Balım ya alintini düzenler misin başımız ağrım aşınAaa niye ki !
Iyi madem kafa.dinle
Selamlar herkese. Dün kötü bir gündü. Sabah 5 buçuğa kadar uyuyamadım. Öküzcan yüzünden. Olaylar oldu ısrarla görüşmek istedi benimle aradı açmayınca küfür etti hakaret etti gittim hepsini anneme gösterdim. Anneme gösterdim bu mesajlarını dedim. Nasıl yaparsın özelimi nasıl annene gösterirsin sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi kızdı bir sürü. Anneme de yazmış demiş ki saadet benim ona yazdığım tüm kötü mesajları size göstermiş ne kadar ayıp falan... Anneme bir sürü mesaj attı annem çok sinirlendi aradı ama öküzcan açmadı çünkü yüzü yok. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, bi diyor ki aç şu telefonu iki dk konuşalım. Bi diyor ki sen ne şımarıksın açmıyorsun telefonu kendini bi şey sanma. Sonra diyor ki aman açmazsan açma bitti seninle tüm her şeyim kendini bi şey sanmana gerek yok konuşmayacağım seninle bi daha diyor. 5 dk sonra mesaj atıyor pazartesi ya da salı müsaitsen görüşelim. Dengesiz ya ben ona cevap vermedikçe umursamadıkça deli oluyor hırsını alamıyor. Ne küfürler ne küfürler... Bana da en son upuzun mesaj yazmış her şey bitti senden nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum gören bulunmaz hint kumaşı sanar seni ne güzelliğin var ne dürüstlüğün vs vs... Bi de Allah adı veriyor. Rabbim bu dua sana bu kızdan hakkımı al falan yazmış. Anneme bir sürü mesaj yazmış işte bi edepsizlik yapmadım bugüne kadar ben buluşmak istedim kabul etmedi ayrıldık bitti görüşmeye gerek yok dedi şimdi o istiyor buluşmak saadet gönül işlerini oyun sanıyor lütfen kızınıza söz geçirin ben ona ne yaptım yeter artık falan yazmış. Annem anladı artık onun gerçek yüzünü. Bi elinde benim telefonum, bana attığı mesajları okuyor. Bi elinde kendi telefonu, kendine yazdıklarını okuyor. Gördü ne yalancı ne pislik biri olduğunu. Rabbim kurtardı beni çok şükür. Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Uykusuz okula gittim. Ama şükür çok iyiyim. Kurtulduğuma bin şükür.
Menü yazmayı da unutmuşum dün. Yazacağım. Sonra geçmişe bakacağım. Cevap yazamadığım alıntılar etiketler vardı. Kızlar dua edin de bi daha aramasın uzak dursun. Annem çok korkuyor yoluma çıkar bi zarar verir bana diye. İnşallah uzak durur. Ben onsuz hayatımı kendimi buldum. Geri dönüş yok. Uzak dursun ve tamamen bitsin inşallah.
Sizin ne kadar surdu iliskiniz ??Selamlar herkese. Dün kötü bir gündü. Sabah 5 buçuğa kadar uyuyamadım. Öküzcan yüzünden. Olaylar oldu ısrarla görüşmek istedi benimle aradı açmayınca küfür etti hakaret etti gittim hepsini anneme gösterdim. Anneme gösterdim bu mesajlarını dedim. Nasıl yaparsın özelimi nasıl annene gösterirsin sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi kızdı bir sürü. Anneme de yazmış demiş ki saadet benim ona yazdığım tüm kötü mesajları size göstermiş ne kadar ayıp falan... Anneme bir sürü mesaj attı annem çok sinirlendi aradı ama öküzcan açmadı çünkü yüzü yok. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, bi diyor ki aç şu telefonu iki dk konuşalım. Bi diyor ki sen ne şımarıksın açmıyorsun telefonu kendini bi şey sanma. Sonra diyor ki aman açmazsan açma bitti seninle tüm her şeyim kendini bi şey sanmana gerek yok konuşmayacağım seninle bi daha diyor. 5 dk sonra mesaj atıyor pazartesi ya da salı müsaitsen görüşelim. Dengesiz ya ben ona cevap vermedikçe umursamadıkça deli oluyor hırsını alamıyor. Ne küfürler ne küfürler... Bana da en son upuzun mesaj yazmış her şey bitti senden nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum gören bulunmaz hint kumaşı sanar seni ne güzelliğin var ne dürüstlüğün vs vs... Bi de Allah adı veriyor. Rabbim bu dua sana bu kızdan hakkımı al falan yazmış. Anneme bir sürü mesaj yazmış işte bi edepsizlik yapmadım bugüne kadar ben buluşmak istedim kabul etmedi ayrıldık bitti görüşmeye gerek yok dedi şimdi o istiyor buluşmak saadet gönül işlerini oyun sanıyor lütfen kızınıza söz geçirin ben ona ne yaptım yeter artık falan yazmış. Annem anladı artık onun gerçek yüzünü. Bi elinde benim telefonum, bana attığı mesajları okuyor. Bi elinde kendi telefonu, kendine yazdıklarını okuyor. Gördü ne yalancı ne pislik biri olduğunu. Rabbim kurtardı beni çok şükür. Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Uykusuz okula gittim. Ama şükür çok iyiyim. Kurtulduğuma bin şükür.
