Geçmiş olsun canımSelamlar güzellikler
Dünü hastanede geçirdik, tansiyonu çok düşmüştü kayınvalidemin, cumadan beri ayağa kalkamıyor iyice halsizleşti
Dünkü menüm
Sabah 1 dl ekmek, peynir, zeytin, maydanozlu keten tohumlu zeytinyağlı havuç rendesi, biberiye-yeşilçay
Ara sade türk kahvesi, 2 hurma, maden suyu
Öğle 1 muz, 1 dl kivi, 1 lokma ananas
Akşam hastanede 1 kumru, çay
Gece maalesef yine hastanede 1 sade kahve, çikolata
Tamam canım bende nohut mercimek hasliyorum yarın yapıcam bakalımBuğday yok zaten bulgur nohut yeşil mercimek salatalık
Haftada 1 kilo versen yeter..Çarşamba sabahı tartılıp hala 1 kilo vermediğini görürsen acil detoks planı yaparsın.,Kızlar 23 temmuzda çok yakın bi arkadaşımın düğünü varrrr o zamana kadar 55 kilo olabilir miyim ay olursun deyin 18 kilom kaldıdiyete dört elle sarılıyorum şu dakika itibariyle ayy devasa bir motivasyonum var şu an :)
Ahu060812 ben listeden çıkmak istemiyorum her gün gelicem takıma yazacam temmuza kadar 55 olmam lazım kuralları kabul ediyorum aus ablama böyle ilet olur muu eminim son kararım
Sağol canimmm okudumada81 adaaa buldum yazdim sana ozelden..
Olur canim ya sen yeter ki istAy hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi
Şimdi;
Şubatın 18inde 108le başladım. İlk ay için hedefim 10 kilo. Böylece;
Mart'ın 18'inde 98i görmeyi hedefliyorum
Nisan'ın 18inde yani ikinci ayda 8 kilo vererek 90ı görmeyi hedefliyorum
Mayısa kadar 6 kilo vererek 84 olmayı,
Hazirana kadar 5 kilo vererek 79 olmayı,
Temmuzun 18ine kadar ise 5 kilo daha verip evlendiğim kiloya yani 74e inmeyi, daha sonraki aylarda ise yavaş yavaş kendimi çok da sıkmadan kalan 6 kiloyu verip 68e inmeyi hedefliyorum
Allahu teala nasip etsin inşallah.
Acaba ayda 8,10 kilo verilir mi. O kısmı beni biraz düşündürüyorFakat bunlar benim doğum sonrası kilolarım sayılır. Yıllardır olanlar da var da. Bakalım olur inşallah. Daha doğrusu ben çabalarım. Takdir Allahın. Hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Ausencia aeben Ahu060812 D Dilekiyi @fatmanurkaya vorones
Canimmm metabolizman nasil ??? Hizliysa ayda 6 kilo verebilirsin ama yavassa anca 2-3 kilo gidiyor bu tamamen metabolizma ile alakali...evet oturmamis kilon cabuk gidebilir...ama oturmus kilo senin yaptigin hesapla biraz zor gidebilir....Ay hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi
Şimdi;
Temmuzun 18ine kadar ise 5 kilo daha verip evlendiğim kiloya yani 74e inmeyi, daha sonraki aylarda ise yavaş yavaş kendimi çok da sıkmadan kalan 6 kiloyu verip 68e inmeyi hedefliyorum
Acaba ayda 8,10 kilo verilir mi. O kısmı beni biraz düşündürüyorFakat bunlar benim doğum sonrası kilolarım sayılır. Yıllardır olanlar da var da. Bakalım olur inşallah. Daha doğrusu ben çabalarım. Takdir Allahın. Hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Masallah menüler güzel benceİyi akşamlar kızlar ili gündür menü veremedim hem misafir telaşından hem de sanırım gerginlik beni de gerdi. Neyse ki konular tatlıya bağlanmış işte bende bu yüzden listede yada kiste dışı farketmez sizin bu art niyetsiz sohbetinizi sevdiğimden buradayım neyse menümü vereyim
Cumartesi kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir zeytin roka bal ve ceviz
Öğlen pırasa yoğurt
Akşama misafirlerim vardı yaptıklarından sadece bir dilim börek yedim çayla
Su 2 litre spor yok
pazar sabah 1i sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı yumurta salatalık roka peynir zeytin bal ceviz
ARA yarım ayva
Öğle-akşam salata yoğurt pırasa
Su henüz 2 ama 3ü bulur
Spor 500 ip atlama akşamda bel hareketi yapıcam
Ay hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi
Şimdi;
Kolay gelsin canimmm..zor senin isin valla..ev is koşuştur ..Bende şuan koltukta yayildim ada
Ütü yap , ev temizle lesile yapsam mı bilmiyorum , çocukları yıkıycam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?