canım sen regli oldun ben olamadım kiii çook kötü şişim bir gögsüm 3 kilo gelir herhalll hahahahada81 gel bu hafta seninle yarışalım sen şiş ben şiş hangimiz kaç gr verecek.
kazanırsan orti mortinin ödülünğ sana veririm.
doyurucu da soğuk içim üşüyor
midem şişiyor
ama etkili olur gibi hissediyorum.
2 saat ara ile 10 a kadar da iş yerine az getirmişim.
O zaman kaldığın yerden devam et, geçmişi boşverAnaaam bu kafa toparlanmaz begüm , salladım
Bende özledim güzelliğimgitti mi artılar
Balon modda siskin 1.haftadır sabit tartiyla.cebelesen
Aaaa sudan çıkmış balık gibiyim ... kim ne yedi , şu an ne diyet yapıyor bilmiyorum
Sherry imyeni maceran ne
yook kaptanım bu satte normal bu kadar aç olmam regli olmadım fenayımmm resmen yeme krizleri geliyor tatlı değil ama tatlı isteği yok böyle yemek yeme isteği var deli gibi.... şuan sıcak su içiyorumm yüzüm gözüm sivilce doldu bende hiç sivilce çıkmazdı reli zamanı ble olsa çıkmazdı şimdi her bi tarafım sivilce oldu
Bıraktığım yerdesim ada'msaat iki ve açsın
Hmmm miktar iyiymiş ... Demek yaz detoksu bu ...serin serin içilir hava sıcak olsa .
Kaç gün yapılıyor ?
canım sen regli oldun ben olamadım kiii çook kötü şişim bir gögsüm 3 kilo gelir herhalll hahahah)) olamıyorum yaaa ruh dengemde hiç iyi değilll böyle sinirliyim ağlamak istiyor gibi tuhaf ama hepsi regli yüzünden biliyorum çook sıkıyor şuan beniii....
yarışalım kız bu şişliklede olsa yarışayım öz güvenime bak heleeee))
biz yazın iftarda heo onu içeriz. ben bir yaz öyle ramazanda 5 6 kg vermiştim. sahurda dez akşam ayran aşı mmm mis gbi valla
ay adaaaa bende bişeylere saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.gel sarılıp ağlaşıp yarışalım
kesinlikle kilo verince öyle oluyormuş vücud normal kilosuna dönünce öyle ağrısız tasasız oluyormuş bende belki bi 67 bile görsem öyle olmaya başlarım inşallah ....Hayatımın en stressiz regl dönemini şu 3-4 aydır yaşıyorum .
Kilo ile alakalı mıdır değil midir bilemem de (kelebekolacam ) ne ağrı , ne gerginlik ...hoop bir bakıyorum olmuşum .
Yıllardır özlediğim tablo
yook kaptanım bu satte normal bu kadar aç olmam regli olmadım fenayımmm resmen yeme krizleri geliyor tatlı değil ama tatlı isteği yok böyle yemek yeme isteği var deli gibi.... şuan sıcak su içiyorumm yüzüm gözüm sivilce doldu bende hiç sivilce çıkmazdı reli zamanı ble olsa çıkmazdı şimdi her bi tarafım sivilce oldu((
gel bacım gelay adaaaa bende bişeylere saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.gel sarılıp ağlaşıp yarışalım
doğru diyorsunn gideyim iki kaşık yoğurt yulaf ezmemde var bir kaşıkta onu koyup gelemmm bekleyin beniiii anacımmmmFındık fıstık ekledin , onlar mı yapıyor acaba ?
Yoksa stres mi ?
Bence çok sistemeatiksin .
Saatli yemek yerine , şu an acıktı isen bir kase yoğurt yulaf ezmesi ... ya da rende elma tarçın ... ne bileyim bir şeyler yeme lüksün olmalı .
ne olur benide al yanına götür gittiğin yerlere misafirlerine yardım ederim.1 hafta sosyal ev hanımı olmak istiyorummmmm istiyorummmmmmmm.aynalarada gülümsemekkkkkk gezip tozmak istiyorummmmmm.Selamlar
Dün misafirim vardıı sabahta onla evden çıktım şimdi kurstan güne geçiyorum
bilmem ki ne yesem ...lahana çorbam var belki onu içeirim.gel bacım gelsıcak suyumuzu içelim beraberrrr )) şimdi doldurdum ohhh missss akşam ne yiyeceksin ben kabak yapacam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?