Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy canım çook geçmiş olsun yaa evde flnmı kaybettin ? inşallah bulursun

azeri ben iradesizim yaa kendimden kaynaklanıyor çok iyi biliyorum çabuk herşeyden sıkılıp vaz geçiyorum sonuçta bu oluyor kendimi gazlamam lazım gaza gelince sağlam gidiyorum ama ben iradesiz bir şişkoyum bunu biliyorum

kızlar gezmeye gidiceem kızımla anca hazırlanırım görüşürüz

size doyum olmaz kizlar.esim uyandi ben kahvalti hazirlamaya gidiyorum.ama ben lapa yiycem bizimkiler kahvalti ederken

merhaba canım nasıl başladınmı hazırlığa

kızlar daha evin alım satım işi yapılmadı son ana kadar beklim ben ne olur ne olmaz..kredi başvurusunda bulunduu eşim bugün bankadan expertize gelceklermiş yarın falan kredi çıkarsa hallederiz artık..

frangipani tatlım havalar ıısnsın geçen seneki gibi maltepede brunchlara başlarız..o zaan bol bol görüşürüz..

cemree buluşmalar devam ediyo cnm ben pendikte olduğum için avrupa yakasındakilere katılamıyorum..cumartesi cevahirde buluşacak kızlar sana yakınsa sende katılabilirsin..bizim face te grubumuz var istiyosan oraya ekleyelim seni katıl bize

Son düzenleme:

ben de taaaaaaaa bahçeşehirdeyim, uzak bana cevahir... çocuklarla iyi buluşuyosunuz...

tabiki cnm fırsat bulduğum her an damlıorum zaten gündüz çalışıorum gece de askerim arıo onu da bırakamıorum napim bölündüm kaldım 3 arada bir derede topiğimiz iş askerim
gitme sakın kız biz kimseyi bırakmayız kolay kolay..sen yeter ki kopma bizden...
güle güle kizceler.benimde zaten ennnnnnnn sevdigim dizim basliyor.onu izlemem lazimmmmmm hemde cok lazim.bu bölüm cook heecanli:84:
ahlaksız herif pisliğini yaptı kadını mahfetti...
kahvaltida bir dilim ekmek biraz quark,1/4 kk kadar beyxaz peynir ,iki yesil iki siyah zeytin bir bardak bitki cayi bu kadarbaskada bisey yemedimmeyvemin dedigi kiloya ulasmam lazim da
afiyet olsuun...
hadi canım o zaman kaçamak yok cumaya kadar bol bol gez enerji harca ama az ye...
sinameki iç akşamdan rahatlarsın...
gez bakalım gün senin günün ...keyfine bak canım....

ayy hadi bakalım süper.. inşallah 2 günde de daha çok gider kilocuklar..

havalardan canım, ben de aynı moddayım ama zorluyorum işte kendimi.. daha önce salata malzememi falan alıp ofiste yapıyordum yemeğimi ne güzel, şimdi havalarda canım hiçbirşey yapmak istemiyor mecbur dışarda yiyorum.. çok çok sıkı değilim şu anda diyet konusunda ama dikkat ediyorum.. mesela pilav, patates kızartması v.s. yemiyorum, beyaz ekmek yok.. ama montinin mısır, pişmiş havuç gibi yasaklarına uymuyorum bu aralar, hatta günde 1 bisküvi yiyorum ara öğün olarak..

slm kızlar nasılsınız gene yoğun bir gün geçiriorum :84::84:

benim ki çalıntı oldu
ben hirsizliktan cok korkarim maldan degilde birinin mahremime girebilme olasiligindan bile urkerim o yuzden benim kapilarim hep kilitlidir evde olsam bile
ayy çok hazırım geçen cuma kiloma ulaşsam şükretcem
kiz oyle deme ha gayret sende vermis olarak gir cumaya
kesin oyledir ben yapmayacagim diyorsun ya ondan bilirsin yasaklara karsi alerjimiz var ondan daha cok istiyoruz yasak olani
kız ne 200 gr hıh görürsün cumaya
ay ay aay ne guzel haber valla sevindim
a.s hg nasilsin
diyet berbat gidiyor.kirmizi beni öldürecek vallahi.5 günüm mahvoldu bari bu iki günü degerlendireyim.
cumaya hic hazir degilim.:18:üc bucuk atiyorum:18:
sen lapa diyeti yap iyisimi yoksa haslayacak seni kaptanim
Sekerlerimmm vitaminlerimmmm ben geldim ama geri kaciyorum kosu bandina gecicem cunki... Oglen gorusuruzzzz
hg ve gule gule hadi kosuver once sonra sohbet ederiz bende leslimi yapip geldim ne yapayim kosu bandim yok
tsunami olur bak cabuk ver kilolari
ooooowwww güzel kokular geliyor burnuma.yaglar mangalda kizarmis erimis galibaaaaaaaa.oh oh ohne zamandir bu atagi bekliyordum senden
he sen hala diyet yapamiyorum de bak bakda sende yap erit popisini
bende 10 uncu aayda gidecem iki haftaligina tr ye malesef deniz yok bu yil aile ziyareti sadece
ay kopabilsem burdan ben de gidip koşucaam

