Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tartılma .
Ama hülyam sen sıkı diyetden diyetisyen listesine geçiyorsun ilk hafta kilo kaybı olmaya bilir bunu biliyorsun dimi ?

bence bukadar kişiyle bu ortalamayı yakalamak başarı ve bu başaraoda en büyük pay senin Ausencia .ben başarı olarak genelde takımdaki kişilerin yüzdesine önceki haftasına sonrasına bakrım.
belkide o 2 kişilik takımda ki o yüzde gecen hafta artı çıkıp bu hafta o artının temizlemesi bile olabilir gidip bakmadım.
kaptanımızında dediği gibi o bizim verip vermemize baksa farklı olurdu.o bizim onca emek karsısındaki azmimize bakıyor.enerjimize bakıyor.
tabi insanlık hali zor zamanlarımız olabilir.ben mesela dün akşam oturup ağladım.ama gercekten takım sorumluluğundan 1 parça kabak tatlısı yemedim ki ben deli olurum kabak tatlısına.bahanemde hazırdı depresifdim hastaydım yanlızdım.ama sorumlulugum vardı.sorumluluk takımı birinci etmekten ziyade ay ben yedim ay ben kötüydüm desem kimbilir kimi nasıl etkiliycek onun ne kadar emeğine zamanına maal olacak.

Töbe yarabbi nasıl bir teklif bu aus bacı ?
Sen kaptanlıktan ayrılsan o 300-500 verenlerde sabite geçer .
Aklınnnndaaaannn bile geçirme .

Şöyle bir önerim olabilir. Liste için .listede kilosu fazla kalmamış ve listeden çıkıp yine takımda olmaya gönüllü olan varsa vede bu bende bi farklılık yaratmaz ha liste ha listesiz diyenler olursa onların yerine yeni diyete başkayan metosu iyi olanlar listeye girebilir .

Ama sorun liste değil herkes çok versin deniyorsa bu çekte mümkün değil ve bunun için kimse üzülmesin . Zaman alabilir ama sonuçta yavaşta olsa eninde sonunda hedef gelir

Bir ikincisice aynura zamanında iki listemiz olurdu ailler ve yedekler
İkisinin yüzdesiylede takım içinde yarış yapardık .

Canlar çıkıyorum şimdi ... okula gidip Yusufu alayım ..biraz parkta bahçede gönlünü edeyim , hava çok güzel sözüm vardı ...

Ortalamamız kötü demedim zaten ... hep derim iyi bir yüzde ile sonuncu olalım , kötü bir yüzde ile birinci olmaktansa ..Çünkü o bizim başarımız değil , diğer takımların kötü bir hafta geçirmesi demektir ... ve herkesin kilo vermek istediği bu ortamda sevinilecek bir durum değildir.

Lütfen kimse tek tek , bende az veriyorum ...ben çıkayım ...ben gideyim mi yazmasın ...lütfen

Benim tek derdim , diyeti bozdum , gittim yedim psikolojisi ... Bunu görmek istemiyorum . Biri bitince diğeri başlıyor ... şimdi oturup bekleyeyim mi yarın da kim delirip mutfağa koşacak diye ...

Bunun dışında beni yoran hiç bir şey yok .HİÇ BİR ŞEY .

Hadi ben çıktım şimdi ... Kilo veren herkese tebrikler ... Sabit ve alan iki nazar boncuğumuz var zaten . Onun dışında az çok herkesin eli taşın altında

Kararlı olmanın yollarını arayın bence ya da arkadaşınızı , yoldaşınızı ... kararlı tutmanın .

Tartılma .
Ama hülyam sen sıkı diyetden diyetisyen listesine geçiyorsun ilk hafta kilo kaybı olmaya bilir bunu biliyorsun dimi ?
bunu bence mimu da yapmalı.çok sıkı listeden düzenli beslenmeye gecmeli yoksa mezuniyet bile olsa hooooop geri alacak.1-2 haftasına maal olsada bunu yapmalı. mimu88 daha önceleri hic düzenli yemek yedinde verdin mi.

