Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, süt
öğle: biraz etsiz çiğ köfte, 1 ufak enginar
ara: çikolataaaaaaaaaaaaaaaaa
akşam: 1 dilim peynirli kek

hastalandım, o yüzden tatlıya dayanamadım...

kirmizim saferanim bulamam daha cünkü etek giymistim,yüzügüde kucagima koymustum.kalkinca etekten sokaga düstü kesin.cünkü diyorum ya,arabayi didik didik ettim.neyse saglik olsun.

çıkarmışmı niye ki ....neyse vardır dönmemesinin bir sebebi...
demekki benle artik gorusmek istemiyor saferanim, yoksa baska ne aciklamasi olabilirki...o sikildim dediginde baska birini alimmi yerine dedim cevap vermedi..ondan sonra onun yerine birini almistim bende..belkide oyuzden..bilmiyorum
arkadaşlar biraz daha dikkat etse ne onlar üzülür ne biz burası kimsenin malı değil o yüzden sahiplenmezsek takımımız kapanır bu nedenle paylaşıma dikkat edelim...

orasi oyle canim, sonucta hepimizin derdi bir..hepimiz fazlaliklarimizdan kurtulmak istiyoruz, insan aciktiginda buraya gelip bir iki sohbet yapinca guc aliyor aclik hissini unutuyor...sahsen ben ilk basladigimda cok karamsardim....ama sonra takimimiz baya bir aktif olunca ilk iki gunu atlatinca alistim..umarim hep boyle neseli olur takimimizz

kiz sen nerelerdesin kac gundur. dun bir selam veip kacctin...kurallarimizi unutma..dun minaverde hic ugramadi takima...dovucem vallaha sizi

cnm çok çok yoğun işlerim kafamı kaşıyacak vaktim yok öğlen yemeklerine bile çıkamıorum haklısınız eğer ayrılmam gerekiosa ayrılabilirim ama elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum cnm

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, süt
öğle: biraz etsiz çiğ köfte, 1 ufak enginar
ara: çikolataaaaaaaaaaaaaaaaa
akşam: 1 dilim peynirli kek

hastalandım, o yüzden tatlıya dayanamadım...
ne bu senin mazeretin, inandigimizimi saniyorsun...regl oldugun zaman insanin canin tatli cekmiyor..caniniz istedigi icin yiyorsunuz...bunuda mazeret olarak kullaniyorsunuz bu sadece kulaktan kulaga soylenen bir soz, asli yok ama menun cok az geldi bana??
kirmizim saferanim bulamam daha cünkü etek giymistim,yüzügüde kucagima koymustum.kalkinca etekten sokaga düstü kesin.cünkü diyorum ya,arabayi didik didik ettim.neyse saglik olsun.
saglik olsun artik tatlim, insallah daha guzellerini alirsin

neyse kizlar ben kaciyorum atrik..kapilari kilitlim eve gecim bende...hepinizi kocaman opuyorummm

ben şimdi çıkyorum kızlar..fırsat bulursam yine gelirim... bye...:79::79::80::80::80:

hayir canim niye ayrilicaksin.biz senin ayrilmani degil bize daha cok katilmani (ilk baslardaki gibi) istiyoruz.daha cok sohbet edelim,dertlerimizi sevinclerimizi yediklerimizi falan beraber paylasalim istiyoruz.olurmu tatlim

iyiyiz canim.biz burdayizda sen yoksn ama.dün mesela cok yere mesaj yazmissin ama bize sadece 1 mesaj yazmissin.yoklamayi aliyorum ben her gün biliyorsun.5 in altina düsmemeye dikkat etsen canim

cnm toplasan dün 7 -8 msj anca yazmıştırım gelemiorum çalışıorum müşterilere siz bekleyin ben yazıp gelcem diyemiorum tmm kurallara uyamıosam takımdan ayrılabilirim kızmıorum kırılmııorumda size kural kuraldır uymayan bence de gitmelidir

kiz yogunsunda baska topiklerde ne isin var??? bak azerim dedi...biz haric baska yerlerde bol paylasimda bulunuyormussun???? ozaman islerin yogun degilmi

hayir canim niye ayrilicaksin.biz senin ayrilmani degil bize daha cok katilmani (ilk baslardaki gibi) istiyoruz.daha cok sohbet edelim,dertlerimizi sevinclerimizi yediklerimizi falan beraber paylasalim istiyoruz.olurmu tatlim

cnm ben de istiorum gelmek ama şu sıralar çok yemeğe bile çıkamıorum eve :97::97:

cnm ben de istiorum gelmek ama şu sıralar çok yemeğe bile çıkamıorum eve :97::97:

tamam canim.biz seni seviyoruz biliyorsun.sakin takimdan cikayim falan deme.dahada buraya daha cok baglan ama tamam isler yogun olunca biraz göz yumariz.isler sakinleyince yine buralarda ol.elele zayifliycaz öyle degilmi

tamam canim.biz seni seviyoruz biliyorsun.sakin takimdan cikayim falan deme.dahada buraya daha cok baglan ama tamam isler yogun olunca biraz göz yumariz.isler sakinleyince yine buralarda ol.elele zayifliycaz öyle degilmi

tabiki cnm fırsat bulduğum her an damlıorum zaten gündüz çalışıorum gece de askerim arıo onu da bırakamıorum napim bölündüm kaldım 3 arada bir derede topiğimiz iş askerim

ben şimdi çıkyorum kızlar..fırsat bulursam yine gelirim... bye...:79::79::80::80::80:

güle güle kizceler.benimde zaten ennnnnnnn sevdigim dizim basliyor.onu izlemem lazimmmmmm hemde cok lazim.bu bölüm cook heecanli:84:

inş cnm inşş
oo düğün yakın mı yoksaaaaaa.....tey tey....:123::123::123:

elbisede hazır desene iş göbek atmaya kaldı...tutku kaynananlar ne dedi eve uzak mı onlara laf etmişlerdir kesiiin...
cn bilmiyorum haberleri varmı tepkileri ne oldu..bu berbat siteden öyle bi siteye geçince ne derler ben bile tahmin edemiyorum
benide çıkarmış zalimi face de

cnm sıkm canını..cana geleceğine mala gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…