Pazartesi Menü Bildirimi 27.02.2017 ( Saf Pro )
KALKINCA : 1 fincan form çayı
KAHVALTI :
1,5 Haşlanmış yumurta
Birkaç lokma peynir
1 fincan yeşilçay
ARA : 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
ÖĞLE :
Yulaf ezmeli, yoğurtlu çorba
1 adet haşlanmış yumurta
AKŞAM :
Yulaf ezmeli,tavuklu çorba
Yoğurt
ARA :
1 fincan şekersiz
2 yulaflı bisküvi
SU : 2 LT.
Menum 27.02.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1.5 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
Yarim simit
1 kase yogurt
Aksam
3 yk ispanak
1 kase yogurt
1 elma
2 lt su 2 nescafe sade 2 kayisi cayi 40 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar şimdide yürüyüşe gidiyorum.Dakikama ilave yapacağım
İlk gün mü şerim pro da ?
Salata neden yok ? pro diyeti bozmaz ki salata ?
Evet ilk gün ve son gün olacak canım.
Saf proda salata dahil her türlü sebze yasak canım.
kaçamak olarak bi yulaflı biskuvim var, gece geç yattığım için akşam aralarım çok oluyor.
yemegim 17:00-18:00 gibi yiyorum yatışım 00:00..
köftem yoktu, kıymam da, yapacak durumum da..O zaman eti köfteyi tavuğu bol tutaydın yavrum :))
Böyle yoğurt yumurta , pek bir az olmuş
Süpersin canım yeşil çay da iç iyi olur akşam ben yoğurt yiyorum acikirsan salata yerine onu dene
Ausencia
1 kase şimdi yedim
1 kase 9 da yerim o biter bende biter
Yeminle savaş verdim 2 gündür bu tarz şeyler bana göre değil iyice anladım yada yaşlanıyorum
Ama bugün kadının biri evli ve çocuklu olduğuna zor inandı çok mutlu oldum gaza geldim
Evet 2 ve son gün bitiyorİkinci gün mü
Yok ablam düşmedı şükür reçel kavanozunu çekti üstüne . Babaşı yanındayken hem de. Çok korktüm basınà gelebilcekleri dusunup..Bence ara öğünleri ihmal etme .
En az 80 lere gelene kadar ... baktık duruyor meta ..o zaman yeni yol ararız ...Şu an çok iyi gidiyor ... Kısarsan bir yerlerden patlat verir açlık .
Tatlım yediklerin sana çok geliyor , bence gayet normal .. hatta çok iyi oldu o yulaf ezme yoğurt eklemen .
Sıcak bir şeyler iyi gelir bana karnım guruldayınca ...yeşil çay iç mesela ...bir varsa yeşil elma ye ...
Hiç bir zararı olmaz ikisinin de .
Kahvaltında bol yeşillik eksik dilek , azıcık ekmek ne kadar az bilemiyorum da ...çok az ise yumurta da eklenebilir.
Hafta sonu neler yediğini bilmiyorum ama genelde hafta sonunun sabit geçmesi bile sevindirici olur .
Tatlım adanın mesajından bir şeyler anlamaya çalıştım da , Ömer mi düştü ?
Akşam sadece çorba az olmuş bence .
Su mutlaka 2 olsun .
bu saatten sonra aran olacak mı ?
Bu arada etiketsiz olunca görmüyorsun sen , daha önce de yazdım yokken sohbet ablalılığı için teşekkür :)
Bence yeme , tatlı istediğini incir kayısıdan ala ne alır ki ... gofret yemek istediğin için yiyorsun .
Boş ver.
Bi ısırık gofret senin tartını kötüye oynatmaz .Yani eksi çıkman değil mesele .
Ama bu abur cubur alışkanlığından kurtulman için kendini tutman gerek bence
Çok şükür verilmiş sadakan varmış canımYok ablam düşmedı şükür reçel kavanozunu çekti üstüne . Babaşı yanındayken hem de. Çok korktüm basınà gelebilcekleri dusunup..
Haklisn ablam.abur cubur askı. Ama eminim ben de bu sevda hiç bitmez. Adım etipuf benim yalnız buldugm yerde atarim ağzıma. . Su hedefi bu tutturiyim arada yerim sanki vazgecememm. Ama simdi yemiom valaa . . İncir ı de kayısı da 1 tane yedim.fazla şeker yuklemyem
Dun gece mide yanmasindan mahvoldum kaptanim bi biberiye cayi ictim..bugun hic bitki cayi icmiyecem...Bence ara öğünleri ihmal etme .
En az 80 lere gelene kadar ... baktık duruyor meta ..o zaman yeni yol ararız ...Şu an çok iyi gidiyor ... Kısarsan bir yerlerden patlat verir açlık .
Tatlım yediklerin sana çok geliyor , bence gayet normal .. hatta çok iyi oldu o yulaf ezme yoğurt eklemen .
Sıcak bir şeyler iyi gelir bana karnım guruldayınca ...yeşil çay iç mesela ...bir varsa yeşil elma ye ...
Hiç bir zararı olmaz ikisinin de .
Kahvaltında bol yeşillik eksik dilek , azıcık ekmek ne kadar az bilemiyorum da ...çok az ise yumurta da eklenebilir.
Hafta sonu neler yediğini bilmiyorum ama genelde hafta sonunun sabit geçmesi bile sevindirici olur .
Tatlım adanın mesajından bir şeyler anlamaya çalıştım da , Ömer mi düştü ?
Akşam sadece çorba az olmuş bence .
Su mutlaka 2 olsun .
bu saatten sonra aran olacak mı ?
Bu arada etiketsiz olunca görmüyorsun sen , daha önce de yazdım yokken sohbet ablalılığı için teşekkür :)
Bence yeme , tatlı istediğini incir kayısıdan ala ne alır ki ... gofret yemek istediğin için yiyorsun .
Boş ver.
Bi ısırık gofret senin tartını kötüye oynatmaz .Yani eksi çıkman değil mesele .
Ama bu abur cubur alışkanlığından kurtulman için kendini tutman gerek bence
Benim ki gur gur da gur gur diyorMidemde birileri çift kale maç oynuyor
benim birşey yiyesim yok. sanki kasılıyor midem. neden acaba ? açlıktan mı yoksa başka bişiden mi ?
en son 16:30 da bişiler yemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?