esimin hediyesi Hürrem yüzügümü kaybettimde.ona üzüldüm.
ceyce senden hep diyet yapmak istemiyorum cümlesini duyuyorum.yav güzelim toparlan.bak ne güzel tatile gideceksiniz.denizler havuzlar oh
bize bu sene TR tatili yok.buna ragmen ben senden daha azimliyim yav(bu haftayi saymazsak)
merhaba canım nasıl başladınmı hazırlığa
doğa kaç kilo verdin kız ?
azeri bişeyinimi kaybettin canım geçmişi okuyamadım?
tutkum naber şekerim sen evini toplasana ne arıon buralarda
havalardanmıdır nedir hiiç diyet yapasım yok ama bişey yiyesimde yok devamlı uyumak istiyorum yaaa.haziran sonu tatile çıkacağız bende bir kıpırdama yok.kocam havuza beni atsa havuz taşıcak yaa
frangipani tatlım havalar ıısnsın geçen seneki gibi maltepede brunclara başlarız..o zaan bol bol görüşürüz..
cemree buluşmalar devam ediyo cnm ben pendikte olduğum için avrupa yakasındakilere katılamıyorum..cumartesi cevahirde buluşacak kızlar sana yakınsa sende katılabilirsin..bizim face te grubumuz var istiyosan oraya ekleyelim seni katıl bize
gitme sakın kız biz kimseyi bırakmayız kolay kolay..sen yeter ki kopma bizden...tabiki cnm fırsat bulduğum her an damlıorum zaten gündüz çalışıorum gece de askerim arıo onu da bırakamıorum napim bölündüm kaldım 3 arada bir derede topiğimiz iş askerim
ahlaksız herif pisliğini yaptı kadını mahfetti...güle güle kizceler.benimde zaten ennnnnnnn sevdigim dizim basliyor.onu izlemem lazimmmmmm hemde cok lazim.bu bölüm cook heecanli:84:
afiyet olsuun...kahvaltida bir dilim ekmek biraz quark,1/4 kk kadar beyxaz peynir ,iki yesil iki siyah zeytin bir bardak bitki cayi bu kadarbaskada bisey yemedimmeyvemin dedigi kiloya ulasmam lazim da
hadi canım o zaman kaçamak yok cumaya kadar bol bol gez enerji harca ama az ye...günaydın kızlar cuma günkü kiloma sabah itibarıle kavuşmuş olmaktayım ohhhh şimdi artık 2 günde ne kadar olursa haftasonu manyamışdım üzerinize afiyet öyle yemişimki midem ağrımışdı o derece
sinameki iç akşamdan rahatlarsın...strestenmidir acaba Ganfed'im.anlamadim ben.6 aydir bu kadar düzensiz iradesiz diyet yapmamistim ben.ama tamda en cok 56 olmak isterken böyle oldu.tartilmadim korkumdan.bugün ve yerin lapa diyeti yapicam.cuma günü tartilicam artik.ayyyyy:18:cok korkuyorum.acaba cok almismiyimdir.zaten tuvaletede gidemedim 3 gündür.bu yüzden karnimda da sislik oldu.davul gibi yaaaa
gez bakalım gün senin günün ...keyfine bak canım....kızlar gezmeye gidiceem kızımla anca hazırlanırım görüşürüz
günaydın kızlar cuma günkü kiloma sabah itibarıle kavuşmuş olmaktayım ohhhh şimdi artık 2 günde ne kadar olursa haftasonu manyamışdım üzerinize afiyet öyle yemişimki midem ağrımışdı o derece
doğa kaç kilo verdin kız ?
havalardanmıdır nedir hiiç diyet yapasım yok ama bişey yiyesimde yok devamlı uyumak istiyorum yaaa.haziran sonu tatile çıkacağız bende bir kıpırdama yok.kocam havuza beni atsa havuz taşıcak yaa
ganfed, dediğim gibi yarın başlıycam görelim bakalım...
bu arada ocak anneleri buluşmaya devam ediyo galiba ne güzel...
cemre canım sen de ocak annelerinden misin? bizim topikte varmıydın hatırlayamadım nickini..
ben hirsizliktan cok korkarim maldan degilde birinin mahremime girebilme olasiligindan bile urkerim o yuzden benim kapilarim hep kilitlidir evde olsam bilebenim ki çalıntı oldu
kiz oyle deme ha gayret sende vermis olarak gir cumayaayy çok hazırım geçen cuma kiloma ulaşsam şükretcem
kesin oyledir ben yapmayacagim diyorsun ya ondan bilirsin yasaklara karsi alerjimiz var ondan daha cok istiyoruz yasak olanistrestenmidir acaba Ganfed'im.anlamadim ben.6 aydir bu kadar düzensiz iradesiz diyet yapmamistim ben.ama tamda en cok 56 olmak isterken böyle oldu.tartilmadim korkumdan.bugün ve yerin lapa diyeti yapicam.cuma günü tartilicam artik.ayyyyy:18:cok korkuyorum.acaba cok almismiyimdir.zaten tuvaletede gidemedim 3 gündür.bu yüzden karnimda da sislik oldu.davul gibi yaaaa
ay ay aay ne guzel haber valla sevindimkız ne 200 gr hıhgörürsün cumaya
a.s hg nasilsinselamlarr
sen lapa diyeti yap iyisimi yoksa haslayacak seni kaptanimdiyet berbat gidiyor.kirmizi beni öldürecek vallahi.5 günüm mahvoldu bari bu iki günü degerlendireyim.
