hoşçakal cnm.çok özletme kendini.yokluğunu hissedicezben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm
öğüldünüzz mucuk mucukk
evet cnm gün gelir acısı çıkar mutlaka :)olsun canım ev çok önemli sonra acısını çıkarırsın
valla bi taşla iki kuş vurmuşsun hem masraf yok hem eski kıyafete sığma mutluluğu
kırmızım sağol cnm.çağatayına kavuşuca o sana daha güzellerini alır..lebiderya yalılar falan.ohhhhhhh misss
şimdilik buralardayım cnm taşınma haftasında çok yoğun olursam izin isterim sizden..şimdilik net tarih yok..teşekkür ederim teklfin için
kızlar süper bişey oldu bugün..1 ay sonra eltimin oğlunun sünnet düğünü var.eski abiyelerim olmaz diye düşünürken hamile kalmadan 1 ay önce aldığım bi abiye vardı onu denedim ve girdim içine..o zaman 57 kiloydum sanırım platesten kaynaklanan sıkılıkla girdim içine..eşime masraf çıkmayacağı için çok sevindim ayakkabılarımda oldu..büyük bi yük kalktı üstümden yaa..
oo düğün yakın mı yoksaaaaaa.....selam kızlarr..
ben geldimm. askım annemle konustu bu gün annem ii seyler demiş ona sevinclenidim birazcık..
izin alabilirsem annemlere gidicem 5 günlüğüne..
kırmızım sağol cnm.çağatayına kavuşuca o sana daha güzellerini alır..lebiderya yalılar falan.ohhhhhhh misss
şimdilik buralardayım cnm taşınma haftasında çok yoğun olursam izin isterim sizden..şimdilik net tarih yok..teşekkür ederim teklfin için
kızlar süper bişey oldu bugün..1 ay sonra eltimin oğlunun sünnet düğünü var.eski abiyelerim olmaz diye düşünürken hamile kalmadan 1 ay önce aldığım bi abiye vardı onu denedim ve girdim içine..o zaman 57 kiloydum sanırım platesten kaynaklanan sıkılıkla girdim içine..eşime masraf çıkmayacağı için çok sevindim ayakkabılarımda oldu..büyük bi yük kalktı üstümden yaa..
ahhh ahhh..cagatayim olsun ben samanlikta bile yasarimmmmm..yeterki o yanimda olsunnbiz beraber saraya ceviririz :78:
Abiyene girebilmene cok sevindim tutkucum...demekki vicudun 57 gibi gorunuyorayy ne guzel..son kalan fazlaliklarida verdinmi kurtuldun..eminim cok fazla surmez artik kilo vermen
ah canım benim allah gönlüne göre hayırlı bir kısmet verir inş....zalimi de ne kadar istiyordu ne zaman dır uğramıyorda ..bütün kızlara hayırlı koca ver rabbiiim...
ben birkac hafta once facede konustum zalimiyle, gel artik diye...ama yorulmus artik...takima girmeyi pek istemiyordu...ama arada girer sohbet ederim dedi..ama hala goremedim onu..facedede nezamandir yok..yok dedim face bir baktim beni listesindende cikartmis :s
huuuu kizlar.ben gelduuum.cok gezdim bugün.
sabah pazara gittim arkadasimla,abiyemem göre basörtü aramak icin ama ayni tonu bulamadim.meyve alip ciktim.ordan haliciya gittik.oturma odamadaki hali igrenc olmustu.1 sene oldu alali ama tüylü oldugu icin ölmüstü tüyleri resmen.bir tane hali aldim.eve geldim.biseyler yedim,tekrar ciktim.ne zamandir görmedigim cok sevdigim bir abla var.ona gittim,hem ziyaret hemde davetiyemi verdim.ordan baska bir arkadasa gittim.davetiyeleri dagitmak amacli.daha yeni eve geldim.
kırmızım takım 11 kişi ya 2 kişi daha alalım..ama deneyerek gerçi denediklerimizde üğramıyor juliyle minaver nerde ki...
bugün cok üzücü bisey oldu arkadaslar.üzüntüden basimdan agrilar kalkti,iki hap icerek rahatladim.
esim dogumgünümde büyük hediyesinin yaninda birde bana Hürrem yüzügü almisti.o kadar cok seviyordumki.her gören bayiliyordu.daha 1 aycik takabildim.cünkü disarida bir yerde kaybettim.arabada otururken cikarip krem sürdüm,sonra yerine takmayi unuttum.öylede cikmisim arabadan,gidecegim yerlere gittim falan.sonra farkettim ki yüzük yok.her yeri aradim,arabayi alt üst ettim,yok!!!yok!!! yok!!!
