- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
evet bu iki kişinin yüzdesi nerde 10-11 kişinin yüzdesi nerde bu adil omaz kiiiiAusencia kaptanım 3. Takım 2 kişi mi yarışıyor ne saçma biri yüzde 2 gelmiş hooop yüzde 1,9 ne saçma ve hiçte adil değil çok saçma
Tartılma .Kizlar ben diyeti yaparken haftada 1 kilo verdigimi yazmistim. Bu hafta hic tartilmadan 1 haftalik sonucu gormek istiyorum. ..tartiyu kalsirmayi düşünüyorum..hafta arasi umdugumu bulamazsam üzülür birakirim falan. Hic tartilmasam nasil olur acaba?, ne dersiniz??
Töbe yarabbi nasıl bir teklif bu aus bacı ?Sen bana siz diye hitap ediyorsun ya ondan
Yok canım benim yoğunluk vs . değil , biraz enerji düştüğünde ilk teklif edeceğim şey bu olduğu için .
Hep sizi mi izne çıkaracağımkilo gitmediğinde
Üzülün diye yazmadım yahu , hem yeni biri derken içimizden biri tabii ki , öyle yabancıları sokmam buralarabizim çöplük burası
bu aynı bize benziyo bi şişiyo bi inceliyo demek gemilerde de oluyomuş
bunu bence mimu da yapmalı.çok sıkı listeden düzenli beslenmeye gecmeli yoksa mezuniyet bile olsa hooooop geri alacak.1-2 haftasına maal olsada bunu yapmalı.Tartılma .
Ama hülyam sen sıkı diyetden diyetisyen listesine geçiyorsun ilk hafta kilo kaybı olmaya bilir bunu biliyorsun dimi ?
Aynen daktırım . Ama aynı öerim sanadabunu bence mimu da yapmalı.çok sıkı listeden düzenli beslenmeye gecmeli yoksa mezuniyet bile olsa hooooop geri alacak.1-2 haftasına maal olsada bunu yapmalı.mimu88 daha önceleri hic düzenli yemek yedinde verdin mi.
öhömm öhömm çeviriyorum ki betülinam benden eminim iyidir.mumu canım senin alamanca nasıl.bu aynı bize benziyo bi şişiyo bi inceliyo demek gemilerde de oluyomuş
çevirisinde ne diyo doktorum sen anlarsın de hele
bu arada sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
ben ankara öncesi iyiydim toparlayamadım hazır bişeyler olmayınca zor oluyor .köfte vs yapıp atıyordum buzluga.yeniden başlıycam inşallah bu hafta.bunu bence mimu da yapmalı.çok sıkı listeden düzenli beslenmeye gecmeli yoksa mezuniyet bile olsa hooooop geri alacak.1-2 haftasına maal olsada bunu yapmalı.mimu88 daha önceleri hic düzenli yemek yedinde verdin mi.
Şekerler transfer e çağırdılar yoldayım gidiyorum dua edin kuzularım tutunsun sımsıkı ♡♡♡
bunu bence mimu da yapmalı.çok sıkı listeden düzenli beslenmeye gecmeli yoksa mezuniyet bile olsa hooooop geri alacak.1-2 haftasına maal olsada bunu yapmalı.mimu88 daha önceleri hic düzenli yemek yedinde verdin mi.
yok ara öğüne alışkın değilsen ve acıkmıyorsan yapma bence o cok acıkıp saldrıacaklar için.akşam ye ama yükde ağır ama hafif şeyler.erken yersin 6dan sonraya kalma mesela.dualarımız seninleeee kuzummm
hiç düzenli yemedim :) ama akşam yersem alırım kendimi biliyorum.. ama bu hafta ara öğün yapmayı planlıyorum azcık da olsa bir de böyle deneyeyim mi? bilemiyorum kafam çok karışık ne derseniz yapacağım...
yok ara öğüne alışkın değilsen ve acıkmıyorsan yapma bence o cok acıkıp saldrıacaklar için.akşam ye ama yükde ağır ama hafif şeyler.erken yersin 6dan sonraya kalma mesela.
mesele ton balıklı salata,yogurtlu kabak,yogurtlu brokoli.bence akşam ye.bugünden başlaki perşembeye cumaya kadar alış.
böyle sağlıksız verirsen kas kaybı olur ve insnalr onca kiloyu farketmez.
senin ve son zamanlarda benim bütün menüler detox gibi.hep vermeye odaklandık.
Fatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsinHayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.9
Bu hafta 105.7
Fark 200gr
Yüzde 0.18
Benimde moralim bozuldu ne diyelim kısmet artık
Takımıma katkı sağlayamadığım için
Çok üzgünüm
benim 1 haftalık kalkınma planım
sabah bir dilim ekmeğim yumurta ve ya peynirim mutlaka yeşilliğim
3-5 zeytinim
öğle 3 -4 köfte kadar etim salatam
akşam sebze yemeğim yogurdum.
acıkırsam peynirli ara öğünüm.
Bu kalıplaşmış örnek bir diyet menüsüdür daktırım çok güzelbenim 1 haftalık kalkınma planım
sabah bir dilim ekmeğim yumurta ve ya peynirim mutlaka yeşilliğim
3-5 zeytinim
öğle 3 -4 köfte kadar etim salatam
akşam sebze yemeğim yogurdum.
acıkırsam peynirli ara öğünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?