Menü yazmayı da unutmuşum dün. Yazacağım. Sonra geçmişe bakacağım. Cevap yazamadığım alıntılar etiketler vardı. Kızlar dua edin de bi daha aramasın uzak dursun. Annem çok korkuyor yoluma çıkar bi zarar verir bana diye. İnşallah uzak durur. Ben onsuz hayatımı kendimi buldum. Geri dönüş yok. Uzak dursun ve tamamen bitsin inşallah.
Cook guzel kurtulma yontemi var annen onun annesini arasin bakin kufurlu msjlar atiyor kizima bidaha atmasin soyleyin uzak dursun gibi...yada ona goz dagi verin ailenle konusacak ailem yeter artik deyi verin...Selamlar herkese. Dün kötü bir gündü. Sabah 5 buçuğa kadar uyuyamadım. Öküzcan yüzünden. Olaylar oldu ısrarla görüşmek istedi benimle aradı açmayınca küfür etti hakaret etti gittim hepsini anneme gösterdim. Anneme gösterdim bu mesajlarını dedim. Nasıl yaparsın özelimi nasıl annene gösterirsin sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi kızdı bir sürü. Anneme de yazmış demiş ki saadet benim ona yazdığım tüm kötü mesajları size göstermiş ne kadar ayıp falan... Anneme bir sürü mesaj attı annem çok sinirlendi aradı ama öküzcan açmadı çünkü yüzü yok. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, bi diyor ki aç şu telefonu iki dk konuşalım. Bi diyor ki sen ne şımarıksın açmıyorsun telefonu kendini bi şey sanma. Sonra diyor ki aman açmazsan açma bitti seninle tüm her şeyim kendini bi şey sanmana gerek yok konuşmayacağım seninle bi daha diyor. 5 dk sonra mesaj atıyor pazartesi ya da salı müsaitsen görüşelim. Dengesiz ya ben ona cevap vermedikçe umursamadıkça deli oluyor hırsını alamıyor. Ne küfürler ne küfürler... Bana da en son upuzun mesaj yazmış her şey bitti senden nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum gören bulunmaz hint kumaşı sanar seni ne güzelliğin var ne dürüstlüğün vs vs... Bi de Allah adı veriyor. Rabbim bu dua sana bu kızdan hakkımı al falan yazmış. Anneme bir sürü mesaj yazmış işte bi edepsizlik yapmadım bugüne kadar ben buluşmak istedim kabul etmedi ayrıldık bitti görüşmeye gerek yok dedi şimdi o istiyor buluşmak saadet gönül işlerini oyun sanıyor lütfen kızınıza söz geçirin ben ona ne yaptım yeter artık falan yazmış. Annem anladı artık onun gerçek yüzünü. Bi elinde benim telefonum, bana attığı mesajları okuyor. Bi elinde kendi telefonu, kendine yazdıklarını okuyor. Gördü ne yalancı ne pislik biri olduğunu. Rabbim kurtardı beni çok şükür. Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Uykusuz okula gittim. Ama şükür çok iyiyim. Kurtulduğuma bin şükür.
