canım sana katılıyorummm yıllardır il ama evler bile yeni yapılıyor, üniversite geldikten sonra gelişmeye başlayan bir bölge oldu açıkçası... avm yapıldı o bile bir katkı sağlamadı.. ama avm nin arkası ve devlet bahçelide güzel cafeler var ben 3 4 senedir gitmiyordum geçtiğimiz kurban gittim çok şaşırdım bayaa değişmiş o aradaki farkı inan hissedebiliyorsunn...
iklimini yazın yaşamadın sanırım ben bi kere hastanelik oldum o sıcaktan bir daha da yaza gitmedim.. sosyal olmamasının sebebi bence insanından da kaynaklanıyor... herkes evlerinde öyle bir kültürleri oluşmamış... tek katlı evlerden yeni yeni apaartmana geçen bir bölge düşünn.. gelişmek için bir atak da yok... cerrah vali olunca biraz fıstık falan çıkardılar... aslında yemekleri, şalgamı çok lezzetlidir fakat tanıtım yok...
terledin sogudun mu bi yerlerde.kızlar bir sıtma tuttu aldım montu oturdum masaya ki o an bir iş geldi kalkmak zorunda kaldım ama zorla.. Hasta mı oluyorum ne
Canim bu bacinin 21 günde düz bir karin ve 21 günde selülitlerinizden kurtulun cdleri var
Ben bu ablayı takip etmeye karar verdim .
Mumu
Bence ideal zaman , başla .
Hoşgeldin Ausum
ben de bugün bakabildim biri dersaadet aplaydıYorumlar yapmış menülerimize
diğeri voronessss
Canim bu bacinin 21 günde düz bir karin ve 21 günde selülitlerinizden kurtulun cdleri var21 gün selülit savar cdsini yapan arkadasimin öncesi ve sonrasi fotolarini gördüm agzim acik kaldi meraklisina duyurlur :)
Asm yazdıkça avm okuyorum her defasındaada81 asm yi turladım yogurt buldum yulaf buldum hurma buldum tarcın buldum cosssss oldum darısı başına
Sende mi artidasinAusencia kaptanım benim artı da regli ye 4 gün kaldı ondan bide dün haşlama et yedim ondan diye düşünüyorum haftasonu elim başıma değmediği için menüleri aplalarım yorumladı
hahahaha aynısını bend eyaptım sadece tarçın eklemedim :)))) iyi geldiii ama doydum şuan ...bu beni götürür 2 saat daha sonra yemek saati zatenada81 asm yi turladım yogurt buldum yulaf buldum hurma buldum tarcın buldum cosssss oldum darısı başına
dur sana özelden yazammmada81 devlet hastanesinin yakınındaki sitede oturuyorum ben. Havuz, 2 park herşey var. Buraya gel :) çarşıda otururken çocukla zor oluyordu. Bir de buranın 8sene önceki halini görseydin, yolları vs çok değişti
ay kk dan biri mi, çokk merak ettim şimdiCanim bu bacinin 21 günde düz bir karin ve 21 günde selülitlerinizden kurtulun cdleri var21 gün selülit savar cdsini yapan arkadasimin öncesi ve sonrasi fotolarini gördüm agzim acik kaldi meraklisina duyurlur :)
Ayyy 6 martta hamilelik takvimini tak gel .ayy inşallahAllah razı olsun kuzum ♡♡ inşaAllah tatlım inşaAllah olur
ceza neeeee kiii ?
Ben bir geçmişe dönsem iyi olacak
Çıkıyorum şimdi zaten , akşamı beklesem bugünde giremem diye geldim .. . Yusufu alayım , çarşıda işlerimiz var halledelim ... dönünce gelirim güzeller , canlar
Pazartesi Çarşamba tartıları devam ediyor , bildirimde bulunmak isteyen kendi orti grubuna yazabilir.
Orti yarışı bu Cuma son .... 3-0 kaybedene ceza var2-1 yapmaya bakın kaybedenler ...
1-1 olan tek grup var , onlar biliyordur kendilerini
Özel mesajlar yığılmış , gelince okuyacağım ...kimse görmedim sanmasın
Biz kacirdikcà onlara cazip gelio saldirgan Yavrim benimbenim bebede 9 aylik ama ahununkilerden farkli değil.
Pcye zaten izin vermiyor teli de elimden aliyor.
Vah.halim.vah
Yok canim kk daydi biz özeldede görüsüyoruz ama gelmiyo artik buralaraay kk dan biri mi, çokk merak ettim şimdiYoksa nette herhangi birinin mi resmini gördüm?
şükür kavusturanaaaaaHerkes iyi mi , hoş mu ... bi ses edin hele
Beni özlediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?