kizlar abbas yolcu...son adamida kovim binadanbende evin yolunu tutim...eger gider gitmez bas agrisindan uyumazsam, gelir sohbetinize katilirim
bencede..kesin susup oturacak yine...ama sonerede sinir oldum...gitti mesudeye evlenme teklif etti..salak..ama kardesinin sozlerine icim parcalandi..yazik yaa
karolinde soneri kesiyordu gördünüzmü
minaver'e bende sastim.cok hevesliydi.diyetide düzenli yapiyordu.dur bakalim.belki bisey olmustur.kizlar dusundumde aklima ne geldi..hafta basladigindan beri minaver ortalarda yok..julianinda isleri birden yogunlasti..bende dusundum ve aklima ne geldi biliyormusunuz...bu hafta liste juliadaydi ondan sonrada minaverin..ama julia korkusundan is yogun diye kaytarmaya calisiyorminaverde soku hala atlatamadigi icin ugrayamiyor topige nasil bulmusum dimiii
saka bir yana minaveri merak ediyorum kizlar...okadar katilmak isterken takima ne olduki birden ortaliktan kaybolduumarim onemli birsey yoktur:26:
gecmis olsun canim sanada.aynen git eve yat.kizlar abbas yolcu...son adamida kovim binadanbende evin yolunu tutim...eger gider gitmez bas agrisindan uyumazsam, gelir sohbetinize katilirim
tamam canım geçmiş olsun azeri miğrenim tuttuğunda ilacı atar evdeysem gözleriyazmayla bağlar uyumaya çalışırım iyi gelir git bi yat istersen çok iğrenç birşey şu miğren sanada geçmiş olsun canım
kizlar dusundumde aklima ne geldi..hafta basladigindan beri minaver ortalarda yok..julianinda isleri birden yogunlasti..bende dusundum ve aklima ne geldi biliyormusunuz...bu hafta liste juliadaydi ondan sonrada minaverin..ama julia korkusundan is yogun diye kaytarmaya calisiyorminaverde soku hala atlatamadigi icin ugrayamiyor topige nasil bulmusum dimiii
saka bir yana minaveri merak ediyorum kizlar...okadar katilmak isterken takima ne olduki birden ortaliktan kaybolduumarim onemli birsey yoktur:26:
minaver'e bende sastim.cok hevesliydi.diyetide düzenli yapiyordu.dur bakalim.belki bisey olmustur.
gecmis olsun canim sanada.aynen git eve yat.
offf Doga sendedemi var migren.Allah kimsenin vasina vermesin.bu agrilar resmen benim tüm enerjimi aliyor.
seninki sıkıntıdan azmıştır dün üzüldün çıkıyor bi yerden
ayy canim.su an muhtesem yüzyili izliyorum ya,Hürrem sultanin parmaginda o yüzügü gördükce icim aciyor ya.
iyi calismalar sana tatlimkizlar is cogaldi..gelirim birazdan
kiz bitmedimi utu hadi gelçook işim var ütü yapmam lazım..veletim izin vermiyo.eşimi özldim kaç akşamdır yüzünü göremiyorum bu gecede geç gelcekmiş..işleri çook yoğun sabah 8 de işe gidiyo akşam 12 yi geçiyo gelmesi
tamam gelince lak lak ederizhello kızlar birazdan işten çıkarım akşama lak lak yapmaya gelcem diyet bisküvileri çayı hazırlayın
valla hic haberim yok minaverdenmutlaka bisey vardirayy kiyamam yaa..uzulme tutkucum..Allaha sukurki ekmek parasi icin hasret cekiyorsun..insallah haftasonu doya doya beraber vakit gecirebilirsiniz..Allah dert vermesin
tamam tatlim, aksam bende girersem gorusuruz..ben hala isteyim
Dun pek muhabbet yoktu..konu cagatay olmayinca tabi
ama yorumlamaya gelelim....Minaver bugunde yok...birden nereye kayboldu merak ediyorum..ama yarinda gelmezse cumaya diskalifiye olacaktir..ceyceycim paylasimiz hala cok az...ondan habire diyeti bozup duruyorsun..pek umursamiyorsun galiba, hem bizi hemde diyet meselesini
cemile bu akilla daha cok ali darbesi yeramaninnnnn kizlar..dun oyle gecer zamankide neler olmus oyleee
haberlerde okumustum alinin tecavuz edecegini...ama onca millet karsi cikti, oyle birsey varsada bu sonuctan sonra cayarlar yaziyordu...ama yazik bu bolumde ugramis bile tecavuze..nekadar kotu yaaalinin kellesini koparsinlar..cucugunude kessinler
salak olmasa gemide tutsak edildigini soylerdi kaza olmadigini alinin bilerek yaptigini bu konuda karolini takdir ediyorum nasilda cekinmeden canina okuyor alininhic sorma ya.deli oldum.Allah'in cezasi pislik.manyak Cemile yine sikayet etmiyecek göreceksiniz.
