Verocum , cocuklar once Allaha emanet..yani sen ne kadar esirgesende olmuyor bazen oyle bi anda dusmekten veya carpmaktan son anda kurtuluyorlar iste Rabbim koruyor..sirf buyuzden tatsizlik cikarma yuzunu asma..kiymetini bil bak benim kizima bakanim yoktu isten ayrildim..butun gun bilmedikleri bir ilde oturup cocuk bakiyorlar daha ne olsun...Çok canım sıkkın . Yemek hazır ama . Sofrayi koymak istemiom. Onlarla yemek istemiom. Köle gibi önlerine yemek de koymak istemiom uff salaklastim iyice
Yook sherry normalde bu kadar ara yapmazdim bu kadar ac olmazdim ama bana ne oldu bilmiyorum hala acim regli bi olsamda bitse bu aclikAkşam çok tutacak birşey yoksa aç olman bence normal.
Ama sen acikmazdin dimi normal de ?
Eminim eminim bi daha gitmeEmin misin
Fatma herkes imzanı hamiş oldugunu görüyor niye rahatsız olsunlarBu sabah 77.2 idi ablacım. Gruptan çok uzak hissediyorum kendimi abla sonuçta yediklerim de diyete uygun değil tam olarak yeni bir gerginlik sebebi olmak istemem
YA çok haklsin da işte .insan biriktirip biriktirip yıprandim galiba. Takınca herseyé takip insan.. Ay dediğin doğru ben işi birakmak durumun da kalşam hem maddi hem manevi perişan olurumVerocum , cocuklar once Allaha emanet..yani sen ne kadar esirgesende olmuyor bazen oyle bi anda dusmekten veya carpmaktan son anda kurtuluyorlar iste Rabbim koruyor..sirf buyuzden tatsizlik cikarma yuzunu asma..kiymetini bil bak benim kizima bakanim yoktu isten ayrildim..butun gun bilmedikleri bir ilde oturup cocuk bakiyorlar daha ne olsun...
dilekcim menülerin az oluyor ama arkasına hep minik çıslar . Bu menülerinin kilo verme etkisini yok eder bilesinAusencia hoşgeldin canım a yorumlarını özlemişim
Sabah
peynir 3 zeytin bi tatlı kaşığı tahin pekmez azıcık ekmek
Öğle bi buçuk kepçe barbunya
yeşillik yogurt
Akşam
Bi tabak kabak yoğurt
Bi tatlı kaşığı fındık ezmesi
@Benim adim uzumaeben
Yemek miktarını artır cısları yok etAusencia cuma pazartesi aynıyım normal mi sence
Verım incir kayısı zaten tatlı istegini alır kuzum gıffişe gerek yokSabah ilik limonlu su
Öğle 13.00
1 buçuk haslamà yumurta
4 5 dilim beyaz . 2 parça telli kaşar peynir . 1 yemek kaşığı lor.
Salata
2 yeşil 2 siyah zeytin.
1 lokma ekmek ucu (citirdi )
Ara 1 kayısı kuruşu çay
Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt salata
1 yemek kaşığı belki daha az.pirinç Pilavı
Su 3lt olur.
Spor yok
Çay saati canım çok tatlı istioooo incir 2 tane 3 de kayısı yerimm yarım gofret yesem nolur kiiii. Zaten eksi çıkmışim bugün .
@fatmanurkayaAusencia
Annaa hemmmeeeennn yorum yazmaliiyimm demek kaşarlı köfteİyi akşamlar
Menüm
Sabah
2 hş yumurtayla yeşil salata .
Peynir
İkindi : (dışarda )
4 kaşarlı köfte
Salata
Ayran .
2 hurma ( arkadaş umreden getirmişti )
Akşam:
1kase yogurt çorbası .
Su .1,5 oldu 2ye tamalamaya çalışıcam .
Sor yok ama bol koşturmaca var.
Dimi dimi ablamm. Yalan soylemiuim de bi ısırık aldım kokladım daVerım incir kayısı zaten tatlı istegini alır kuzum gıffişe gerek yok
Yok ablam öyle zayif gorunsem derdim neydi . K.valide 68 kilo. Zaten bana motive olan da oydu bi bakimà .aman yarebbi dedim bu kadincagz la aynı kiloda yim mmmmmm. Onun boyu kısa ama olsun .3 te 0 ile yarışı bitiren gruba ... 1 haftalık spor cezası . Spor yapanlar içinde ekstra olarak dk eklenmesi.Ayrıca kaptan tarafından belirlenecek süpriz ceza
Demişim kurallarda canım ...
