Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bostancıdan bakırköye gel deniz otobüsü ile ordan beraber gideriz :) aslında cevahirde buluşulacak sanırım trenle söğütlüçeşmeye gitsen, ordan metrobüsle mecidiyeköy de rahat olur.. gelemez misin?? şöyle bir anadolu-avrupa buluşması yapamadık yaaa..

neşe erberke gidiyorum canım, son dersimiz var bu hafta fiyat konuşucam.. ege için değişiklik oluyor, henüz toplu yapılan faaliyetlere pek uyduğu söylenemez zaten diğer çocuklar da aynı.. herkes özgür takılıyor.. beraber oynamaya da henüz alışamadılar ama zamanla etkili olacağını düşünüyorum.. 1,5 saat içerde faaliyet, müzik, lego&kule, masal, serbest zaman ve meyve saati oluyor son yarım saat bahçeye çıkıyoruz orada salıncak, kaydırak, kale, pota, arabalar vs. var.. onlarla oynuyoruz.. bir de köşede kum havuzu, kova, kürek falan var.. geçen hafta ege ilk kez kumla oynadı pek hoşuna gitti, üstü başı battı..

sen anlattın ben yoruldum.. :) iyi bak ne güzel bir sürü iş halletmişsin..

canım olur arada öyle şeyler, üzme canını.. hepimiz yapıyoruz böyle dalgınlıklar lütfen kafana takma.. evet eşin almış, manevi değeri var ama olmuş artık.. yapacak birşey yok..

bugünkü menümü yazıyorum kızlaarr..

kahvaltı: tam buğday ekmeğine domates-peynir tost
öğle: ızgara bonfileli salata + ayran
ara: 1 tane bisküvi
akşam: et sote, salata, yoğurt..

bugünkü menümü yazıyorum kızlaarr..

kahvaltı: tam buğday ekmeğine domates-peynir tost
öğle: ızgara bonfileli salata + ayran
ara: 1 tane bisküvi
akşam: et sote, salata, yoğurt..

:46kızlar ya bu hafta da birincilik yine bizim olsaaaaa

umarım

şu nesfit 14 gün programına mı girsem???
bende reklamlarda gordum uygula ise yararsa bende yaparim canim
ben online olduğum zaman neden kimse olmuyor acaba???
kiz sen yaz ben gelince okurum canim sikiliyor bisey yaziklmayinc a
ayy tatlım benim ki acil personeli nöbet tutuyor gecede calıstığından 7 gün yetiyor hafta sonu vs die bi ayrım olmuyor onlarda ayda 7 gün 24 calısıyorlar o kadar..
anladim o isi biliyorum
sekerlerrr ben geldimmmmm...hemen gecmise bakiyorum, bakim bensiz neler kaynatmissinizz
bugun pek bisey olmadi yoklugun belli oluyor canim
ay olurmu seni cagatayla basgoz edecegiz
ben cıkıyorum kızlarr pazartesiye kadar annemdeyimm

öğüldünüzz mucuk mucukk
gule gule git canim iyi eglenceler
ohh ne guzel valla keske banada oyle olsa yasadim demektireskileri bi oldursam
aaa nedenki sebepsiz yere yapmis insan bi aciklama yapar demi
kiz nippese bakaydin orda vardir mutlaka
slm kızlar napıosunuz bakalım nasıl gidio rejimmm :92::92:
valla bi sekilde gidiyor iste
oy kiyamam bende cok begenmistim o yuzugu nazara geldi nazara bi nazar duasi oku gelenn mala gelsin caniniz sagolsun
julia bi selam verip cikiyor ben bugun gordum
a dogru söylüyorsun.orayada bakayim.yarin bir kac dükkan gezicem,bulamazsam oradan ismarlarim belki.

hadi sana kolay gelsin

yok be güzelim inan bana aslı var, yarından itibaren nesfit programıma başlıyorum...

insallah canim .mesela bugun aksam acayip yemek canim istedi ama cumasyi ve sizleri dusununce vazgvectim

kaynar yaptım kızlar, üstü bol cevizli,size de hazırladım buyrun birlikte içelim

kaynar yaptım kızlar, üstü bol cevizli,size de hazırladım buyrun birlikte içelim
oh oh ne guzel canimda cekmisti ellerine saglik akrep33 .senin elinden olunca daha bir guzel olmus tadi
günaydın günaydın günaydııınn...
gunaydin balli kurabiyem
kızlar ben yatıorum herkese iii geceler

iyi geceler tatlim biraz gec oldu ama idare et .onun yerine ben sana gunaydin deyim canim benim
gunaydin butun canlarima benden hepinize kocaman bir gunaydin cicegigune guzel baslayin diye

kahvaltida bir dilim ekmek biraz quark,1/4 kk kadar beyxaz peynir ,iki yesil iki siyah zeytin bir bardak bitki cayi bu kadarbaskada bisey yemedimmeyvemin dedigi kiloya ulasmam lazim da

günaydın kızlar cuma günkü kiloma sabah itibarıle kavuşmuş olmaktayım ohhhh şimdi artık 2 günde ne kadar olursa haftasonu manyamışdım üzerinize afiyet öyle yemişimki midem ağrımışdı o derece

dun lesli yapamamistim ama bugun kesin yapacam

oh ne güzel.sen bu Leslie'yi iyice sevdin.bende cok seviyorum ama bu hafta sifir diyet sifir spor maalesefnoldu bana bilmiyorum.ya bari sünnetden sonra olsaydi.sünnetden önce olmasi sinirimi bozdu.6 aydir diyetteyim.acaba SIKILDIMMI ne?yarin tam 6 ayimi dolduruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…