sinir oldum kendime,nefret ettim kendimden.dalginlik huyumdan nefret ediyorum.agladim sinirden ya.esimin hediyesiydi ve 1 ay kullandim sadece.
bugünlerde biseyler var üstümde.arabanin altini vurdum,cok sevdigim yüzügümü kaybettim.dur bakalim daha neler olacak.Allah'im canimiza zeval vermesinde insallah.ne diyim.
oh sefan olsun azeri,hani sana bi site vermistim ya orda basörtülerde var bulamassan bakarsin orayada..
tuh bende uzuldum azericim...insanin birinden aldigi hediyeyi kaybedince ve manevi degeride olunca cok kotu uzuluyor..ama ben hep helala parayla alinan seylerin bir sekilde geri gelecegine inanirimbugün cok üzücü bisey oldu arkadaslar.üzüntüden basimdan agrilar kalkti,iki hap icerek rahatladim.
esim dogumgünümde büyük hediyesinin yaninda birde bana Hürrem yüzügü almisti.o kadar cok seviyordumki.her gören bayiliyordu.daha 1 aycik takabildim.cünkü disarida bir yerde kaybettim.arabada otururken cikarip krem sürdüm,sonra yerine takmayi unuttum.öylede cikmisim arabadan,gidecegim yerlere gittim falan.sonra farkettim ki yüzük yok.her yeri aradim,arabayi alt üst ettim,yok!!!yok!!! yok!!!
sinir oldum kendime,nefret ettim kendimden.dalginlik huyumdan nefret ediyorum.agladim sinirden ya.esimin hediyesiydi ve 1 ay kullandim sadece.
bugünlerde biseyler var üstümde.arabanin altini vurdum,cok sevdigim yüzügümü kaybettim.dur bakalim daha neler olacak.Allah'im canimiza zeval vermesinde insallah.ne diyim.
üzüldüm canim,cikar ins bi yerden,üstünde kara bulutlar dolasiyo,sadaka ver birilerine belalari def eder..
üzüldüm canim,cikar ins bi yerden,üstünde kara bulutlar dolasiyo,sadaka ver birilerine belalari def eder..
tuh bende uzuldum azericim...insanin birinden aldigi hediyeyi kaybedince ve manevi degeride olunca cok kotu uzuluyor..ama ben hep helala parayla alinan seylerin bir sekilde geri gelecegine inaniriminsallah senin yuzunde koltugun altina felan dustusmus...ama son zamanlardir neler oluyor diye dillendirme tatlim..nekadar aklisik oluyor diye dikkat edersen okadar fazla olur...Allah caniniza zeval vermesin
ohh sefan olsun....huuuu kizlar.ben gelduuum.cok gezdim bugün.
sabah pazara gittim arkadasimla,abiyemem göre basörtü aramak icin ama ayni tonu bulamadim.meyve alip ciktim.ordan haliciya gittik.oturma odamadaki hali igrenc olmustu.1 sene oldu alali ama tüylü oldugu icin ölmüstü tüyleri resmen.bir tane hali aldim.eve geldim.biseyler yedim,tekrar ciktim.ne zamandir görmedigim cok sevdigim bir abla var.ona gittim,hem ziyaret hemde davetiyemi verdim.ordan baska bir arkadasa gittim.davetiyeleri dagitmak amacli.daha yeni eve geldim.
inş.bulursun canım üzülme canına birşey olmasın daha iyilerini alırsın....bugün cok üzücü bisey oldu arkadaslar.üzüntüden basimdan agrilar kalkti,iki hap icerek rahatladim.
arkadaşlar biraz daha dikkat etse ne onlar üzülür ne biz burası kimsenin malı değil o yüzden sahiplenmezsek takımımız kapanır bu nedenle paylaşıma dikkat edelim...saferanim, yanlis saymadiysam meyvemle beraber yine 12 oluyor..ama dedigin gibi juli ve miaver yok ortalarda..minaver yarinda gelmezse diskalifiye edicem, juliada persembeye gelmezse onuda diskalifiye edicem...insallah kotu birsey oldugundan gelmiyor degillerdir..ama boyle milletin takima ugramadigi icin habire peslerinden kosmakta sikildim artik..saolsun azarim yoklamalari yapiyor onun sayesinde kim ne durumda goruyoruz..ama bundan sonra yeni gelen kisilere 2hafta deneme suresi vericem..gercekten zayiflamak isteyenler katilsin takima !!!
slm kızlar napıosunuz bakalım nasıl gidio rejimmm :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?