havalardandir canim gunde uc posta sicaklik degisiyor vucut ne yapsin ayak uyduramadibasim cok agriyor yine kizlar ya.iki hap aldim,cocuklar masajda yaptilar ama yok banamisin demedi.migrenim cok fena azdi yine son zamanlar.doktora gitmem lazim yine.ama korkuyorum.cünkü 73 kiloya migren tedavisi yüzünden cikmistim.tekrar o hallere düsmek istemiyorum.anca inceldim.offfff
ama kardesi oyle deyince uzuldu ondan yapti bence aylinla iliskisinin olamayacagini aklina soksun diye yoksa mesudeyi otelde nasil korkuttu gormediniz mibencede..kesin susup oturacak yine...ama sonerede sinir oldum...gitti mesudeye evlenme teklif etti..salak..ama kardesinin sozlerine icim parcalandi..yazik yaa
soner karoline giderse mesudeyle evlendikten sonra sevinirim ben mesudeniun annesinin halini cok gormek istiyorum pis kari eltisini birakip karolini az mi tuttu. bir alip veremedigi var cemileyleama ne daha cozemedimkarolinde soneri kesiyordu gördünüzmü
kirmizim nasilsin canimgecmis olsun azericim..sanmiyorum eski haline dusesin..bence havadan oluyordur..ben bile birhaftadir felaket bas agrisi cekiyorum resmen cekicle vuruyorlar sanki..ilac aliyorum ama faydasi yok..oyuzden kesin havanin duzensizliginden cekiyoruzdur
ben o diziye bakmiyorummuhtesem yüzyila bakmiyormusunuz kizlarbasladiiii
reklam aralarinda gelirim
evet gordum...kesin icinden diyordur..aha bir yagli kapi daha..hemde genc
yada pazertesi oyle bi kizdinki korkudan gelemiyor .kiz sen ne fenasin ya aklina neler gelmis oyle minaveri taniyan yokmu yakin arkadasi falan ona soralim kizi ne oldu acaba:26:kizlar dusundumde aklima ne geldi..hafta basladigindan beri minaver ortalarda yok..julianinda isleri birden yogunlasti..bende dusundum ve aklima ne geldi biliyormusunuz...bu hafta liste juliadaydi ondan sonrada minaverin..ama julia korkusundan is yogun diye kaytarmaya calisiyorminaverde soku hala atlatamadigi icin ugrayamiyor topige nasil bulmusum dimiii
kizlar abbas yolcu...son adamida kovim binadanbende evin yolunu tutim...eger gider gitmez bas agrisindan uyumazsam, gelir sohbetinize katilirim
gezip geldin mi kız..ben de bakındım kaç saat kimse gelmeyince çıktım ....kızımı uyuttum çorbasını ocağa koydum geldim durgunlukmu var:26ek giren olmamış
ne oldu tutkuuu...:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hee şu mesele sen de geceleri hasret gider canım....çook işim var ütü yapmam lazım..veletim izin vermiyo.eşimi özldim kaç akşamdır yüzünü göremiyorum bu gecede geç gelcekmiş..işleri çook yoğun sabah 8 de işe gidiyo akşam 12 yi geçiyo gelmesi
iğrenç herif tiksindim bakamadım bile kapattım...amaninnnnn kizlar..dun oyle gecer zamankide neler olmus oyleee
haberlerde okumustum alinin tecavuz edecegini...ama onca millet karsi cikti, oyle birsey varsada bu sonuctan sonra cayarlar yaziyordu...ama yazik bu bolumde ugramis bile tecavuze..nekadar kotu yaaalinin kellesini koparsinlar..cucugunude kessinler
basim cok agriyor yine kizlar ya.iki hap aldim,cocuklar masajda yaptilar ama yok banamisin demedi.migrenim cok fena azdi yine son zamanlar.doktora gitmem lazim yine.ama korkuyorum.cünkü 73 kiloya migren tedavisi yüzünden cikmistim.tekrar o hallere düsmek istemiyorum.anca inceldim.offfff
bilmiyom ben de ama hiç girmemiş...kizlar dusundumde aklima ne geldi..hafta basladigindan beri minaver ortalarda yok..julianinda isleri birden yogunlasti..bende dusundum ve aklima ne geldi biliyormusunuz...bu hafta liste juliadaydi ondan sonrada minaverin..ama julia korkusundan is yogun diye kaytarmaya calisiyorminaverde soku hala atlatamadigi icin ugrayamiyor topige nasil bulmusum dimiii
kız boşver düşünme artık gelen mala gelsin bak sıkıntıdan başın ağrıyor....ayy canim.su an muhtesem yüzyili izliyorum ya,Hürrem sultanin parmaginda o yüzügü gördükce icim aciyor ya.
iyi geceleeer....herkese iyi aksamlar kizlar ben artik cikiyorum yarin gorusmek uzereherkese iyi gecelerherkes ruyasindan kendini fistik gibi gorur insallah
hoşgeldin canııım...ben geldim kızlar özlediniz mi beniii
evet canım ben de ocak annelerindenim, ama çok aktif değildim.
çook işim var ütü yapmam lazım..veletim izin vermiyo.eşimi özldim kaç akşamdır yüzünü göremiyorum bu gecede geç gelcekmiş..işleri çook yoğun sabah 8 de işe gidiyo akşam 12 yi geçiyo gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?