Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım selam sana tavsiyem küçük bir topla yapacağın pilates hareketleri olur.... 4 kilonu da incelerek verebilirsen harika olur... önden 3 mil leslie ve pilates toplarıyla hareketler...
Aynen haklısın canım sanırım beni pilates paklar
@bebetom canım seninle tipimiz tam zıd.oyüzden bu konuda hiç araştırmadım.belki kaptaniçem @Ausencia yardımcı olur o da üst bedenden şikayetçiydi.
Bakalım pilates yapsam belki toplar biraz umarım yaparım sağol canım

Ayyy canımsın iyiyim moralim keyfim biraz daha yerinde işte
Hep ıyi ol.hep.keyifli.
Canım benim.

Çıtır uclu olunca ekmek.daa mi az.yada.cok kalorili oluiii
Ouvwww weyyoo viyyyy

yaniiiii, 21 günde ne olmuşşşş , çookkk merak ettim anlatsana
Canim söyleki selülitlerden eser kalmamisti mucize gibi
Lanetli 79 kazik cakti bana da
Sizden.daha uzun bendeki
Ay canim ya sende kurtulursun ins
Canım bence önden bi 3 mil yap Sonra üstüne de bunu yap dadından yenmez

Aeben ablam ,Day ablam ve takım ahalisi bağa gerek kalmaduu

Okadarini yapamam heralde canim cünkü cd 1 saatlik vir vir cenesi durmuyo hadi olsun 45 dk bide izledim hareketli bayagi arada kosuyo filan kesin pert olurum

Peynir komasina girecen gii

Hoşgeldin kaptanim

Selamlar herkese. Dün kötü bir gündü. Sabah 5 buçuğa kadar uyuyamadım. Öküzcan yüzünden. Olaylar oldu ısrarla görüşmek istedi benimle aradı açmayınca küfür etti hakaret etti gittim hepsini anneme gösterdim. Anneme gösterdim bu mesajlarını dedim. Nasıl yaparsın özelimi nasıl annene gösterirsin sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi kızdı bir sürü. Anneme de yazmış demiş ki saadet benim ona yazdığım tüm kötü mesajları size göstermiş ne kadar ayıp falan... Anneme bir sürü mesaj attı annem çok sinirlendi aradı ama öküzcan açmadı çünkü yüzü yok. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, bi diyor ki aç şu telefonu iki dk konuşalım. Bi diyor ki sen ne şımarıksın açmıyorsun telefonu kendini bi şey sanma. Sonra diyor ki aman açmazsan açma bitti seninle tüm her şeyim kendini bi şey sanmana gerek yok konuşmayacağım seninle bi daha diyor. 5 dk sonra mesaj atıyor pazartesi ya da salı müsaitsen görüşelim. Dengesiz ya ben ona cevap vermedikçe umursamadıkça deli oluyor hırsını alamıyor. Ne küfürler ne küfürler... Bana da en son upuzun mesaj yazmış her şey bitti senden nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum gören bulunmaz hint kumaşı sanar seni ne güzelliğin var ne dürüstlüğün vs vs... Bi de Allah adı veriyor. Rabbim bu dua sana bu kızdan hakkımı al falan yazmış. Anneme bir sürü mesaj yazmış işte bi edepsizlik yapmadım bugüne kadar ben buluşmak istedim kabul etmedi ayrıldık bitti görüşmeye gerek yok dedi şimdi o istiyor buluşmak saadet gönül işlerini oyun sanıyor lütfen kızınıza söz geçirin ben ona ne yaptım yeter artık falan yazmış. Annem anladı artık onun gerçek yüzünü. Bi elinde benim telefonum, bana attığı mesajları okuyor. Bi elinde kendi telefonu, kendine yazdıklarını okuyor. Gördü ne yalancı ne pislik biri olduğunu. Rabbim kurtardı beni çok şükür. Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Uykusuz okula gittim. Ama şükür çok iyiyim. Kurtulduğuma bin şükür.
Menü yazmayı da unutmuşum dün. Yazacağım. Sonra geçmişe bakacağım. Cevap yazamadığım alıntılar etiketler vardı. Kızlar dua edin de bi daha aramasın uzak dursun. Annem çok korkuyor yoluma çıkar bi zarar verir bana diye. İnşallah uzak durur. Ben onsuz hayatımı kendimi buldum. Geri dönüş yok. Uzak dursun ve tamamen bitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…