Anna sankim ne yapmisimmm
Vur iğneyi vur iğneyi
Rabbim hiiiiiççç artı göstermesin inşaaalllllaaahhh
Gııızzz spor yaz anlamam ben öylee sıfırı başarım
Bu sene girecem lan ygs ye olacam doktor vuracam kıtbacı vuracam kırbacı ayyy yanlış replik vuracam iğneyi vuracam iğneyi
hayaller döner hayatlar çorba
Annnnaaaammm kim gelmiş amanda aman benim tatlı bosss bıdıkkkk bosss severim seni bosss sakin ol şöyle bi koltuğa otur hah oturdun mu ciciii ciciiii
Tartıldım daaa ben artıyım artııı
yani sensiz takımı dağıtmamak için pattiscimizden lapacımıza işbirliği yaptık
kızlar bir sıtma tuttu aldım montu oturdum masaya ki o an bir iş geldi kalkmak zorunda kaldım ama zorla.. Hasta mı oluyorum ne
Ha ha Olurama ben severim şöyle bronz bronz oh mis
Selamlar herkese. Dün kötü bir gündü. Sabah 5 buçuğa kadar uyuyamadım. Öküzcan yüzünden. Olaylar oldu ısrarla görüşmek istedi benimle aradı açmayınca küfür etti hakaret etti gittim hepsini anneme gösterdim. Anneme gösterdim bu mesajlarını dedim. Nasıl yaparsın özelimi nasıl annene gösterirsin sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi kızdı bir sürü. Anneme de yazmış demiş ki saadet benim ona yazdığım tüm kötü mesajları size göstermiş ne kadar ayıp falan... Anneme bir sürü mesaj attı annem çok sinirlendi aradı ama öküzcan açmadı çünkü yüzü yok. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, bi diyor ki aç şu telefonu iki dk konuşalım. Bi diyor ki sen ne şımarıksın açmıyorsun telefonu kendini bi şey sanma. Sonra diyor ki aman açmazsan açma bitti seninle tüm her şeyim kendini bi şey sanmana gerek yok konuşmayacağım seninle bi daha diyor. 5 dk sonra mesaj atıyor pazartesi ya da salı müsaitsen görüşelim. Dengesiz ya ben ona cevap vermedikçe umursamadıkça deli oluyor hırsını alamıyor. Ne küfürler ne küfürler... Bana da en son upuzun mesaj yazmış her şey bitti senden nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum gören bulunmaz hint kumaşı sanar seni ne güzelliğin var ne dürüstlüğün vs vs... Bi de Allah adı veriyor. Rabbim bu dua sana bu kızdan hakkımı al falan yazmış. Anneme bir sürü mesaj yazmış işte bi edepsizlik yapmadım bugüne kadar ben buluşmak istedim kabul etmedi ayrıldık bitti görüşmeye gerek yok dedi şimdi o istiyor buluşmak saadet gönül işlerini oyun sanıyor lütfen kızınıza söz geçirin ben ona ne yaptım yeter artık falan yazmış. Annem anladı artık onun gerçek yüzünü. Bi elinde benim telefonum, bana attığı mesajları okuyor. Bi elinde kendi telefonu, kendine yazdıklarını okuyor. Gördü ne yalancı ne pislik biri olduğunu. Rabbim kurtardı beni çok şükür. Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Uykusuz okula gittim. Ama şükür çok iyiyim. Kurtulduğuma bin şükür.
Pazar pazar cozutmusun ben napiyimmmmmmVur iğneyi vur iğneyi
Sorma vero beni nasıl pis yorumladı ben şok
Dikkat et kendine,ılık bişeyler iç
Ayy bende bayılırım
Pazar pazar cozutmusun ben napiyimmmmmm
Kiyamam ya. Hepimizin sinirlerini bozuyo şu herif. Heleki tombak yüzünü de gördük ki .insan sinir oliuuu. Boşver saadet ya ne kadar da takion. Tepkisiz kal azicikhayatında hiç birşey olamamış boş, şişirilmiş bir egonun ürünü bu çocuk... ve bunu şişirende sensin... Saadet bak konu gerçekten ciddi... bu adam seni döverde, söverde hatta evlerden uzak öldürürde... okuyoruz görüyoruzzz...
sana abla tavsiyesi seni rahatsız etmeye devam ederse savcılığa gideceğini söyle ve git... ne fnaydası olur dersen onun gözü korkar... ama ailesini arayabilirsin... oğlunuzdan korkuyorum savcılığa gitmek zorunda kalacağım diyee... yalancı haysiyetsiz...
