Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba şeker kuzularım tutundu mu bekleme sürecindeyim dinleniyorum öyle geçiyor günler inşallah tutunuyorlardır mucizelerim Dua Dua Dua beklerim sizden canlarım

ayyyy kuzummm hadi hayırlısıııı prensesler gibi bak kendineee kraliçeliğinin haberlerini alalım inşallahhh

Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak tavsiye almak istediğim konular var. Hale'n hedef kiloma ulaşmaya 4 kilom var. Zaten bende haliyle inceldiğimi zayıfladığımı kıyafetlerden anlıyorum. Lakin ne kadar zayıflasam bacak ve basenler yok olsada üst bölgem incecik olmuyor.zaten yapı olarak hiç inçe belli olduğumu bilmiyorum. Ama bu yapıyı az da olsa değiştirip üst bölgemi inceltmek hedefim.bugün bürodan bir arkadaşın tamam zayıflıyorsun bacakların popon falan Yok ama öyle inçe görünmüyorsun falan deyince üzüldüm.kendime kalan kilolarımı vermek ve incelmek için mart ayını hedef koydum.nisan itibari ile korumaya geçmem lazım.spor olarak sadece ip atlama ve bel simidi hareketş yapıyorum .şimdi sizden istediğim Benim kız en geç 11 de uyuyor o varken bişey yapmak zaten imkansız zaten çalışıyorum da.onu uyuturken bende yanına kıvrılıyorum p sayese uyuyor ama ben de omunla birlikte gidiyorum. Hedefim onu uyuttuktan sonra 11 den sobra 1 ay boyunca incelmek için bir program uygulamak ama ne işte. Bana bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Üst bölge içşn incelmeye en çok ne yardım eder ne yapmam lazım twist,jillian vs.uzun oldu kusura bakmayın

Osmaniyeliler bana kızmasın ama hic guzel bir sehir degil ..evet iklim guzel iliman...zorla bi tane cocuk icin park bulduk...boyle yakinda ailece oturabilecegin cay bahceleri yok...zaten osmaniyenin kendi halkida bunlardan sikayetci a sosyal bir yer...

Biz 6 aydir falan bu sehirdeyiz sirf malatyaya yakin olsun diye yazdik geldik...daha onceki yerimiz dogunun en ucrasi köşesi Igdirdaydik...igdir osmaniyeden daha sosyal bi sehir. Igdirda hic sıkılmazdik kizimla kışın oyun evleri vardi oraya giderdik burada hicbisey yok...Yani maalesef burayi gelistirememisler....

oy herkese benim ablam gibi abla nasip olsun.burda diye demiyorum ablaların hasıdır o.en büyük kızımın adı ablamın adı.kızım hep derki ablanı cok sevdiğin için mi benim adım aynı anne.

hayallerin suya düşmüş,üzüldüm ama olsun en azından oğlunun midesine gitmiş,yarasın yavruna

Ay evet yarıyor harekette az şimdiki nesilde ben onun beslenmesine koymuştum ama neyse afiyet olsun kilo olmasın

kaç dayak yiycennnn

canım selam sana tavsiyem küçük bir topla yapacağın pilates hareketleri olur.... 4 kilonu da incelerek verebilirsen harika olur... önden 3 mil leslie ve pilates toplarıyla hareketler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…