evlendirelim valla.
sende katil evliler kervanina
:123::123::123::123::123::123::123::123:
ayy evet evlendirin benii
benimki biraz farklı olcak ama bende koca evde oturucak
benimki biraz farklı olcak ama bende koca evde oturucak
yedim yedim tavuklu salatayı ham yaptımm
cuma listedeyim inş canım annemlerde baskül var zaten orda tartılır yazarım kilomu...
dolma yaparsanız olurr :87::87::87::87:kina gecesinide hamamda yapariz artik
aa ayıpsın cok güzel hesap sorarımmaksam eve gelince tozlar niye alinmamis yemegin tuzu eksik diye adami doversin bir
var tatlım varda ayda 7 gün calısıyoro niye kiz?i$i gücü yokmu yoksa.ev erkegimi olacak kocan heeeee
afiyet bal seker olsun ama yag olup yakana yapismasin
dolma yaparsanız olurr :87::87::87::87:
aa ayıpsın cok güzel hesap sorarımm
var tatlım varda ayda 7 gün calısıyor
inş inşş
günaydın cemre nasılsın ekmek diyetiyle verdiklerini aldınmı geri.
kiz ne yapayim oyle bir hiddetve siddetle geldingi gunduz kaptanim aksam sen ne korkutuyorsunuz poarmak kadar cocugu aglarim bak gelmeyin ustume
otur bir dinlen kiz derin derin nefes al ben gibi sende bayilma yorgunluktan
kiz ege kac aylik benimkide bir buyuse bende kosacamda pesinden daha emeklemiyor bile kerata tembel cok tembel
evet bende bakiyorum ona yillar oncede perihan savas sinema olarak cekmisti ona bakmistim o daha bir guzeldi sanki:26:
sorma frangicigim bunlar yoklugumuzdan istifade sapitti sapitti
biride benim takipcilerin cok hos tarifler var tavsiye ederim
makarnanin diyet olani var ondan ye bende kendime oyle yapiyorumdiyetisyenim oyle demisti
gercekten sohbet hosmus sonra okuyunca gulmekten oldum sicagi sicagina daha bir eglenceli olmustur
hg canim ohhh sefan olsun hep evde oturulmaz demi azcikta gezecegiz
sen otur oturdugun yerde hergun hergun nereye
:)))))
hayirli olsun canim gule gule oturun icinde ogul kiz dugunu yapasin
misafir olunca durdurmak zaten imkansiz be gulumneyse insallah almamissindir
kiz bugun nobetci sendin ya ondan gelmedik sen ac cayi sofrayi hazirla biz geliriz
rahat rahat hazirla diye gelmedik
o nasil is kiz 7 gunle ismi olurmus ayrica yapariz tabi dolmalari icli kofteleri lop lop kinada gotururuz
hayirli olsun tutucum, sonunda kurtuldunuz..Allah agiz tadiyla oturmayi naib etsin insallahiii gecelr kızlarr...bu akşam ev bakmaya gittik istediğim siteden aldık sonunda evi..ev derdinden kurtuldum..allah siteyen herkese nasip etsin.öyle bir yük kalktıki üstümden anlatamam..şimdi beni bekler toparlnma ve taşınma telaşı
Cemre,Julia ve Minaver...malesef 5msjin altindasiniz..ucunuzdende 1puan eksiliyor..minaveri bugunde gormedim..yarinda girmezse diskalifiye olacaktircemre:2
ceyce:5
doga:22
frangi:9
ganfed:6
julia:1
kirmizi:39
tutku:12
azeri:23
minaver:0
saferan:16
meyvenull:29
ohhh ne guzel tutkucum ya..Gule gule oturun insallah...canim istersen tasinmaya yakin izne ayril, enazindan buraya ugrayamazsan strese girmezsincnm 1 aya kalmaz taşınırız..eşimin işleri çook yoğun gece yarılarına kadar çalışıyo..bu yoğunlukta nasıl taşınırız nasıl hallederiz bilmiyorum ama halledicez artık..ceycem ben kilolarımı yeni evimde vermeyi düşünüyorum..sitemizde yüzme havuzu ve fitness salonu var..utkuyla bol bol yüzmeler sporlar yaparız artık..
ben daha yeni geldim doga ablacim...ama yoklugunu hemen fark ettim gecmisi okurken...hepinizin yeri bir ayri bendeamanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam
kiz dikkat et,,nezaman anniskonun yanina gitsek ibre yukseliyor..almadan gel buseferselam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..
izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..
