ay aynısı bana da oldu ama su ile ilgili. Susaya susaya uyumuşum. Bi kalkıp su içemedim.
Keşke keşkeeee diyet menüsü yerhadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.
uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
kız seninde işin zor hahahsakın ha adım çıkmış zatennn
oy herkese benim ablam gibi abla nasip olsun.burda diye demiyorum ablaların hasıdır o.en büyük kızımın adı ablamın adı.kızım hep derki ablanı cok sevdiğin için mi benim adım aynı anne.
Ya kızlar şu sırtıma güneş yağını bi süründe ecik daha yanam hahahadi hayal kuralım.bize bi kamp tertip etmişler.hem termal hem deniz kenarı.çocuklar için bakıcı var.
uzanmışım kumsala güneş damlar içime kurmuş dudaklarımda unutulmuş bir beste,kapılmışım rüzgara savrulup gidiyorum şimdi çokkkkk uzaklarımda nafile telaşlarım hayatttannnnn çalıyorummmmmmm...
Valla ben yeni geldim takıma ama, eksikliği çok belli oluyor. Mümkünse öğleden önce gelse, gerçi 12 olmuş saat de =)Günaydın verom
bugün erkenden başladm suya canım.
Ilık limonlu suyu her gün içerdim bugün içmeidm. form çayı içtim yerine.
biraz hareket var, ses var en azından
umarım işe yarar
Ömercik nasıl ?
Ecem 12 de uyudu 07.45 te kalktı.
Şimdi de uykuya yattı yine. GEce zırt vırt uyandı tabi zilloşum
Ay paso düşüyor ama vero, kenarlardan tutunup kalkıyor inemeyince düşüyor. poff
öyle umuyorum begocum.
günlerdir şişkinim karnım koccaman oldu.
gıı yoksa..amanınn yok bee. sanmam
maydonoz da içmiyim canım valla kötü bişi olmicanı bilsem içerdim.
bu seferde tansiyonum filan düşmesin
Olleyy !
bak buna çok sevindim.
Ben de vero gibi terkedilmiş hissettim kendimi
Selam ortim napiyon ya özledim seniSuyu şimdiden 1,5 lt yaptım.
İşin aslı uykum kansa da kanmasa da erkenden kalkmakmış.
Ece hanım uyuyor bakalım benim halimnice olacak
he bide ödev herkes akşam olunca kocasına okutsun kendini .takımcak nazara geldik. ahh ahhhh.
sen msj ı beğenince dedim eyvah diycek bizde yok.dur ölme bi caresini bulacaz.hocam benim kocam yokonu temin edemediğimiz de nazardan ölüyor muyuz
tam öğlen güneşi yakar şekerkız,sonra karamele dönersin maazallahYa kızlar şu sırtıma güneş yağını bi süründe ecik daha yanam haha
Çaktım sıfırlarıüzgünüm bu hafta başlayamadım.cumartesi avm pazar ev uffff.bu akşam 5 mil yapma planım var.hızlı bi giriş yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?