Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok canım sıkkın . Yemek hazır ama . Sofrayi koymak istemiom. Onlarla yemek istemiom. Köle gibi önlerine yemek de koymak istemiom uff salaklastim iyice
Verocum , cocuklar once Allaha emanet..yani sen ne kadar esirgesende olmuyor bazen oyle bi anda dusmekten veya carpmaktan son anda kurtuluyorlar iste Rabbim koruyor..sirf buyuzden tatsizlik cikarma yuzunu asma..kiymetini bil bak benim kizima bakanim yoktu isten ayrildim..butun gun bilmedikleri bir ilde oturup cocuk bakiyorlar daha ne olsun...

Bu sabah 77.2 idi ablacım. Gruptan çok uzak hissediyorum kendimi abla sonuçta yediklerim de diyete uygun değil tam olarak yeni bir gerginlik sebebi olmak istemem
Fatma herkes imzanı hamiş oldugunu görüyor niye rahatsız olsunlar
Fazka kilo almışsın .

Son düzenleme:
YA çok haklsin da işte .insan biriktirip biriktirip yıprandim galiba. Takınca herseyé takip insan.. Ay dediğin doğru ben işi birakmak durumun da kalşam hem maddi hem manevi perişan olurum

İyi akşamlar

Menüm
Sabah
2 hş yumurtayla yeşil salata .
Peynir

İkindi : (dışarda )
4 kaşarlı köfte
Salata
Ayran .
2 hurma ( arkadaş umreden getirmişti )

Akşam:
1kase yogurt çorbası .

Su .1,5 oldu 2ye tamalamaya çalışıcam .
Sor yok ama bol koşturmaca var .

dilekcim menülerin az oluyor ama arkasına hep minik çıslar . Bu menülerinin kilo verme etkisini yok eder bilesin .

Sabah ilik limonlu su
Öğle 13.00
1 buçuk haslamà yumurta
4 5 dilim beyaz . 2 parça telli kaşar peynir . 1 yemek kaşığı lor.
Salata
2 yeşil 2 siyah zeytin.
1 lokma ekmek ucu (citirdi )
Ara 1 kayısı kuruşu çay

Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt salata
1 yemek kaşığı belki daha az.pirinç Pilavı
Su 3lt olur.
Spor yok
Çay saati canım çok tatlı istioooo incir 2 tane 3 de kayısı yerimm yarım gofret yesem nolur kiiii. Zaten eksi çıkmışim bugün .
@fatmanurkaya Ausencia

Verım incir kayısı zaten tatlı istegini alır kuzum gıffişe gerek yok

Annaa hemmmeeeennn yorum yazmaliiyimm demek kaşarlı köfte

Pazartesi Menü Bildirimi 27.02.2017 ( Saf Pro )

KALKINCA : 1 fincan form çayı

KAHVALTI :

1,5 Haşlanmış yumurta

Birkaç lokma peynir

1 fincan yeşilçay

ARA : 1 fincan şekersiz Türk kahvesi

ÖĞLE :

Yulaf ezmeli, yoğurtlu çorba

1 adet haşlanmış yumurta

AKŞAM :

Yulaf ezmeli,tavuklu çorba

Yoğurt

ARA :

1 fincan şekersiz çay

2 yulaflı bisküvi

SU : 2 LT.

Son düzenleme:
Yok ablam öyle zayif gorunsem derdim neydi . K.valide 68 kilo. Zaten bana motive olan da oydu bi bakimà .aman yarebbi dedim bu kadincagz la aynı kiloda yim mmmmmm. Onun boyu kısa ama olsun .
He he hep yediler hep cıs yediler takımı birakma bida bence

Sabahtan beri birşeyler yiyormuş gibi hissediyorum. Ara öğün yapmak istemeyip yaptığım için belki. Sağol kaptanım moral oldun

Bence ara öğünleri ihmal etme .
En az 80 lere gelene kadar ... baktık duruyor meta ..o zaman yeni yol ararız ...Şu an çok iyi gidiyor ... Kısarsan bir yerlerden patlat verir açlık .

Tatlım yediklerin sana çok geliyor , bence gayet normal .. hatta çok iyi oldu o yulaf ezme yoğurt eklemen .
Sıcak bir şeyler iyi gelir bana karnım guruldayınca ...yeşil çay iç mesela ...bir varsa yeşil elma ye ...
Hiç bir zararı olmaz ikisinin de .

Kahvaltında bol yeşillik eksik dilek , azıcık ekmek ne kadar az bilemiyorum da ...çok az ise yumurta da eklenebilir.

Ausencia cuma pazartesi aynıyım normal mi sence

Hafta sonu neler yediğini bilmiyorum ama genelde hafta sonunun sabit geçmesi bile sevindirici olur .

YA çok haklsin da işte .insan biriktirip biriktirip yıprandim galiba. Takınca herseyé takip insan.. Ay dediğin doğru ben işi birakmak durumun da kalşam hem maddi hem manevi perişan olurum

Tatlım adanın mesajından bir şeyler anlamaya çalıştım da , Ömer mi düştü ?

Akşam sadece çorba az olmuş bence .
Su mutlaka 2 olsun .
bu saatten sonra aran olacak mı ?
Bu arada etiketsiz olunca görmüyorsun sen , daha önce de yazdım yokken sohbet ablalılığı için teşekkür :)

Bence yeme , tatlı istediğini incir kayısıdan ala ne alır ki ... gofret yemek istediğin için yiyorsun .
Boş ver.
Bi ısırık gofret senin tartını kötüye oynatmaz .Yani eksi çıkman değil mesele .
Ama bu abur cubur alışkanlığından kurtulman için kendini tutman gerek bence

Yaşına göre iyi kilosu valla . Sana ne söylenip duruyor o zaman ?

Menum 27.02.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1.5 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
Yarim simit
1 kase yogurt

Aksam
3 yk ispanak
1 kase yogurt

1 elma
2 lt su 2 nescafe sade 2 kayisi cayi 40 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar şimdide yürüyüşe gidiyorum.Dakikama ilave yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…