Aynen daktırım . Ama aynı öerim sanada .
Bünye az yemeye alıştımı kalır öylece . 1-2 hafta yeme düzeninizi artırın ama cızsız .

bu aynı bize benziyo bi şişiyo bi inceliyo demek gemilerde de oluyomuş
çevirisinde ne diyo doktorum sen anlarsın de hele
bu arada sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
öhömm öhömm çeviriyorum ki betülinam benden eminim iyidir.mumu canım senin alamanca nasıl.
seni seviyorum,seni sevmiyorum,hayır seni artık sevmiyorum,yada senden daha az seviyorum senin beni sevdiğinden daha az.
güzel kızlar güzel değil eller artık sıcak değil,bütün saatler durmuş.gülüşler artık sağlıklı değil.
seni arıyorum ışığın arkasında nerdesiiiiinnnnn nerdesiiiiinnnnn .böyle yanlız kalmak istemiyorum nerdesinnnn nerdesiinnnnn.

bu arada çok şükür biraz toparladım.

ben ankara öncesi iyiydim toparlayamadım hazır bişeyler olmayınca zor oluyor .köfte vs yapıp atıyordum buzluga.yeniden başlıycam inşallah bu hafta.

Şekerler transfer e çağırdılar yoldayım gidiyorum dua edin kuzularım tutunsun sımsıkı ♡♡♡

dualarımız seninleeee kuzummm

hiç düzenli yemedim :) ama akşam yersem alırım kendimi biliyorum.. ama bu hafta ara öğün yapmayı planlıyorum azcık da olsa bir de böyle deneyeyim mi? bilemiyorum kafam çok karışık ne derseniz yapacağım...

yok ara öğüne alışkın değilsen ve acıkmıyorsan yapma bence o cok acıkıp saldrıacaklar için.akşam ye ama yükde ağır ama hafif şeyler.erken yersin 6dan sonraya kalma mesela.
mesele ton balıklı salata,yogurtlu kabak,yogurtlu brokoli.bence akşam ye.bugünden başlaki perşembeye cumaya kadar alış.
böyle sağlıksız verirsen kas kaybı olur ve insnalr onca kiloyu farketmez.
senin ve son zamanlarda benim bütün menüler detox gibi.hep vermeye odaklandık.

evet doğru diyorsun doktorummm hatta bu hafta şunu deneyeyim erken kalkıp evde kahvaltı yapayım sonra 13:00 gibi öğle yemeği ardından 5 6 gibi de akşam yemeği ama bu yoğurtlu birşey olsun... kıtlığa sokuyorum kendimii 11 gbii kahvaltı ediyorum sonra öğlen 2 3 gibi sonra akşama yersem bi yoğurt yiyorum kapatıyırum günü

Fatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsin .

Bu sonuca niyeyse hiç şaşırmadım
Hafta başından beri fatma niye menü vermiyor diye sordum birkaç kere sende okudun mutlaka . Hatta dedim özelden falanmı menü veriyor .

Yıllardır burdayım .biride ben olsam bile eger biri takımda olupta menüden kaçıyorsa bilinki (istisnalar hariç ) düzgün diyet tapmıyordur yada kaçamakları vardır .
Yanılıyormuyum ?
Menün yok ortada eski mesajlarına baktım şöyle ben pek göremedim .

Sence kilonun gitmemesinin sebebi nedir ???????
Yanıldıysam lütfen kusuuruma bakma
Ama yanılmıyorsan eger kendini diyet yapıyorum diye oyalıyorsansa lütfen kendine gelllllll . Sen ikili rakamlara düştüğünde burda parti yapacaktık @SARAYCA ka tüm takımla .
Hanim nerdeeeee ?????

Arkadaşların sana çok zayıflamıssın demesini senin motiveni götürüyor ??

Takıma merhaba yada iyi akşamlar birde kilo bildirmeye hal ve hatır sormaya mesaj yazıyorsun . Nerde diyetle ilgili mesajlar senden ????

Biraz yüklendim affına sıgınıyorum ama dost açı söyler ve seninde bi silkekenmeye ihtiyacın var .

tamam benim de bu demin de kaptanım yazmışım yaa pardon doktorum düzelttim ordan...

Bu kalıplaşmış örnek bir diyet menüsüdür daktırım çok güzel
Ortalama 1100 kl . Senin için güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…