- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Canım geçen mesajda kafam bir dünya idi .
Tabloda adın olmadığı için etiketlememişim ,
Tabloya girmek için yaş,boy,hedef kilo ,başlangıç kilo , geçen cuma kilo yazar mısın bana ?
Müsait olduğumda güncelleyeceğim tabloyu , geçen haftada kalmış herkes
kaptanım görünce bi şaştım zaten pazar günü boşluk bulup çıktımdı yürüyüşe
kaçırmamış hemencecik yakalamışsın bravoooo
Rabbim hiiiiiççç artı göstermesin inşaaalllllaaahhhÖğlen de iş çıktı, yürüyüşe çıkamadım. Bu arada tartım geldiÖğlen diyetisyen müsait olursa inip hem onda hem tartıda aynı anda tartılıp farkı almak istiyorum. Farkı bilirsem bundan sonra evde tartılmak istiyoprum. Daha rahat olacak. Ayda bir de diyetisyen tartısına çıkmak istiyorum, yağ ölçümü vs için.
Gııızzz spor yaz anlamam ben öylee sıfırı başarımhahahaha beni de bi okuyun anacımm
cuma akşamı zabaha kadar denscumartesi pazar full yürüyüş hali... hala bacajlarım ağrıyor..
hahahha bütün takım osmaniyeliymişyaşasın yer fıstıkları
Bu sene girecem lan ygs ye olacam doktor vuracam kıtbacı vuracam kırbacı ayyy yanlış replik vuracam iğneyi vuracam iğneyidoktor olan ahu değilmiydi
Koştura koştura kızımı anaokulunda almaya gittim bide geldiğimde ne görüyüm oğlum kalan döneri mideye indirmiş ben dünkü çorbaya talim
benim bebede 9 aylik ama ahununkilerden farkli değil.
Pcye zaten izin vermiyor teli de elimden aliyor.
Vah.halim.vah
Geçmişe dönsem kaybolurum bence
Şöyleee ortaya kocaman bir selam vereyim önce
Pazartesi sendromu olan varsa itina ile el atılır
Annnnaaaammm kim gelmiş amanda aman benim tatlı bosss bıdıkkkk bosss severim seni bosss sakin ol şöyle bi koltuğa otur hah oturdun mu ciciii ciciiii
Sayfalara gömülmeden selam vereyim dedim pamuğum
Ahu sopa çıkardı mı menülere
O zaman kaldığın yerden devam et, geçmişi boşver
Gitti kaptanım bugün bir onceki cuma günkü kilomdayim bu iyi bişey değil biliyorum ama kötü de değil, çünkü bugün wc yok yarın daha iyi olcak eminim
Balon modda siskin 1.haftadır sabit tartiyla.cebelesen
Saf procu geeeldii aaaaaniiiimmm
şimdiye kadar yağ hücrelerinin basit hücreler oldugu anlatırlırdı ama son yapılan araştırmalarda yanlış hatırlamıyorsam bi 18 kadar hormon salgıladıgı tesbit edilmiş.yani yağ azaldıkça hormonal sistem etkilenip reglde etkilenmesi olagan bi durum.
Selamlar
Dün misafirim vardıı sabahta onla evden çıktım şimdi kurstan güne geçiyorum
kimler gelmişşşşşşşşşşşş @Ausencia
Bence iyi bir şey ... kayıp sadece 1 hafta ... uzun sürmemesi
Oooo saf probi bu kalmıştı şişlik neden canım ? Regl mi geliyor , ödem mi ? sebebsiz mi ?
İşte bilimsel açıklama .
ayyy kilo verdim regl min ağrıları dindi kızzz 'ın tabibcesi
Gün menüsüne dikkat
Hmmmm bir masummm gördüm sankisende durumlar ne bakayım
lahana benim çarşamba menüüümmmbilmem ki ne yesem ...lahana çorbam var belki onu içeirim.
Hemen yazıyım kaptanım
32/163/60 hedef
10.02.2017 - 77
24.02.2017 - 76
Rabbim hiiiiiççç artı göstermesin inşaaalllllaaahhh
Gııızzz spor yaz anlamam ben öylee sıfırı başarım
Bu sene girecem lan ygs ye olacam doktor vuracam kıtbacı vuracam kırbacı ayyy yanlış replik vuracam iğneyi vuracam iğneyi
hayaller döner hayatlar çorba
Annnnaaaammm kim gelmiş amanda aman benim tatlı bosss bıdıkkkk bosss severim seni bosss sakin ol şöyle bi koltuğa otur hah oturdun mu ciciii ciciiii
Tartıldım daaa ben artıyım artııı
ay dün o kapuskayı yemeye doyamadım hala canım çekiyor eskiden yüzüne bakmazdım böyle iştahlı yemek uzun zamandır yememiştimmm delirdim gerçekten yerken zevke geldim
iç güveysinden halliceeee
Bende gelem bende sana yardım ederim hahahne olur benide al yanına götür gittiğin yerlere misafirlerine yardım ederim.1 hafta sosyal ev hanımı olmak istiyorummmmm istiyorummmmmmmm.aynalarada gülümsemekkkkkk gezip tozmak istiyorummmmmm.
Ausencia kaptanım benim artı da regli ye 4 gün kaldı ondan bide dün haşlama et yedim ondan diye düşünüyorum haftasonu elim başıma değmediği için menüleri aplalarım yorumladı
doğrudur.. Ben zayıfladığımdan beri 17. güne regl oluyorum. Eskiden 23 günde bir idişimdiye kadar yağ hücrelerinin basit hücreler oldugu anlatırlırdı ama son yapılan araştırmalarda yanlış hatırlamıyorsam bi 18 kadar hormon salgıladıgı tesbit edilmiş.yani yağ azaldıkça hormonal sistem etkilenip reglde etkilenmesi olagan bi durum.
gel canınm gellllll.kızınıda alda gel.Bende gelem bende sana yardım ederim hahah)
Hoşgeldin AusumEt seni şişiriyor evet , daha çok gün var ..geçer gider...
Ablalara teşekkür , aebeni tahmin ediyorum da , diğerleri kimse
Hmmm miktar iyiymiş ... Demek yaz detoksu bu ...serin serin içilir hava sıcak olsa .
Kaç gün yapılıyor ?
Huhuuu cok sükür spora start verdimmm.
Simdi bir soru ? Elimde ebru sallinin 21 günde yaglarinizdan kurtulun ( göbek ve basen cd side var ) cd si mevcut.Ne dersiniz sizce bu kiloyla yapilir mi?
diğeri voronessssEt seni şişiriyor evet , daha çok gün var ..geçer gider...
Ablalara teşekkür , aebeni tahmin ediyorum da , diğerleri kimse
yani sensiz takımı dağıtmamak için pattiscimizden lapacımıza işbirliği yaptıkdiğeri voronessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?