cumaya hic hazir degilim.:18:üc bucuk atiyorum:18:
hg ve gule gule hadi kosuver once sonra sohbet ederiz bende leslimi yapip geldim ne yapayim kosu bandim yokSekerlerimmm vitaminlerimmmm ben geldim ama geri kaciyorum kosu bandina gecicem cunki... Oglen gorusuruzzzz
tsunami olur bak cabuk ver kilolaridoğa kaç kilo verdin kız ?
he sen hala diyet yapamiyorum de bak bakda sende yap erit popisiniooooowwww güzel kokular geliyor burnuma.yaglar mangalda kizarmis erimis galibaaaaaaaa.oh oh ohne zamandir bu atagi bekliyordum senden
bende 10 uncu aayda gidecem iki haftaligina tr ye malesef deniz yok bu yil aile ziyareti sadeceesimin hediyesi Hürrem yüzügümü kaybettimde.ona üzüldüm.
ceyce senden hep diyet yapmak istemiyorum cümlesini duyuyorum.yav güzelim toparlan.bak ne güzel tatile gideceksiniz.denizler havuzlar oh
bize bu sene TR tatili yok.buna ragmen ben senden daha azimliyim yav(bu haftayi saymazsak)
ay kopabilsem burdan ben de gidip koşucaam
cumayaaaaa
of yaz geliyor şu 8 lere atlamak istiyorum
kız mangal deme o mahvetti zaten hafta sonumu 2 gün üst üste
iyi gezmeler tatlimkızlar gezmeye gidiceem kızımla anca hazırlanırım görüşürüz
kiz kendini yerme öv biraz o zaman daha iyi hissedeceksin kendi kendine engel olma oyle soyleyerekayy canım çook geçmiş olsun yaa evde flnmı kaybettin ? inşallah bulursun
azeri ben iradesizim yaa kendimden kaynaklanıyor çok iyi biliyorum çabuk herşeyden sıkılıp vaz geçiyorum sonuçta bu oluyor kendimi gazlamam lazım gaza gelince sağlam gidiyorum ama ben iradesiz bir şişkoyum bunu biliyorum
bendemi yapsam su lapa diyetini becerirmiyim kisize doyum olmaz kizlar.esim uyandi ben kahvalti hazirlamaya gidiyorum.ama ben lapa yiycem bizimkiler kahvalti ederken
o zaman hic bisey yapma toparlanmakta ne var islerin kesinlessin sonra halledersin canim acele etmekızlar daha evin alım satım işi yapılmadı son ana kadar beklim ben ne olur ne olmaz..kredi başvurusunda bulunduu eşim bugün bankadan expertize gelceklermiş yarın falan kredi çıkarsa hallederiz artık..
bende bu gun gidicem alisverise bakayim bizim burda varsa bende nesfit alacam nasil yaicam onu bilmiyorum amabugün nesfit dietine başladım ama nesfit değil nestlenin müslisini yedim...
a.s canim iyiyiz sen nasilsin askerin nasil ne kadar var bitirmesine,nerde askerlik yapiyor .slm kızlar nasılsınız gene yoğun bir gün geçiriorum :84::84:
ayyy neguzel..kız ne 200 gr hıhgörürsün cumaya
azerim sana ne oluyor..asil senin sunnet icin daha disiplinli olman lazim..diyet berbat gidiyor.kirmizi beni öldürecek vallahi.5 günüm mahvoldu bari bu iki günü degerlendireyim.
cumaya hic hazir degilim.:18:üc bucuk atiyorum:18:
kiz silkelende gel..doğa kaç kilo verdin kız ?
erisin erisinooooowwww güzel kokular geliyor burnuma.yaglar mangalda kizarmis erimis galibaaaaaaaa.oh oh ohne zamandir bu atagi bekliyordum senden
kiz sendemi kacamk yaptinay kopabilsem burdan ben de gidip koşucaam
cumayaaaaa
of yaz geliyor şu 8 lere atlamak istiyorum
kız mangal deme o mahvetti zaten hafta sonumu 2 gün üst üste
takimda ilk rezil olacak kisi belli oldu deseneayy canım çook geçmiş olsun yaa evde flnmı kaybettin ? inşallah bulursun
azeri ben iradesizim yaa kendimden kaynaklanıyor çok iyi biliyorum çabuk herşeyden sıkılıp vaz geçiyorum sonuçta bu oluyor kendimi gazlamam lazım gaza gelince sağlam gidiyorum ama ben iradesiz bir şişkoyum bunu biliyorum
iyi eglencelerrrkızlar gezmeye gidiceem kızımla anca hazırlanırım görüşürüz
slm kızlar nasılsınız gene yoğun bir gün geçiriorum :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?