Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hello kızlar birazdan işten çıkarım akşama lak lak yapmaya gelcem diyet bisküvileri çayı hazırlayın

ayy kiyamam yaa..uzulme tutkucum..Allaha sukurki ekmek parasi icin hasret cekiyorsun..insallah haftasonu doya doya beraber vakit gecirebilirsiniz..Allah dert vermesin
hello kızlar birazdan işten çıkarım akşama lak lak yapmaya gelcem diyet bisküvileri çayı hazırlayın
tamam tatlim, aksam bende girersem gorusuruz..ben hala isteyim
cemre:7
ceyce:4
doga:7
frangi:8
ganfed:15
julia:9
kirmizi:13
tutku:7
azeri:18
minaver:0
saferan:10
meyve:15
Dun pek muhabbet yoktu..konu cagatay olmayinca tabi

ama yorumlamaya gelelim....Minaver bugunde yok...birden nereye kayboldu merak ediyorum..ama yarinda gelmezse cumaya diskalifiye olacaktir..ceyceycim paylasimiz hala cok az...ondan habire diyeti bozup duruyorsun..pek umursamiyorsun galiba, hem bizi hemde diyet meselesini

amaninnnnn kizlar..dun oyle gecer zamankide neler olmus oyleee
haberlerde okumustum alinin tecavuz edecegini...ama onca millet karsi cikti, oyle birsey varsada bu sonuctan sonra cayarlar yaziyordu...ama yazik bu bolumde ugramis bile tecavuze..nekadar kotu yaa alinin kellesini koparsinlar..cucugunude kessinler

hic sorma ya.deli oldum.Allah'in cezasi pislik.manyak Cemile yine sikayet etmiyecek göreceksiniz.

basim cok agriyor yine kizlar ya.iki hap aldim,cocuklar masajda yaptilar ama yok banamisin demedi.migrenim cok fena azdi yine son zamanlar.doktora gitmem lazim yine.ama korkuyorum.cünkü 73 kiloya migren tedavisi yüzünden cikmistim.tekrar o hallere düsmek istemiyorum.anca inceldim.offfff

gecmis olsun azericim..sanmiyorum eski haline dusesin..bence havadan oluyordur..ben bile birhaftadir felaket bas agrisi cekiyorum resmen cekicle vuruyorlar sanki..ilac aliyorum ama faydasi yok..oyuzden kesin havanin duzensizliginden cekiyoruzdur

kizlar dusundumde aklima ne geldi..hafta basladigindan beri minaver ortalarda yok..julianinda isleri birden yogunlasti..bende dusundum ve aklima ne geldi biliyormusunuz...bu hafta liste juliadaydi ondan sonrada minaverin..ama julia korkusundan is yogun diye kaytarmaya calisiyor minaverde soku hala atlatamadigi icin ugrayamiyor topigenasil bulmusum dimiii

saka bir yana minaveri merak ediyorum kizlar...okadar katilmak isterken takima ne olduki birden ortaliktan kayboldu umarim onemli birsey yoktur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…