Kiz yok hicbisey yapamaz o simdi şaşkın eski saadet olsa kollarini acardi bu diyor ne oluyor..cirpiniyor saadet ona hep hazir zannediyordu...hicbir halt yiyemez....onun boyle konusmasi falan saadet yuzunden o izin vermis ..hayatında hiç birşey olamamış boş, şişirilmiş bir egonun ürünü bu çocuk... ve bunu şişirende sensin... Saadet bak konu gerçekten ciddi... bu adam seni döverde, söverde hatta evlerden uzak öldürürde... okuyoruz görüyoruzzz...
sana abla tavsiyesi seni rahatsız etmeye devam ederse savcılığa gideceğini söyle ve git... ne fnaydası olur dersen onun gözü korkar... ama ailesini arayabilirsin... oğlunuzdan korkuyorum savcılığa gitmek zorunda kalacağım diyee... yalancı haysiyetsiz...
Abla ben son iki haftada şunu anladım, benim içimde ona karşı bi sevgi kırıntısı bile kalmamış. Ben hayatımdaki boşluğu onunla doldurup ona bağımlı olmuşum. Ondan kopup kendimi başka şeylere verince ne onu arıyorum hayatımda ne özlüyorum. Bitti o defter kapandı gitti. Artık öyle birinin benim hayatımda işi yok. Cidden o kadar kararlıyım ki bu konuda. Artık sadece uzak olsun istiyorum. Arkadaşımla dönüyorum eve, okulda hep birileri var yanımda. Yalnız kalmamaya çalışıyorum annemle sürekli irtibatta kalıyorum yoldayken. İnşallah kurtulurum.saadet sen bu çocuktan ayrılmakla hayatının en doğru kararını vermişsin,sakın akşam oluncada gereksiz duygusallık yapma,valla Allah kurtarmış başkada diyeceğim bişey yok,birsüre yanlız takılma ne olur ne olmaz zorla karşına çıkıp konuşmakta ısrar edebilir
5 sene sürdüSizin ne kadar surdu iliskiniz ??
Öyle yaparsak daha çok olay çıkarır diye korkuyoruz daha çok hırslanıp bi zarar vermeye kalkarsa diye. Yoksa şimdiye kadar babasını bile arayacaktı annem o kadar kızdı nefret ediyor ki ondanCook guzel kurtulma yontemi var annen onun annesini arasin bakin kufurlu msjlar atiyor kizima bidaha atmasin soyleyin uzak dursun gibi...yada ona goz dagi verin ailenle konusacak ailem yeter artik deyi verin...
