calısıyor
afiyet bal seker olsun ama yag olup yakana yapismasin

inş inşş

umarım

şu nesfit 14 gün programına mı girsem???

o nasil is kiz 7 gunle ismi olurmus ayrica yapariz tabi dolmalari icli kofteleri lop lop kinada gotururuz

ayy tatlım benim ki acil personeli nöbet tutuyor gecede calıstığından 7 gün yetiyor hafta sonu vs die bi ayrım olmuyor onlarda ayda 7 gün 24 calısıyorlar o kadar..

hayirli olsun tutucum, sonunda kurtuldunuz..Allah agiz tadiyla oturmayi naib etsin insallah
cemre:2
ceyce:5
doga:22
frangi:9
ganfed:6
julia:1
kirmizi:39
tutku:12
azeri:23
minaver:0
saferan:16
meyvenull:29
Cemre,Julia ve Minaver...malesef 5msjin altindasiniz..ucunuzdende 1puan eksiliyor..minaveri bugunde gormedim..yarinda girmezse diskalifiye olacaktir kendime gelince...cagayat askindan cenem dusmus resmen
ohhh ne guzel tutkucum ya..Gule gule oturun insallah...canim istersen tasinmaya yakin izne ayril, enazindan buraya ugrayamazsan strese girmezsin rahat rahat isini halledersin
amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam
ben daha yeni geldim doga ablacim...ama yoklugunu hemen fark ettim gecmisi okurken...hepinizin yeri bir ayri bende
selam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..

izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..
kiz dikkat et,,nezaman anniskonun yanina gitsek ibre yukseliyor..almadan gel busefer
:123::123::123::123::123::123::123::123:

ayy evet evlendirin benii

Beni dusunen yok..bizim basimiz kelmi

sadece bakalım şimdilik mümkünse...

nerde yeni evin çok güzel bir yere benziyor...
istanbul pendikte cnm..evet çook güzel
oh oh ne guzel bol bol yuzersin fitnes yaparsin yakisir, oglunla beraber keyfini cikar
inşşşş.ah bi taşınsak..şimdi onun heyecanı sardı
tam ben geldim yine kimsecikler yok ortada :26::26:
iremciğim grupta yazmışsında üstünden çok konu geçmiş ordan cvp yazmadım..bbuluşmaya gelmem çok zor cnm yaa utkuyla taa karşılara geçemem..burdan kadıköye ordan karşıya..saatlerim yolda geçer utku durmaz o kadar..havalar ısınsın bu tarafta ayarlarız siizn gelmeniz daha kolay oluyo sanki
cnm neşe erberkemi gidiyosunuz hala..nasıl memnunmusun..
amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam

oo gezmelerede gidilirmiş.benimde çook fena alışverişim geldi ama harcama yok diye eşime söz verdim

merak etmez olurmuyuz ben biliyorum izin aldığını evden fırsatın olmamıştır diye düşünmüştüm...nereyi gezcen kız... ooh antep te gezilir yani... keyfine bak..
ayaklarıma kara sular indi bitiremedim akşamda lc ye gidelim dedim
afiyet olsun kacirmadin insallah.kacirani kaptanim dovuyorda
yoook kaçırmadım 3 kişiydik hepimizde dietde olunca iyi oldu
:123::123::123::123::123::123::123::123:

ayy evet evlendirin benii
kırmızımla senin evlediğini bi görseydik bi hayırlısıyla
canımsın yaa yok kız ben dedim kırmızımda evlensin diye
ben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm

öğüldünüzz mucuk mucukk
güle güle özlüycezzzz

kırmızım sağol cnm.çağatayına kavuşuca o sana daha güzellerini alır..lebiderya yalılar falan.ohhhhhhh misss
şimdilik buralardayım cnm taşınma haftasında çok yoğun olursam izin isterim sizden..şimdilik net tarih yok..teşekkür ederim teklfin için
kızlar süper bişey oldu bugün..1 ay sonra eltimin oğlunun sünnet düğünü var.eski abiyelerim olmaz diye düşünürken hamile kalmadan 1 ay önce aldığım bi abiye vardı onu denedim ve girdim içine..o zaman 57 kiloydum sanırım platesten kaynaklanan sıkılıkla girdim içine..eşime masraf çıkmayacağı için çok sevindim ayakkabılarımda oldu..büyük bi yük kalktı üstümden yaa..

valla bi taşla iki kuş vurmuşsun hem masraf yok hem eski kıyafete sığma mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…