iremciğim grupta yazmışsında üstünden çok konu geçmiş ordan cvp yazmadım..bbuluşmaya gelmem çok zor cnm yaa utkuyla taa karşılara geçemem..burdan kadıköye ordan karşıya..saatlerim yolda geçer utku durmaz o kadar..havalar ısınsın bu tarafta ayarlarız siizn gelmeniz daha kolay oluyo sanki
cnm neşe erberkemi gidiyosunuz hala..nasıl memnunmusun..
ben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm
öğüldünüzz mucuk mucukk
huuuu kizlar.ben gelduuum.cok gezdim bugün.
sabah pazara gittim arkadasimla,abiyemem göre basörtü aramak icin ama ayni tonu bulamadim.meyve alip ciktim.ordan haliciya gittik.oturma odamadaki hali igrenc olmustu.1 sene oldu alali ama tüylü oldugu icin ölmüstü tüyleri resmen.bir tane hali aldim.eve geldim.biseyler yedim,tekrar ciktim.ne zamandir görmedigim cok sevdigim bir abla var.ona gittim,hem ziyaret hemde davetiyemi verdim.ordan baska bir arkadasa gittim.davetiyeleri dagitmak amacli.daha yeni eve geldim.
bugün cok üzücü bisey oldu arkadaslar.üzüntüden basimdan agrilar kalkti,iki hap icerek rahatladim.
esim dogumgünümde büyük hediyesinin yaninda birde bana Hürrem yüzügü almisti.o kadar cok seviyordumki.her gören bayiliyordu.daha 1 aycik takabildim.cünkü disarida bir yerde kaybettim.arabada otururken cikarip krem sürdüm,sonra yerine takmayi unuttum.öylede cikmisim arabadan,gidecegim yerlere gittim falan.sonra farkettim ki yüzük yok.her yeri aradim,arabayi alt üst ettim,yok!!!yok!!! yok!!!
sinir oldum kendime,nefret ettim kendimden.dalginlik huyumdan nefret ediyorum.agladim sinirden ya.esimin hediyesiydi ve 1 ay kullandim sadece.
bugünlerde biseyler var üstümde.arabanin altini vurdum,cok sevdigim yüzügümü kaybettim.dur bakalim daha neler olacak.Allah'im canimiza zeval vermesinde insallah.ne diyim.
bugünkü menümü yazıyorum kızlaarr..
kahvaltı: tam buğday ekmeğine domates-peynir tost
öğle: ızgara bonfileli salata + ayran
ara: 1 tane bisküvi
akşam: et sote, salata, yoğurt..
bende reklamlarda gordum uygula ise yararsa bende yaparim canimumarım
şu nesfit 14 gün programına mı girsem???
kiz sen yaz ben gelince okurum canim sikiliyor bisey yaziklmayinc aben online olduğum zaman neden kimse olmuyor acaba???
anladim o isi biliyorumayy tatlım benim ki acil personeli nöbet tutuyor gecede calıstığından 7 gün yetiyor hafta sonu vs die bi ayrım olmuyor onlarda ayda 7 gün 24 calısıyorlar o kadar..
bugun pek bisey olmadi yoklugun belli oluyor canimsekerlerrr ben geldimmmmm...hemen gecmise bakiyorum, bakim bensiz neler kaynatmissinizz
ay olurmu seni cagatayla basgoz edecegizhayirli olsun tutucum, sonunda kurtuldunuz..Allah agiz tadiyla oturmayi naib etsin insallah
amin ayni dileklere bende katiliyorum
Cemre,Julia ve Minaver...malesef 5msjin altindasiniz..ucunuzdende 1puan eksiliyor..minaveri bugunde gormedim..yarinda girmezse diskalifiye olacaktirkendime gelince...cagayat askindan cenem dusmus resmen
ohhh ne guzel tutkucum ya..Gule gule oturun insallah...canim istersen tasinmaya yakin izne ayril, enazindan buraya ugrayamazsan strese girmezsinrahat rahat isini halledersin
ben daha yeni geldim doga ablacim...ama yoklugunu hemen fark ettim gecmisi okurken...hepinizin yeri bir ayri bende
kiz dikkat et,,nezaman anniskonun yanina gitsek ibre yukseliyor..almadan gel busefer
Beni dusunen yok..bizim basimiz kelmi
gule gule git canim iyi eglencelerben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm
öğüldünüzz mucuk mucukk
ohh ne guzel valla keske banada oyle olsa yasadim demektireskileri bi oldursamkırmızım sağol cnm.çağatayına kavuşuca o sana daha güzellerini alır..lebiderya yalılar falan.ohhhhhhh misss
şimdilik buralardayım cnm taşınma haftasında çok yoğun olursam izin isterim sizden..şimdilik net tarih yok..teşekkür ederim teklfin için
kızlar süper bişey oldu bugün..1 ay sonra eltimin oğlunun sünnet düğünü var.eski abiyelerim olmaz diye düşünürken hamile kalmadan 1 ay önce aldığım bi abiye vardı onu denedim ve girdim içine..o zaman 57 kiloydum sanırım platesten kaynaklanan sıkılıkla girdim içine..eşime masraf çıkmayacağı için çok sevindim ayakkabılarımda oldu..büyük bi yük kalktı üstümden yaa..
