anladım canım... uzaktayım demişsin ama gelebilirsen gel c.tesi günü cevahire, bekleriz :)) havalar ısınıyor, bebekler de artık büyüdü.. buluşmalar artar..
basim cok agriyor yine kizlar ya.iki hap aldim,cocuklar masajda yaptilar ama yok banamisin demedi.migrenim cok fena azdi yine son zamanlar.doktora gitmem lazim yine.ama korkuyorum.cünkü 73 kiloya migren tedavisi yüzünden cikmistim.tekrar o hallere düsmek istemiyorum.anca inceldim.offfff
kizlar dusundumde aklima ne geldi..hafta basladigindan beri minaver ortalarda yok..julianinda isleri birden yogunlasti..bende dusundum ve aklima ne geldi biliyormusunuz...bu hafta liste juliadaydi ondan sonrada minaverin..ama julia korkusundan is yogun diye kaytarmaya calisiyorminaverde soku hala atlatamadigi icin ugrayamiyor topige nasil bulmusum dimiii
saka bir yana minaveri merak ediyorum kizlar...okadar katilmak isterken takima ne olduki birden ortaliktan kaybolduumarim onemli birsey yoktur:26:
na ber frangii... kız siz bebeklerle buluşunca nasıl yapıyosunuz o kadar bebekle ....
bugünkü menümü yazıyorum ve izninizi istiyorum...
kahvaltı: 1 dilim t.b. ekmek, domates, peynir, zeytin ezmesi
öğle: çorba, et sote, salata, ayran
akşam: ızgara tavuk, salata, ayran
iyi geceler hepinize..
anladım canım... uzaktayım demişsin ama gelebilirsen gel c.tesi günü cevahire, bekleriz :)) havalar ısınıyor, bebekler de artık büyüdü.. buluşmalar artar..
günaydınnnnnnnn kahvaltı hazirlamaya gidicem bi bakayım dedim akşam menemen istedi benim heriffffff yok ben yemem yarın kahvaltıya yaparım dedim ekmek hakkımı sabahları kullanıyorum demi amao da ekmeksiz yenmez
boşver kız erken kalk ki metobolizma çalışsın dimi ama....günaydin.bugün en erkenci benim galiba.cok gec uyumama ragmen cok erken uyandim.cocuklarin okulu tatilken uyumak isterdim ama.....:84:
günaydııın...afiyet olsuuun...günaydınnnnnnnn kahvaltı hazirlamaya gidicem bi bakayım dedim akşam menemen istedi benim heriffffff yok ben yemem yarın kahvaltıya yaparım dedim ekmek hakkımı sabahları kullanıyorum demi amao da ekmeksiz yenmez
günaydııın....günaydın kızlar
günaydın kızlaaar...
gunaydin azericim, malesef benimde senden farkim yok..sabah kardesimden dolayi yine erken kalktim...kardesimi okula hazirladim tekrar yatim dedim, annem dedi gitmiyormusun arda'yi okula yok dedim..kardesimden sen geldi uzgun uzgun gelmiyormus ablacim diye..gelimmi arda deyince gel gel diye havalara uctu..kiyamamdimmgünaydin.bugün en erkenci benim galiba.cok gec uyumama ragmen cok erken uyandim.cocuklarin okulu tatilken uyumak isterdim ama.....:84:
afiyet olsun ablacimgünaydınnnnnnnn kahvaltı hazirlamaya gidicem bi bakayım dedim akşam menemen istedi benim heriffffff yok ben yemem yarın kahvaltıya yaparım dedim ekmek hakkımı sabahları kullanıyorum demi amao da ekmeksiz yenmez
günaydın kızlar
günaydın kızlaaar...
günaydın kızlar...
hepinize gunaydin sekerlerrboşver kız erken kalk ki metobolizma çalışsın dimi ama....
günaydııın...afiyet olsuuun...
günaydııın....
günaydııın....
kızlaaar bugün tartıldım 300gram eksideyim geçen hafta o kadar verince bu hafta normal bu kadar olması yarına biraz daha farkeder belkiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?