Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 gel bu hafta seninle yarışalım sen şiş ben şiş hangimiz kaç gr verecek.
kazanırsan orti mortinin ödülünğ sana veririm.
canım sen regli oldun ben olamadım kiii çook kötü şişim bir gögsüm 3 kilo gelir herhalll hahahah )) olamıyorum yaaa ruh dengemde hiç iyi değilll böyle sinirliyim ağlamak istiyor gibi tuhaf ama hepsi regli yüzünden biliyorum çook sıkıyor şuan beniii....

yarışalım kız bu şişliklede olsa yarışayım öz güvenime bak heleeee ))

doyurucu da soğuk içim üşüyor
midem şişiyor
ama etkili olur gibi hissediyorum.
2 saat ara ile 10 a kadar da iş yerine az getirmişim.

Hmmm miktar iyiymiş ... Demek yaz detoksu bu ...serin serin içilir hava sıcak olsa .
Kaç gün yapılıyor ?

Anaaam bu kafa toparlanmaz begüm , salladım

Bende özledim güzelliğim gitti mi artılar
O zaman kaldığın yerden devam et, geçmişi boşver
Gitti kaptanım bugün bir onceki cuma günkü kilomdayim bu iyi bişey değil biliyorum ama kötü de değil, çünkü bugün wc yok yarın daha iyi olcak eminim

Bıraktığım yerdesim ada'm saat iki ve açsın
yook kaptanım bu satte normal bu kadar aç olmam regli olmadım fenayımmm resmen yeme krizleri geliyor tatlı değil ama tatlı isteği yok böyle yemek yeme isteği var deli gibi.... şuan sıcak su içiyorumm yüzüm gözüm sivilce doldu bende hiç sivilce çıkmazdı reli zamanı ble olsa çıkmazdı şimdi her bi tarafım sivilce oldu ((

Hmmm miktar iyiymiş ... Demek yaz detoksu bu ...serin serin içilir hava sıcak olsa .
Kaç gün yapılıyor ?

biz yazın iftarda heo onu içeriz. ben bir yaz öyle ramazanda 5 6 kg vermiştim. sahurda dez akşam ayran aşı mmm mis gbi valla

Hayatımın en stressiz regl dönemini şu 3-4 aydır yaşıyorum .
Kilo ile alakalı mıdır değil midir bilemem de ( kelebekolacam ) ne ağrı , ne gerginlik ...hoop bir bakıyorum olmuşum .
Yıllardır özlediğim tablo

biz yazın iftarda heo onu içeriz. ben bir yaz öyle ramazanda 5 6 kg vermiştim. sahurda dez akşam ayran aşı mmm mis gbi valla

Bizimkiler tarhanacı ...30 ramazan çorbamız tarhana Ramazanda yemeğe çıksak yanında tarhanasını taşıyacak eşim o derece

kesinlikle kilo verince öyle oluyormuş vücud normal kilosuna dönünce öyle ağrısız tasasız oluyormuş bende belki bi 67 bile görsem öyle olmaya başlarım inşallah ....

şimdiye kadar yağ hücrelerinin basit hücreler oldugu anlatırlırdı ama son yapılan araştırmalarda yanlış hatırlamıyorsam bi 18 kadar hormon salgıladıgı tesbit edilmiş.yani yağ azaldıkça hormonal sistem etkilenip reglde etkilenmesi olagan bi durum.

Fındık fıstık ekledin , onlar mı yapıyor acaba ?
Yoksa stres mi ?
Bence çok sistemeatiksin .
Saatli yemek yerine , şu an acıktı isen bir kase yoğurt yulaf ezmesi ... ya da rende elma tarçın ... ne bileyim bir şeyler yeme lüksün olmalı .

doğru diyorsunn gideyim iki kaşık yoğurt yulaf ezmemde var bir kaşıkta onu koyup gelemmm bekleyin beniiii anacımmmm )))

Selamlar

Dün misafirim vardıı sabahta onla evden çıktım şimdi kurstan güne geçiyorum
ne olur benide al yanına götür gittiğin yerlere misafirlerine yardım ederim.1 hafta sosyal ev hanımı olmak istiyorummmmm istiyorummmmmmmm.aynalarada gülümsemekkkkkk gezip tozmak istiyorummmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…