kızımı uyuttum çorbasını ocağa koydum geldim durgunlukmu var:26ek giren olmamış
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hayirdir tutkucum, ne oldu
ayy kiyamam yaa..uzulme tutkucum..Allaha sukurki ekmek parasi icin hasret cekiyorsun..insallah haftasonu doya doya beraber vakit gecirebilirsiniz..Allah dert vermesinçook işim var ütü yapmam lazım..veletim izin vermiyo.eşimi özldim kaç akşamdır yüzünü göremiyorum bu gecede geç gelcekmiş..işleri çook yoğun sabah 8 de işe gidiyo akşam 12 yi geçiyo gelmesi
tamam tatlim, aksam bende girersem gorusuruz..ben hala isteyimhello kızlar birazdan işten çıkarım akşama lak lak yapmaya gelcem diyet bisküvileri çayı hazırlayın
Dun pek muhabbet yoktu..konu cagatay olmayinca tabicemre:7
ceyce:4
doga:7
frangi:8
ganfed:15
julia:9
kirmizi:13
tutku:7
azeri:18
minaver:0
saferan:10
meyve:15
amaninnnnn kizlar..dun oyle gecer zamankide neler olmus oyleee
haberlerde okumustum alinin tecavuz edecegini...ama onca millet karsi cikti, oyle birsey varsada bu sonuctan sonra cayarlar yaziyordu...ama yazik bu bolumde ugramis bile tecavuze..nekadar kotu yaaalinin kellesini koparsinlar..cucugunude kessinler
hic sorma ya.deli oldum.Allah'in cezasi pislik.manyak Cemile yine sikayet etmiyecek göreceksiniz.
hic sorma ya.deli oldum.Allah'in cezasi pislik.manyak Cemile yine sikayet etmiyecek göreceksiniz.
basim cok agriyor yine kizlar ya.iki hap aldim,cocuklar masajda yaptilar ama yok banamisin demedi.migrenim cok fena azdi yine son zamanlar.doktora gitmem lazim yine.ama korkuyorum.cünkü 73 kiloya migren tedavisi yüzünden cikmistim.tekrar o hallere düsmek istemiyorum.anca inceldim.offfff
karolinde soneri kesiyordu gördünüzmü
muhtesem yüzyila bakmiyormusunuz kizlarbasladiiii
reklam aralarinda gelirim
muhtesem yüzyila bakmiyormusunuz kizlarbasladiiii
reklam aralarinda gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?