Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiyamam ya. Hepimizin sinirlerini bozuyo şu herif. Heleki tombak yüzünü de gördük ki .insan sinir oliuuu. Boşver saadet ya ne kadar da takion. Tepkisiz kal azicik

tam bir geldi yinee tipini s... değil mi

Kiz yok hicbisey yapamaz o simdi şaşkın eski saadet olsa kollarini acardi bu diyor ne oluyor..cirpiniyor saadet ona hep hazir zannediyordu...hicbir halt yiyemez....onun boyle konusmasi falan saadet yuzunden o izin vermis ..

ben o tipten herşeyi beklerim...

kusura bakma ama senin ailen biliyorsa onun ailesi de bilecek azcık o uğraşsınn

Yanlis once ailesine soylenecek rahatsiz etmeye devam ederse savciliga vereceginizi soyleyin soyleyin msjlari silmeyin hepsini msjlarida savciliga verecegiz deyin bak ailesi onu nasil mum ediyor...

Büyütemez pisar bence.
Ezik.bi.tip.belli ki.
Egosunu.sen.tatmin etmissin,
Sende gittin.ya kuduruyor..
Isiracak k.pk diş göstermez

anneni huzursuz etmeye ne hakkı var dengesizin çokta saçmalarsa ailene söylerim de

Kiyamam ya. Hepimizin sinirlerini bozuyo şu herif. Heleki tombak yüzünü de gördük ki .insan sinir oliuuu. Boşver saadet ya ne kadar da takion. Tepkisiz kal azicik
Ben hiç tepki vermedim ne bir cevap verdim ne bir aramasını açtım o yüzden dellendi o kadar. Hiiiç hiç hiç bir şey konuşmadım onunla. Umursamazlığım onu çileden çıkardı zaten. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan o asıl bunları yaptığına göre

Kiz yok hicbisey yapamaz o simdi şaşkın eski saadet olsa kollarini acardi bu diyor ne oluyor..cirpiniyor saadet ona hep hazir zannediyordu...hicbir halt yiyemez....onun boyle konusmasi falan saadet yuzunden o izin vermis ..
Evet malesef şaşkın ve öfkeli çünkü ben ona yalvarmıyorum peşinden koşmuyorum umrumda değil o da buna çıldırıyor

Yok bisey yapamaz ailesi ile konusun bi an onceee...babasi bilsin muma döner bak gör..
Babası bi bilse ne olaylar çıkar onların evinde. Annemle konuşayım ailesine söyleyelim

Evet annemi ararım. Eve yalnız da dönmüyorum bi yere kadar arkadaşımla geliyoruz. Zarar verir mi teşebbüs eder mi bilemiyorum ama o dengesiz, sağı solu belli olmaz

Hicc korkmayin ailesini arayin bi an once sonra bak mum olacak..saadet biz niye boyle olduk cook pismanim hersey senin iatedigin gibi olacak diye diye yalvaracak ...ne ozurler dileyecek ..

fiziksel zarar vermesede,psikolojini bozar,dengesiz laflar edip sinirini bozar,buda bi şiddet,mobing yani,kendisi daha iyi bilir,o yüzden sen bir süre tedbirli ol önlemini alda,sonra üzülme

tam bir geldi yinee tipini s... değil mi

ben o tipten herşeyi beklerim...

kusura bakma ama senin ailen biliyorsa onun ailesi de bilecek azcık o uğraşsınn
Babama da söylemedik çoook kızar büyük olay çıkar diye. Kim hangi baba kızına afedersin o... p.ç diyen birine sessiz kalır ki. Annemle bi konuşacağım ailesine söyleyelim cidden ya babası duyarsa çok kızar ona belki o zaman uzak durur.