aaa nedenki sebepsiz yere yapmis insan bi aciklama yapar demiben birkac hafta once facede konustum zalimiyle, gel artik diye...ama yorulmus artik...takima girmeyi pek istemiyordu...ama arada girer sohbet ederim dedi..ama hala goremedim onu..facedede nezamandir yok..yok dedim face bir baktim beni listesindende cikartmis :s
kiz nippese bakaydin orda vardir mutlakahuuuu kizlar.ben gelduuum.cok gezdim bugün.
sabah pazara gittim arkadasimla,abiyemem göre basörtü aramak icin ama ayni tonu bulamadim.meyve alip ciktim.ordan haliciya gittik.oturma odamadaki hali igrenc olmustu.1 sene oldu alali ama tüylü oldugu icin ölmüstü tüyleri resmen.bir tane hali aldim.eve geldim.biseyler yedim,tekrar ciktim.ne zamandir görmedigim cok sevdigim bir abla var.ona gittim,hem ziyaret hemde davetiyemi verdim.ordan baska bir arkadasa gittim.davetiyeleri dagitmak amacli.daha yeni eve geldim.
valla bi sekilde gidiyor isteslm kızlar napıosunuz bakalım nasıl gidio rejimmm :92::92:
oy kiyamam bende cok begenmistim o yuzugu nazara geldi nazara bi nazar duasi oku gelenn mala gelsin caniniz sagolsunbugün cok üzücü bisey oldu arkadaslar.üzüntüden basimdan agrilar kalkti,iki hap icerek rahatladim.
esim dogumgünümde büyük hediyesinin yaninda birde bana Hürrem yüzügü almisti.o kadar cok seviyordumki.her gören bayiliyordu.daha 1 aycik takabildim.cünkü disarida bir yerde kaybettim.arabada otururken cikarip krem sürdüm,sonra yerine takmayi unuttum.öylede cikmisim arabadan,gidecegim yerlere gittim falan.sonra farkettim ki yüzük yok.her yeri aradim,arabayi alt üst ettim,yok!!!yok!!! yok!!!
sinir oldum kendime,nefret ettim kendimden.dalginlik huyumdan nefret ediyorum.agladim sinirden ya.esimin hediyesiydi ve 1 ay kullandim sadece.
bugünlerde biseyler var üstümde.arabanin altini vurdum,cok sevdigim yüzügümü kaybettim.dur bakalim daha neler olacak.Allah'im canimiza zeval vermesinde insallah.ne diyim.
julia bi selam verip cikiyor ben bugun gordumsaferanim, yanlis saymadiysam meyvemle beraber yine 12 oluyor..ama dedigin gibi juli ve miaver yok ortalarda..minaver yarinda gelmezse diskalifiye edicem, juliada persembeye gelmezse onuda diskalifiye edicem...insallah kotu birsey oldugundan gelmiyor degillerdir..ama boyle milletin takima ugramadigi icin habire peslerinden kosmakta sikildim artik..saolsun azarim yoklamalari yapiyor onun sayesinde kim ne durumda goruyoruz..ama bundan sonra yeni gelen kisilere 2hafta deneme suresi vericem..gercekten zayiflamak isteyenler katilsin takima !!!
a dogru söylüyorsun.orayada bakayim.yarin bir kac dükkan gezicem,bulamazsam oradan ismarlarim belki.
ne bu senin mazeretin, inandigimizimi saniyorsun...regl oldugun zaman insanin canin tatli cekmiyor..caniniz istedigi icin yiyorsunuz...bunuda mazeret olarak kullaniyorsunuz bu sadece kulaktan kulaga soylenen bir soz, asli yok ama menun cok az geldi bana??
saglik olsun artik tatlim, insallah daha guzellerini alirsin
neyse kizlar ben kaciyorum atrik..kapilari kilitlim eve gecim bende...hepinizi kocaman opuyorummm
demekki benle artik gorusmek istemiyor saferanim, yoksa baska ne aciklamasi olabilirki...o sikildim dediginde baska birini alimmi yerine dedim cevap vermedi..ondan sonra onun yerine birini almistim bende..belkide oyuzden..bilmiyorum
orasi oyle canim, sonucta hepimizin derdi bir..hepimiz fazlaliklarimizdan kurtulmak istiyoruz, insan aciktiginda buraya gelip bir iki sohbet yapinca guc aliyor aclik hissini unutuyor...sahsen ben ilk basladigimda cok karamsardim....ama sonra takimimiz baya bir aktif olunca ilk iki gunu atlatinca alistim..umarim hep boyle neseli olur takimimizz
oh oh ne guzel canimda cekmisti ellerine saglik akrep33 .senin elinden olunca daha bir guzel olmus tadi
kaynar yaptım kızlar, üstü bol cevizli,size de hazırladım buyrun birlikte içelim
gunaydin balli kurabiyemgünaydın günaydın günaydııınn...
kızlar ben yatıorum herkese iii geceler
dun lesli yapamamistim ama bugun kesin yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?