Kızlar ben karb. diyeti yapmayı düşünüyorum.
bana bi düzen lazım, portakal diyeti mesela nasılda işe yaramıştı.
ama listeleri sevmiyorum portakal diyeti de uzun vadeli yapılabilecek bir diyet değil.
karb diyeti konusunda Bilgisi olanlar bana yorum yazabilir mi ?
Diyet gurusu ablalar mesela ?
Ben de çok üzülmüştüm canım.Ay inşallah canım ya üzüldüm yeminle
İçtim canım evet bağırsak kurutuyor doğru
Tartilmadim canım ben sadece cumaları tartiliyorum sen az vermiştin galiba ne kadar di 2 gün mu yapmistin
Yapmıştım Cnm
Çok güzel zayıflatıyor insanı
Sayiyorsun kaç kb aldığını tavsiye ederim.
Yaptım canım bugün ben tadını sevdim bir ara acaba yanlış mı yaptım diye düşündümKız ayran detoksu yapacaktin ne oldu
Bencede hemen geri gelir normal düzene dönünceBen 1 kilo 400 Gr verdim her yaptığımda 1 kilodan fazla veririm ama dikkat etmezsen geri gelir
Aynen oyle oldu canimgözün aydın canım.
benim de regl olunca iştahım patt diye kesiliyor..
valla aynılarını yaşadım biliyorum.Aynen oyle oldu canim) ama bugun ne cektim bi bilsen dunyayi yiyesim vardii bitti butun kriz koltuguma hanim hanim sızdım tv izliyorum )
Benim bitti istahim ben boyleyim oldugum an biter istah ama bugun zirve yaptim resmen ne actim ne actimada81 bende bütün istahimla hunharca sakiz çiğniyorum. Biliyorum aciktirir ama ağzımı bosaltamam
Yaaa demi tatlisiz olmaz ya o bir hafta bende bir yilin yukunu ariyor resmen bende şimdiden özledim iple çekiyorum resmen temmuzuAyyy ortim 2.senedir denize girmedim
Bu senede.yok
Oyy özledim akdenizi, egeyi
Evet insallah canım allahm korusn tüm yavruları. Koca kavanoz tuz buz oldu. Neyseki bişi olmadiÇok şükür verilmiş sadakan varmış canım
Sen tartildin mi canımAy inşallah canım ya üzüldüm yeminle
Amin canım cümlemiz insallah iyi olakHep ıyi ol.hep.keyifli.
Canım benim.
Çıtır uclu olunca ekmek.daa mi az.yada.cok kalorili oluiii
Ouvwww weyyoo viyyyy
Bende 86 kilo ile doguma girdim kizim 3750 dogdu ciktim evde tartildim 83 kiloydum..hic sütüm olmadi kizimi emziremedim neler yaptim neler sut olmadi...iki ay sonra tartiya bi ciktim 80 idim... basladim diyete spora yazildim falan 70 li rakami gordum ama sonra geri aldim..kizima 67 ile hamile kaldim o gunlerime donemedim..valla aynılarını yaşadım biliyorum.
tok iken bile açlık hissederim ben ayy çok feci olur.
hamileyken de geldi o his, sonuç 100 kilo üzeri ile doguran şeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?