cumayaaaaa

of yaz geliyor şu 8 lere atlamak istiyorum

kız mangal deme o mahvetti zaten hafta sonumu 2 gün üst üste

bende bu hafta sonu yapmayi dusunuyorum mangal ama az yiyecem kizlar merak etmeyin tabi kendimi durdurabilirsem bahcede yapacam

iyi gezmeler tatlim
kiz kendini yerme öv biraz o zaman daha iyi hissedeceksin kendi kendine engel olma oyle soyleyerek
size doyum olmaz kizlar.esim uyandi ben kahvalti hazirlamaya gidiyorum.ama ben lapa yiycem bizimkiler kahvalti ederken
bendemi yapsam su lapa diyetini becerirmiyim ki
kızlar daha evin alım satım işi yapılmadı son ana kadar beklim ben ne olur ne olmaz..kredi başvurusunda bulunduu eşim bugün bankadan expertize gelceklermiş yarın falan kredi çıkarsa hallederiz artık..
o zaman hic bisey yapma toparlanmakta ne var islerin kesinlessin sonra halledersin canim acele etme
bugün nesfit dietine başladım ama nesfit değil nestlenin müslisini yedim...
bende bu gun gidicem alisverise bakayim bizim burda varsa bende nesfit alacam nasil yaicam onu bilmiyorum ama

a.s canim iyiyiz sen nasilsin askerin nasil ne kadar var bitirmesine,nerde askerlik yapiyor .
ay biri bana dur desin gene soru yagmuruna tuttum kizi

sevgili kaptanim hg .neden sesin cikmiyor darginmiyiz .sessiz sessiz bakiyorsun nasilsin yoksa cok kosup yoruldun mu :26:

kız ne 200 gr hıh görürsün cumaya
ayyy neguzel... insallah bu haftada gururumuz sen olursun...ben bugun tartildim 700gr gitmis sadece...cok yuruyemedim bu hafta ondan galiba..tek diyetle bir halt olmuyor malesef
diyet berbat gidiyor.kirmizi beni öldürecek vallahi.5 günüm mahvoldu bari bu iki günü degerlendireyim.
cumaya hic hazir degilim.:18:üc bucuk atiyorum:18:
azerim sana ne oluyor..asil senin sunnet icin daha disiplinli olman lazim...ama belkide stresten tatlim..kendini tutamiyor olabilirsin...kilo vermesende almamaya calis tatlim
kiz silkelende gel...senin cumlen boyle basliyor hep canim hic diyet yapmak istemiyor..cevir cumleni....iyeti birakmak istemiyor felan de artik
ooooowwww güzel kokular geliyor burnuma.yaglar mangalda kizarmis erimis galibaaaaaaaa.oh oh ohne zamandir bu atagi bekliyordum senden
erisin erisinhepimizde erisin o yaglarrr
ay kopabilsem burdan ben de gidip koşucaam

cumayaaaaa

of yaz geliyor şu 8 lere atlamak istiyorum

kız mangal deme o mahvetti zaten hafta sonumu 2 gün üst üste
kiz sendemi kacamk yaptin bak gozumden kacmis..hemde manga...yeme kiz..bak ben bile neredeyse 90geldim..sik disini
takimda ilk rezil olacak kisi belli oldu desene
iyi eglencelerrr

kolay gelsin sana tatlim...benim isyerimde yogunn..hava guzel..bol gunes...gidin gezin yaws...ne geliyorsunuz..ariyorsunuz...bende kafami dinlerim hic olmazsa

Ganfedim sen nasilsin tatlim

kızımı uyuttum çorbasını ocağa koydum geldim durgunlukmu var:26ek giren olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…