Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 devlet hastanesinin yakınındaki sitede oturuyorum ben. Havuz, 2 park herşey var. Buraya gel :) çarşıda otururken çocukla zor oluyordu. Bir de buranın 8sene önceki halini görseydin, yolları vs çok değişti

@Auscencia regl.bitti, ovulasyon dönemim.
Bu donemde.de.sisiryorum ben.ya..
Siserim mutemadiyen

Saf prodan sonra niyetim.karb.diyeti
Numaralı olandan
Bunu uzun sureli.yapacam niyetim o

Ben bu ablayı takip etmeye karar verdim .

Mumu

Bence ideal zaman , başla .
Canim bu bacinin 21 günde düz bir karin ve 21 günde selülitlerinizden kurtulun cdleri var 21 gün selülit savar cdsini yapan arkadasimin öncesi ve sonrasi fotolarini gördüm agzim acik kaldi meraklisina duyurlur :)

Hoşgeldin Ausum
ben de bugün bakabildim biri dersaadet aplaydı Yorumlar yapmış menülerimize

diğeri voronessss

Ben bir geçmişe dönsem iyi olacak

Çıkıyorum şimdi zaten , akşamı beklesem bugünde giremem diye geldim .. . Yusufu alayım , çarşıda işlerimiz var halledelim ... dönünce gelirim güzeller , canlar

Pazartesi Çarşamba tartıları devam ediyor , bildirimde bulunmak isteyen kendi orti grubuna yazabilir.

Orti yarışı bu Cuma son .... 3-0 kaybedene ceza var 2-1 yapmaya bakın kaybedenler ...

1-1 olan tek grup var , onlar biliyordur kendilerini

Özel mesajlar yığılmış , gelince okuyacağım ...kimse görmedim sanmasın

Canim bu bacinin 21 günde düz bir karin ve 21 günde selülitlerinizden kurtulun cdleri var 21 gün selülit savar cdsini yapan arkadasimin öncesi ve sonrasi fotolarini gördüm agzim acik kaldi meraklisina duyurlur :)

Kaptım duyuruyu .

Yaparım ben bunu , hadi kızlar sizdeeee videoları kısa zaten ...önemli olan istikrarla her gün yapmak .

Ausencia kaptanım benim artı da regli ye 4 gün kaldı ondan bide dün haşlama et yedim ondan diye düşünüyorum haftasonu elim başıma değmediği için menüleri aplalarım yorumladı
Sende mi artidasin bende özel günüm ve hafta sonu hezeyanindayim ama bu hafta 78 i görücem Allahin izniyle hissediyorum :)

ada81 asm yi turladım yogurt buldum yulaf buldum hurma buldum tarcın buldum cosssss oldum darısı başına
hahahaha aynısını bend eyaptım sadece tarçın eklemedim :)))) iyi geldiii ama doydum şuan ...bu beni götürür 2 saat daha sonra yemek saati zaten ))

dur sana özelden yazammm ))

ay kk dan biri mi, çokk merak ettim şimdi Yoksa nette herhangi birinin mi resmini gördüm?

ceza neeeee kiii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…