Yanlis once ailesine soylenecek rahatsiz etmeye devam ederse savciliga vereceginizi soyleyin soyleyin msjlari silmeyin hepsini msjlarida savciliga verecegiz deyin bak ailesi onu nasil mum ediyor...
Aynen çok mantıklı geldi annemle konuşayım o söylesin daha etkili olur benden sonuçta ailem devreye girmiş

Büyütemez pisar bence.
Ezik.bi.tip.belli ki.
Egosunu.sen.tatmin etmissin,
Sende gittin.ya kuduruyor..
Isiracak k.pk diş göstermez
Bu şekilde ego tatmini yapan bi ezik işte. Bi baltaya sap olamamış aklı fikri boş işlerde. İnsan olamamış adam olamamış boyundan büyük işlere kalkışıyor.

Kiz yok bu cocuk oyle eskiya falan degil bu cocum simarik.. saf saadeti bulmus evirmis cevirmis bu hic bisey yapamaz...bu cocuk sonuçta hukuk okuyor herhalti bilir...sansini deniyor suan...suan deli gibi pisman ama bitti...
Aynen ama benim savcılığa şikayet etmeye cesaretim olmadığını düşünüyor da olabilir. Abla bi de hukuğu lafta okuduğu için bilmiyor da olabilir

Menunu yaz saadetim. Bunalım à girdim die yeme. Kafanı dağıt az

Hicc korkmayin ailesini arayin bi an once sonra bak mum olacak..saadet biz niye boyle olduk cook pismanim hersey senin iatedigin gibi olacak diye diye yalvaracak ...ne ozurler dileyecek ..
Yok ya özür mözür dilemez o pişman da olmaz. Yaptıklarının arkasında. Bana küfür ederken iyi, ben onları anneme gösterince beni suçlu yapan insandan böyle şeyler beklenmez. Saldırır durur anca ondan anlar.

fiziksel zarar vermesede,psikolojini bozar,dengesiz laflar edip sinirini bozar,buda bi şiddet,mobing yani,kendisi daha iyi bilir,o yüzden sen bir süre tedbirli ol önlemini alda,sonra üzülme
Haklısın abla zaten yıllarca yaptığı şey tam olarak buydu. Benim psikolojimi bozan ve kendimi ona bağımlı hissettiren de bu şiddetti

Menunu yaz saadetim. Bunalım à girdim die yeme. Kafanı dağıt az
Yazdım menümü verom. Bunalımda değilim aksine çok ama çok mutluyum çünkü böyle bir gereksizden kurtuldum. Tek huzursuz eden onun dengesizliği ne yapacağının belli olmaması yoksa zerre kadar umrumda değil. Temmuzda arkadaşımın düğünü var kilo verecem hiç de diyetimi bozamam bi öküzcan yüzünden

ortim A arselka menümün şuana kadar olan kısmını yazayım kalanını yarın yazarım, böylemi yapsam bilemedim ama bugün böyle yazayım,internet paketim bitmek üzereye ondan diyorum

sabah (07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir çeşitleri
siyah ve yeşil zeytin (8 tane vardır toplam)
3 ceviz

öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
barbunya fasulye
yoğurt

ara öğün (15:30)
türk kahvesi
2 ceviz

akşama misafirim var,pizza yapma sözü verdim,yanında şinitsel tavuk ve fırın patates yapıcam,3 haftadır bu menüyü bekliyo eşimin arkadaşı yapmak durumunda kaldım,ben tavuğu yerim, bide 1 kare dilim pizza yesem olurmu?

Heccc bana sorma bugün oyle acim kii menunu gorunce boyle oldum )

Kaptannnnn nerdaaaaaaa

Çok mu özledin beniiii

Eve geldim , poşetlerimi yerleştirdim ... yemeğimi de ocağa koyayım geliyorum e miiii ? sende sağlıklı şeyler pişir .

Geçmişe bakmadım da göz ucu ile gördüğüm saadetin öküzü ve tehditleri ... pabuç bırakmayın kuru gürültüye.

Begüm tavuk yee , pizza yemeeee ...desem de bi dlm yedim yazacaksın yarın ..Ama ben diyeyim yine de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…