Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım... uzaktayım demişsin ama gelebilirsen gel c.tesi günü cevahire, bekleriz :)) havalar ısınıyor, bebekler de artık büyüdü.. buluşmalar artar..

na ber frangii... kız siz bebeklerle buluşunca nasıl yapıyosunuz o kadar bebekle ....

canım benim geçmiş olsun çok, geçer inşallah en kısa zamanda..

valla paylaşımı da çok oluyordu minaverin, bence de inşallah önemli birşeyi yoktur... julia yine arada geliyor, listeya yardım ederiz de dedik ondan yok olmamıştır heralde.. :44::44:

na ber frangii... kız siz bebeklerle buluşunca nasıl yapıyosunuz o kadar bebekle ....

valla canım bu zamana kadar genelde ev buluşması oldu, birkaç kez dışarda buluştuk o zaman da bebekler daha yürümüyordu.. bu sefer hepsi yürüyo, bakalım nasıl baş edicez o kadar bebekle... :44::44::44:

valla zor başedersiniz benimde kızım 2 yaşında yerinde durmuyor ...dua edin uyku saatlerine denk gelsin...

bugünkü menümü yazıyorum ve izninizi istiyorum...

kahvaltı: 1 dilim t.b. ekmek, domates, peynir, zeytin ezmesi
öğle: çorba, et sote, salata, ayran
akşam: ızgara tavuk, salata, ayran

iyi geceler hepinize..

bugünkü menümü yazıyorum ve izninizi istiyorum...

kahvaltı: 1 dilim t.b. ekmek, domates, peynir, zeytin ezmesi
öğle: çorba, et sote, salata, ayran
akşam: ızgara tavuk, salata, ayran

iyi geceler hepinize..

iyi geceler canıım...

günaydin.bugün en erkenci benim galiba.cok gec uyumama ragmen cok erken uyandim.cocuklarin okulu tatilken uyumak isterdim ama.....:84:

günaydınnnnnnnn kahvaltı hazirlamaya gidicem bi bakayım dedim akşam menemen istedi benim heriffffff yok ben yemem yarın kahvaltıya yaparım dedim ekmek hakkımı sabahları kullanıyorum demi ama o da ekmeksiz yenmez

günaydınnnnnnnn kahvaltı hazirlamaya gidicem bi bakayım dedim akşam menemen istedi benim heriffffff yok ben yemem yarın kahvaltıya yaparım dedim ekmek hakkımı sabahları kullanıyorum demi ama o da ekmeksiz yenmez

günaydin doga
aksam menemen yememekle iyi yapmissin.simdi kahvaltida ne güzel yersin.beyaz ekmekle yeme ama.iki dilim kepek veya cavdarla ye.

günaydin.bugün en erkenci benim galiba.cok gec uyumama ragmen cok erken uyandim.cocuklarin okulu tatilken uyumak isterdim ama.....:84:
boşver kız erken kalk ki metobolizma çalışsın dimi ama....
günaydııın...afiyet olsuuun...
günaydın kızlar
günaydııın....
günaydın kızlaaar...

günaydııın....

kızlaaar bugün tartıldım 300gram eksideyim geçen hafta o kadar verince bu hafta normal bu kadar olması yarına biraz daha farkeder belkiii....

gunaydin azericim, malesef benimde senden farkim yok..sabah kardesimden dolayi yine erken kalktim...kardesimi okula hazirladim tekrar yatim dedim, annem dedi gitmiyormusun arda'yi okula yok dedim..kardesimden sen geldi uzgun uzgun gelmiyormus ablacim diye..gelimmi arda deyince gel gel diye havalara uctu..kiyamamdimmsizin yumurta bayraminiz basladimi azericim?
afiyet olsun ablacim
günaydın kızlar

günaydın kızlaaar...

günaydın kızlar...

boşver kız erken kalk ki metobolizma çalışsın dimi ama....

günaydııın...afiyet olsuuun...

günaydııın....

günaydııın....
hepinize gunaydin sekerlerr
kızlaaar bugün tartıldım 300gram eksideyim geçen hafta o kadar verince bu hafta normal bu kadar olması yarına biraz daha farkeder belkiii....

hic yoktan yine iyi saferanim...bendede pek birsey yok..700gr vermisim..okadar siki rejime ve harekete ragmen...ama yilmak yok...yaza kadar duzene kesin girecegizz

kimseler yok ama ben kendi kendime konuşayım topik bnm anacım bana özel suan daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…