Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım sana katılıyorummm yıllardır il ama evler bile yeni yapılıyor, üniversite geldikten sonra gelişmeye başlayan bir bölge oldu açıkçası... avm yapıldı o bile bir katkı sağlamadı.. ama avm nin arkası ve devlet bahçelide güzel cafeler var ben 3 4 senedir gitmiyordum geçtiğimiz kurban gittim çok şaşırdım bayaa değişmiş o aradaki farkı inan hissedebiliyorsunn...

iklimini yazın yaşamadın sanırım ben bi kere hastanelik oldum o sıcaktan bir daha da yaza gitmedim.. sosyal olmamasının sebebi bence insanından da kaynaklanıyor... herkes evlerinde öyle bir kültürleri oluşmamış... tek katlı evlerden yeni yeni apaartmana geçen bir bölge düşünn.. gelişmek için bir atak da yok... cerrah vali olunca biraz fıstık falan çıkardılar... aslında yemekleri, şalgamı çok lezzetlidir fakat tanıtım yok...

canım cuma : 60 dk
cumartesi : 80 dk
pazar: 150 dk

zor muş bu ayran aşı canım başka şeyler yemek istiyor heryanım ağrıyor haisizim
dayım gelecek trabzondan yarın cevizli köme getirir bana her gelişinde anam nasıl dayanacam.
bu süre şu detoks bitince normal takılacam ya kapuska kereviz karnabahar bile mutlu ediyor beni tek
çeşit tahammül sınırlarımı zorluyor ve yıpranıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…