Tamamdır gülümBalım ya alintini düzenler misin başımız ağrım aşın
Hiçbir şey yapamaz korkma.Selamlar herkese. Dün kötü bir gündü. Sabah 5 buçuğa kadar uyuyamadım. Öküzcan yüzünden. Olaylar oldu ısrarla görüşmek istedi benimle aradı açmayınca küfür etti hakaret etti gittim hepsini anneme gösterdim. Anneme gösterdim bu mesajlarını dedim. Nasıl yaparsın özelimi nasıl annene gösterirsin sana hakkımı helal etmiyorum falan dedi kızdı bir sürü. Anneme de yazmış demiş ki saadet benim ona yazdığım tüm kötü mesajları size göstermiş ne kadar ayıp falan... Anneme bir sürü mesaj attı annem çok sinirlendi aradı ama öküzcan açmadı çünkü yüzü yok. Bi dediği bi dediğini tutmuyor, bi diyor ki aç şu telefonu iki dk konuşalım. Bi diyor ki sen ne şımarıksın açmıyorsun telefonu kendini bi şey sanma. Sonra diyor ki aman açmazsan açma bitti seninle tüm her şeyim kendini bi şey sanmana gerek yok konuşmayacağım seninle bi daha diyor. 5 dk sonra mesaj atıyor pazartesi ya da salı müsaitsen görüşelim. Dengesiz ya ben ona cevap vermedikçe umursamadıkça deli oluyor hırsını alamıyor. Ne küfürler ne küfürler... Bana da en son upuzun mesaj yazmış her şey bitti senden nefret ediyorum hakkımı helal etmiyorum gören bulunmaz hint kumaşı sanar seni ne güzelliğin var ne dürüstlüğün vs vs... Bi de Allah adı veriyor. Rabbim bu dua sana bu kızdan hakkımı al falan yazmış. Anneme bir sürü mesaj yazmış işte bi edepsizlik yapmadım bugüne kadar ben buluşmak istedim kabul etmedi ayrıldık bitti görüşmeye gerek yok dedi şimdi o istiyor buluşmak saadet gönül işlerini oyun sanıyor lütfen kızınıza söz geçirin ben ona ne yaptım yeter artık falan yazmış. Annem anladı artık onun gerçek yüzünü. Bi elinde benim telefonum, bana attığı mesajları okuyor. Bi elinde kendi telefonu, kendine yazdıklarını okuyor. Gördü ne yalancı ne pislik biri olduğunu. Rabbim kurtardı beni çok şükür. Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Uykusuz okula gittim. Ama şükür çok iyiyim. Kurtulduğuma bin şükür.
Yok bisey yapamaz ailesi ile konusun bi an onceee...babasi bilsin muma döner bak gör..Abla ben son iki haftada şunu anladım, benim içimde ona karşı bi sevgi kırıntısı bile kalmamış. Ben hayatımdaki boşluğu onunla doldurup ona bağımlı olmuşum. Ondan kopup kendimi başka şeylere verince ne onu arıyorum hayatımda ne özlüyorum. Bitti o defter kapandı gitti. Artık öyle birinin benim hayatımda işi yok. Cidden o kadar kararlıyım ki bu konuda. Artık sadece uzak olsun istiyorum. Arkadaşımla dönüyorum eve, okulda hep birileri var yanımda. Yalnız kalmamaya çalışıyorum annemle sürekli irtibatta kalıyorum yoldayken. İnşallah kurtulurum.
5 sene sürdü
Öyle yaparsak daha çok olay çıkarır diye korkuyoruz daha çok hırslanıp bi zarar vermeye kalkarsa diye. Yoksa şimdiye kadar babasını bile arayacaktı annem o kadar kızdı nefret ediyor ki ondan
Aynen eğer daha fazla rahatsız ederse savcılığa polise falan şikayet edeceğim. İş çığırından çıkmak üzere artık yani. Ailesine söylersek niye aileme söyledin diye daha da büyütür diye korkuyorum ama savcılık falan olursa gözü korkabilirhayatında hiç birşey olamamış boş, şişirilmiş bir egonun ürünü bu çocuk... ve bunu şişirende sensin... Saadet bak konu gerçekten ciddi... bu adam seni döverde, söverde hatta evlerden uzak öldürürde... okuyoruz görüyoruzzz...
Abla ben son iki haftada şunu anladım, benim içimde ona karşı bi sevgi kırıntısı bile kalmamış. Ben hayatımdaki boşluğu onunla doldurup ona bağımlı olmuşum. Ondan kopup kendimi başka şeylere verince ne onu arıyorum hayatımda ne özlüyorum. Bitti o defter kapandı gitti. Artık öyle birinin benim hayatımda işi yok. Cidden o kadar kararlıyım ki bu konuda. Artık sadece uzak olsun istiyorum. Arkadaşımla dönüyorum eve, okulda hep birileri var yanımda. Yalnız kalmamaya çalışıyorum annemle sürekli irtibatta kalıyorum yoldayken. İnşallah kurtulurum.
5 sene sürdü
Öyle yaparsak daha çok olay çıkarır diye korkuyoruz daha çok hırslanıp bi zarar vermeye kalkarsa diye. Yoksa şimdiye kadar babasını bile arayacaktı annem o kadar kızdı nefret ediyor ki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?