Ttalım keyfin moraln nasıl ? Geliyorsun değil mi artık ? Ben kayıptım bi kaç gün ya , kim nerde ne yaptı kafam bulandı :)
sırf o yorumların için dönesim var geçmişe .... çok yediler mi vero de hele
Kayınvalide kilolu mu vero ?
Bazıları tontiş sever ya ... Ama şuan kilomuz aynı gibi ... pekte zayıf değiliz bence .
Kim bilir neler yedin hafta sonu
Bozanın kalorisi çoktur saadet , yumurta ile de 1 dlm ekmek kafi senin için .
Ben sana boşuna takımın ilişki uzmanı demiyorum
Mis gibi tavuk , salatan da var . İlla yiyecen o pizzadan he miiiiii ?
Öğlen ki iki çorba ne masum ? sebzu suyu mu biri mi ?
Hurmaları yemişsin okudum :)
Muffin kaç muffin
Diğerleri güzel kuzum .
Eve gidine kaç kase kadar kaldı , daha var değil mi ?
Sabahtan beri birşeyler yiyormuş gibi hissediyorum. Ara öğün yapmak istemeyip yaptığım için belki. Sağol kaptanım moral oldun
Bugün menü
Sabah
2 bardak su
Kahvalti 09;45
1 haşlanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yeşil zeytin
Dereotu
Maydanoz
1 adet kizarmis form ekmek..
Ara
5 findik
5 badem
8 adet kuru uzum
Ara
Iki kasik yogurt 1 kasik yulaf ezmesi ve bir hurma..
Aksam 16.10
Kabak yemegi
1 kase yogurt
Ara
3 ceviz..
2 lt su icildi..Ausencia ve @Ahu060812 spor yok bugun..
Buraya geldigimden ilk defa boyle bir arali menu yazdim ne oldu bana anlamiyorummm hala acim dersemmm yuh sesinizi duyar gibiyimm ama acim....
Ausencia hoşgeldin canım a yorumlarını özlemişim
Sabah
peynir 3 zeytin bi tatlı kaşığı tahin pekmez azıcık ekmek
Öğle bi buçuk kepçe barbunya
yeşillik yogurt
Akşam
Bi tabak kabak yoğurt
Bi tatlı kaşığı fındık ezmesi
@Benim adim uzumaeben
Ausencia cuma pazartesi aynıyım normal mi sence
YA çok haklsin da işte .insan biriktirip biriktirip yıprandim galiba. Takınca herseyé takip insan.. Ay dediğin doğru ben işi birakmak durumun da kalşam hem maddi hem manevi perişan olurum
İyi akşamlar
Menüm
Sabah
2 hş yumurtayla yeşil salata .
Peynir
İkindi : (dışarda )
4 kaşarlı köfte
Salata
Ayran .
2 hurma ( arkadaş umreden getirmişti )
Akşam:
1kase yogurt çorbası .
Su .1,5 oldu 2ye tamalamaya çalışıcam .
Sor yok ama bol koşturmaca var.
Sabah ilik limonlu su
Öğle 13.00
1 buçuk haslamà yumurta
4 5 dilim beyaz . 2 parça telli kaşar peynir . 1 yemek kaşığı lor.
Salata
2 yeşil 2 siyah zeytin.
1 lokma ekmek ucu (citirdi )
Ara 1 kayısı kuruşu çay
Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt salata
1 yemek kaşığı belki daha az.pirinç Pilavı
Su 3lt olur.
Spor yok
Çay saati canım çok tatlı istioooo incir 2 tane 3 de kayısı yerimm yarım gofret yesem nolur kiiii. Zaten eksi çıkmışim bugün .
@fatmanurkayaAusencia
Yok ablam öyle zayif gorunsem derdim neydi . K.valide 68 kilo. Zaten bana motive olan da oydu bi bakimà .aman yarebbi dedim bu kadincagz la aynı kiloda yim mmmmmm. Onun boyu kısa ama olsun .
He he hep yediler hep cıs yedilertakımı birakma bida bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?