Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

G
Geçmiş olsun canım

Ay hesap yaptım, çok heyecanlandım. Takımım duyun beni. Ara ara hatırlatın lütfen hedefimi

Şimdi;
Şubatın 18inde 108le başladım. İlk ay için hedefim 10 kilo. Böylece;

Mart'ın 18'inde 98i görmeyi hedefliyorum

Nisan'ın 18inde yani ikinci ayda 8 kilo vererek 90ı görmeyi hedefliyorum

Mayısa kadar 6 kilo vererek 84 olmayı,

Hazirana kadar 5 kilo vererek 79 olmayı,

Temmuzun 18ine kadar ise 5 kilo daha verip evlendiğim kiloya yani 74e inmeyi, daha sonraki aylarda ise yavaş yavaş kendimi çok da sıkmadan kalan 6 kiloyu verip 68e inmeyi hedefliyorum
Allahu teala nasip etsin inşallah.
Acaba ayda 8,10 kilo verilir mi. O kısmı beni biraz düşündürüyor Fakat bunlar benim doğum sonrası kilolarım sayılır. Yıllardır olanlar da var da. Bakalım olur inşallah. Daha doğrusu ben çabalarım. Takdir Allahın. Hayırla, sağlıkla nasip etsin inşallah
Ausencia aeben Ahu060812 D Dilekiyi @fatmanurkaya vorones

İyi akşamlar kızlar ili gündür menü veremedim hem misafir telaşından hem de sanırım gerginlik beni de gerdi. Neyse ki konular tatlıya bağlanmış işte bende bu yüzden listede yada kiste dışı farketmez sizin bu art niyetsiz sohbetinizi sevdiğimden buradayım neyse menümü vereyim

Cumartesi kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir zeytin roka bal ve ceviz

Öğlen pırasa yoğurt

Akşama misafirlerim vardı yaptıklarından sadece bir dilim börek yedim çayla
Su 2 litre spor yok

pazar sabah 1i sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı yumurta salatalık roka peynir zeytin bal ceviz

ARA yarım ayva

Öğle-akşam salata yoğurt pırasa

Su henüz 2 ama 3ü bulur
Spor 500 ip atlama akşamda bel hareketi yapıcam

Haftada 1 kilo versen yeter..Çarşamba sabahı tartılıp hala 1 kilo vermediğini görürsen acil detoks planı yaparsın.,

kuzularinannesi Elifim geçmiş olsun zor günler zor durumlar..Allah yardım etsin..

Gelelim menüme

11:00 1 minik pişi,yumurta,4 zeytin,2 dl peynir

15:00 1etimek,1 kase yoğurt

17:30 yoğurt,2 Mısır pirinç patlağı,ebegümeci ve adını bilmediğim 2 otu karıştırıp yemek yaptım 1 kase yedim..

Akşam aralarımı yerim.,karar vermedim daha..

Olur canim ya sen yeter ki ist
Bu hafta zaten 10 kilo hedefinin çoğunu verdin daha dikkatli olur veririz yarın tartil bakalım inşallah iyi bir rakam görürsün
Hedeflerin olması da güzel
15 dklik leslie var onunla baslasana spora

Canimmm metabolizman nasil ??? Hizliysa ayda 6 kilo verebilirsin ama yavassa anca 2-3 kilo gidiyor bu tamamen metabolizma ile alakali...evet oturmamis kilon cabuk gidebilir...ama oturmus kilo senin yaptigin hesapla biraz zor gidebilir....

Yanlis anlama hevesini kirmak istemem ama cook buyuk hedefler koyup ulaşamayinca insan usanip birakabiliyir...ben sahsen kucuk hedefler koyuyorum kendimee...cunku metabolizmam yavas ötesi....

Masallah menüler güzel bence hedefe hızla gidersin

İnşallah verirsin ilk aylar çabuk gider ama 80 li kilolarda gitmez 10 kilo , metabolizmanızı hızlı senin çok yormaz inşallah seni

Bugun onceee ev temizledim sonraaaa ...arkadaslar dag yolunda yuruyelim dediler 20 dakikadag yolunda tirmandikk anammm oldum yorgunluktan ..

Sonra parka gittik kizim parkta bir saat oynadi bende parkin etrafinda 1 saat yurudum....eve geldigimde adim atacak halim kalmamisti..kizimi yikadim doyurdum...koltuga yigildim hizli birgundu....

Kızlar menunu verip bu saatten sonra birşey yememek istiyorum
Menü pazar
Sabah
4-5 çatal kaşarlı yumurta
Çok az peynir ve bi tatlı kaşığı bal

Filtre kahve
Ogle
Tavuk köfte tavada
Yeşillik

Aksam
Kabak yoğurt bol

Yeşil çay
3 ltye yakın su
4 mil leslie
Ausencia Ahu060812 N Neshve @fatmanurkaya aeben

Bende şuan koltukta yayildim ada
Ütü yap , ev temizle lesile yapsam mı bilmiyorum , çocukları yıkıycam daha
Kolay gelsin canimmm..zor senin isin valla..ev is koşuştur ..
Havalar artik isindi bundan sonra biz boyle hep kostur kostur parka gideriz daha bi hareket gelecek hayatima artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…