Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar abbas yolcu...son adamida kovim binadanbende evin yolunu tutim...eger gider gitmez bas agrisindan uyumazsam, gelir sohbetinize katilirim

tamam canım geçmiş olsun azeri miğrenim tuttuğunda ilacı atar evdeysem gözleriyazmayla bağlar uyumaya çalışırım iyi gelir git bi yat istersen çok iğrenç birşey şu miğren sanada geçmiş olsun canım

bencede..kesin susup oturacak yine...ama sonerede sinir oldum...gitti mesudeye evlenme teklif etti..salak..ama kardesinin sozlerine icim parcalandi..yazik yaa

karolinde soneri kesiyordu gördünüzmü

aynen kizlar ya.soner simdi bu kardesinin söyledigi o söz yüzünden gidip o gicik mesudeyle evlencek simdi.sinir oluyorum zaten o gurursuz kiza ve anasina.

minaver'e bende sastim.cok hevesliydi.diyetide düzenli yapiyordu.dur bakalim.belki bisey olmustur.
kizlar abbas yolcu...son adamida kovim binadanbende evin yolunu tutim...eger gider gitmez bas agrisindan uyumazsam, gelir sohbetinize katilirim
gecmis olsun canim sanada.aynen git eve yat.

offf Doga sendedemi var migren.Allah kimsenin vasina vermesin.bu agrilar resmen benim tüm enerjimi aliyor.

liste işi bir düzene binmedi çizelge olsa her hafta kimin yapacağı belli olsa o hafta müsait olmayları değiş tokuş filan yapılıp idare edilebilir hem yanlız bırakmayız frangi var bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince tek bırakmayız

seninki sıkıntıdan azmıştır dün üzüldün çıkıyor bi yerden

Ganfedim sen nasilsin tatlim[/QUOTE]
cok iyiyim canim
kizlar is cogaldi..gelirim birazdan
iyi calismalar sana tatlim
kiz bitmedimi utu hadi gel
hello kızlar birazdan işten çıkarım akşama lak lak yapmaya gelcem diyet bisküvileri çayı hazırlayın
tamam gelince lak lak ederiz
caylar benden
valla hic haberim yok minaverdenmutlaka bisey vardir
yoksa cok tatli bir bayandi sohbeti guzueldi
cemile bu akilla daha cok ali darbesi yer kiz sadistmi oldun nedir neler geciyor aklindan oyle
hic sorma ya.deli oldum.Allah'in cezasi pislik.manyak Cemile yine sikayet etmiyecek göreceksiniz.
salak olmasa gemide tutsak edildigini soylerdi kaza olmadigini alinin bilerek yaptigini bu konuda karolini takdir ediyorum nasilda cekinmeden canina okuyor alinin
havalardandir canim gunde uc posta sicaklik degisiyor vucut ne yapsin ayak uyduramadi
bencede..kesin susup oturacak yine...ama sonerede sinir oldum...gitti mesudeye evlenme teklif etti..salak..ama kardesinin sozlerine icim parcalandi..yazik yaa
ama kardesi oyle deyince uzuldu ondan yapti bence aylinla iliskisinin olamayacagini aklina soksun diye yoksa mesudeyi otelde nasil korkuttu gormediniz mi
karolinde soneri kesiyordu gördünüzmü
soner karoline giderse mesudeyle evlendikten sonra sevinirim ben mesudeniun annesinin halini cok gormek istiyorum pis kari eltisini birakip karolini az mi tuttu. bir alip veremedigi var cemileyleama ne daha cozemedim
gecmis olsun azericim..sanmiyorum eski haline dusesin..bence havadan oluyordur..ben bile birhaftadir felaket bas agrisi cekiyorum resmen cekicle vuruyorlar sanki..ilac aliyorum ama faydasi yok..oyuzden kesin havanin duzensizliginden cekiyoruzdur
kirmizim nasilsin canim
muhtesem yüzyila bakmiyormusunuz kizlarbasladiiii
reklam aralarinda gelirim
ben o diziye bakmiyorum
evet gordum...kesin icinden diyordur..aha bir yagli kapi daha..hemde genc

insallah aralarinda bisey olur karolinle mesudeler yaptiklarinin cezasini oderler bakalim o zamanda karolin diyip sarilacaklar mi

yada pazertesi oyle bi kizdinki korkudan gelemiyor .kiz sen ne fenasin ya aklina neler gelmis oyle minaveri taniyan yokmu yakin arkadasi falan ona soralim kizi ne oldu acaba:26:

dinlen canim agrin gecince gelirsin biz nasilsa burdayiz

herkese iyi aksamlar kizlar ben artik cikiyorum yarin gorusmek uzereherkese iyi gecelerherkes ruyasindan kendini fistik gibi gorur insallah

kızımı uyuttum çorbasını ocağa koydum geldim durgunlukmu var:26ek giren olmamış
gezip geldin mi kız..ben de bakındım kaç saat kimse gelmeyince çıktım ....
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ne oldu tutkuuu...
hee şu mesele sen de geceleri hasret gider canım....
iğrenç herif tiksindim bakamadım bile kapattım...

geçmiş olsun canım....geçer inş...

bilmiyom ben de ama hiç girmemiş...
ayy canim.su an muhtesem yüzyili izliyorum ya,Hürrem sultanin parmaginda o yüzügü gördükce icim aciyor ya.
kız boşver düşünme artık gelen mala gelsin bak sıkıntıdan başın ağrıyor....
herkese iyi aksamlar kizlar ben artik cikiyorum yarin gorusmek uzereherkese iyi gecelerherkes ruyasindan kendini fistik gibi gorur insallah
iyi geceleeer....
ben geldim kızlar özlediniz mi beniii
hoşgeldin canııım...

aman aman iş olsun da... benim eşim de bu aralar çok yoğun, görev ve şirket değiştirdi; akşamları egeyi yatırır yatırmaz başlıyor çalşmaya gece 1-2'ye kadar.. yani fiziken benle olsa da ruhen değil.. sanırım işleri toparlayana kadar bu böyle gidecek, biliyorduk böyle olacağını zaten.. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…