sevindim adina artik iki ginde sik disini bari 200gr kardir ver biseyler canimgünaydın kızlar cuma günkü kiloma sabah itibarıle kavuşmuş olmaktayım ohhhh şimdi artık 2 günde ne kadar olursa haftasonu manyamışdım üzerinize afiyet öyle yemişimki midem ağrımışdı o derece
oh ne güzel.sen bu Leslie'yi iyice sevdin.bende cok seviyorum ama bu hafta sifir diyet sifir spor maalesefnoldu bana bilmiyorum.ya bari sünnetden sonra olsaydi.sünnetden önce olmasi sinirimi bozdu.6 aydir diyetteyim.acaba SIKILDIMMI ne?yarin tam 6 ayimi dolduruyorum.
azeri nasılsın canım dün okudum olmuşla ölmüşe çare yok vardır bi hayır boş ver sadakanız olsun yitik zor bilirim bende epeyce bi altınımı kaybettim hala arıyorum sanki
azeri nasılsın canım dün okudum olmuşla ölmüşe çare yok vardır bi hayır boş ver sadakanız olsun yitik zor bilirim bende epeyce bi altınımı kaybettim hala arıyorum sanki
sagol canim.evet kayip zor kiz gercekten.ama olsun esime de söyledim.o da dedi,saglik olsun.kizmadi Allah'tan.
ama Doga benim bu unutkanlik ve dalginlik huyuma nasil bir care bulucam bilmiyorum.
seninki de kötüymüs canim yaaa.demek bir sürü kaybettin.offff.Allah caniniza zeval vermesin.
azeri ceyce tutku nasilsiniz fistiklar CUMAYA hazirmisiniz bakiim
canim seninki sunnet sikintisindandir sunnet gecsin rahatlayacan kendini strese soktugun icin oluyor hepsi
slm kızlar nevar neyok? nasıl gidiyor diyetler?
selamlarr
kız ne 200 gr hıhgörürsün cumaya
diyet berbat gidiyor.kirmizi beni öldürecek vallahi.5 günüm mahvoldu bari bu iki günü degerlendireyim.
cumaya hic hazir degilim.:18:üc bucuk atiyorum:18:
doğa kaç kilo verdin kız ?
azeri bişeyinimi kaybettin canım geçmişi okuyamadım?
tutkum naber şekerim sen evini toplasana ne arıon buralarda
havalardanmıdır nedir hiiç diyet yapasım yok ama bişey yiyesimde yok devamlı uyumak istiyorum yaaa.haziran sonu tatile çıkacağız bende bir kıpırdama yok.kocam havuza beni atsa havuz taşıcak yaa
ay kopabilsem burdan ben de gidip koşucaamSekerlerimmm vitaminlerimmmm ben geldim ama geri kaciyorum kosu bandina gecicem cunki... Oglen gorusuruzzzz
cumayaaaaadoğa kaç kilo verdin kız ?
azeri bişeyinimi kaybettin canım geçmişi okuyamadım?
tutkum naber şekerim sen evini toplasana ne arıon buralarda
havalardanmıdır nedir hiiç diyet yapasım yok ama bişey yiyesimde yok devamlı uyumak istiyorum yaaa.haziran sonu tatile çıkacağız bende bir kıpırdama yok.kocam havuza beni atsa havuz taşıcak yaa
ooooowwww güzel kokular geliyor burnuma.yaglar mangalda kizarmis erimis galibaaaaaaaa.oh oh ohne zamandir bu atagi bekliyordum senden
hem sünnet hazırlığı hemde bu olay olunca eee epeydir de dietdesin olur okadar sıkma canını
ay kopabilsem burdan ben de gidip koşucaam
cumayaaaaa
of yaz geliyor şu 8 lere atlamak istiyorum
kız mangal deme o mahvetti zaten hafta sonumu 2 gün üst üste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?