:123::123::123::123::123::123::123::123:
ben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm
öğüldünüzz mucuk mucukk
istanbul pendikte cnm..evet çook güzelsadece bakalım şimdilik mümkünse...
nerde yeni evin çok güzel bir yere benziyor...
inşşşş.ah bi taşınsak..şimdi onun heyecanı sardıoh oh ne guzel bol bol yuzersin fitnes yaparsin yakisir, oglunla beraber keyfini cikar
iremciğim grupta yazmışsında üstünden çok konu geçmiş ordan cvp yazmadım..bbuluşmaya gelmem çok zor cnm yaa utkuyla taa karşılara geçemem..burdan kadıköye ordan karşıya..saatlerim yolda geçer utku durmaz o kadar..havalar ısınsın bu tarafta ayarlarız siizn gelmeniz daha kolay oluyo sankitam ben geldim yine kimsecikler yok ortada :26::26:
cnm neşe erberkemi gidiyosunuz hala..nasıl memnunmusun..canım 16. aya girdi ege, sürekli dolanıyo evin içinde.. bir de haftasonu onu oyun grubuna götürüyorum, orada da epey koşturuyoruz..
evet, tam buğday makarna yiyebilirim aslında arada.. zaten montide de makarna vardı sadece 8dk haşlanmış.. ben zaten çok haşlanmış makarna sevmiyorum ki...
amanın kimse beni merak etmemişizin aldım evdeyim bu haftalık kahvaltıya gittim arkadaşa şimdide çarşıya çıkacaz beni bekliyor cicilere bakıcam
ayaklarıma kara sular indi bitiremedim akşamda lc ye gidelim dedimmerak etmez olurmuyuz ben biliyorum izin aldığını evden fırsatın olmamıştır diye düşünmüştüm...nereyi gezcen kız... ooh antep te gezilir yani... keyfine bak..
yoook kaçırmadım 3 kişiydik hepimizde dietde olunca iyi olduafiyet olsun kacirmadin insallah.kacirani kaptanim dovuyorda
kırmızımla senin evlediğini bi görseydik bi hayırlısıyla:123::123::123::123::123::123::123::123:
canımsın yaa yok kız ben dedim kırmızımda evlensin diyehayirli olsun tutucum, sonunda kurtuldunuz..Allah agiz tadiyla oturmayi naib etsin insallah
Cemre,Julia ve Minaver...malesef 5msjin altindasiniz..ucunuzdende 1puan eksiliyor..minaveri bugunde gormedim..yarinda girmezse diskalifiye olacaktirkendime gelince...cagayat askindan cenem dusmus resmen
ohhh ne guzel tutkucum ya..Gule gule oturun insallah...canim istersen tasinmaya yakin izne ayril, enazindan buraya ugrayamazsan strese girmezsinrahat rahat isini halledersin
ben daha yeni geldim doga ablacim...ama yoklugunu hemen fark ettim gecmisi okurken...hepinizin yeri bir ayri bende
kiz dikkat et,,nezaman anniskonun yanina gitsek ibre yukseliyor..almadan gel busefer
Beni dusunen yok..bizim basimiz kelmi
güle güle özlüycezzzzben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm
öğüldünüzz mucuk mucukk
i
oo gezmelerede gidilirmiş.benimde çook fena alışverişim geldi ama harcama yok diye eşime söz verdim
kırmızım sağol cnm.çağatayına kavuşuca o sana daha güzellerini alır..lebiderya yalılar falan.ohhhhhhh misss
şimdilik buralardayım cnm taşınma haftasında çok yoğun olursam izin isterim sizden..şimdilik net tarih yok..teşekkür ederim teklfin için
kızlar süper bişey oldu bugün..1 ay sonra eltimin oğlunun sünnet düğünü var.eski abiyelerim olmaz diye düşünürken hamile kalmadan 1 ay önce aldığım bi abiye vardı onu denedim ve girdim içine..o zaman 57 kiloydum sanırım platesten kaynaklanan sıkılıkla girdim içine..eşime masraf çıkmayacağı için çok sevindim ayakkabılarımda oldu..büyük bi yük kalktı üstümden yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?