gözün aydın canım.
benim de regl olunca iştahım patt diye kesiliyor..
Geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzucugu benimki de bugünlerde öyle bir hareketlendiki çok korkuyorum başına bir iş gelecek diyeEvet insallah canım allahm korusn tüm yavruları. Koca kavanoz tuz buz oldu. Neyseki bişi olmadi
Geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzucugu benimki de bugünlerde öyle bir hareketlendiki çok korkuyorum başına bir iş gelecek diye
Sağol canım, yeşil çay daha alamadım . Ama salatayı yemedim, yoğurt da. Çocuklar şimdi uyudu, bol bol su içip yatmak istiyorumSüpersin canım yeşil çay da iç iyi olur akşam ben yoğurt yiyorum acikirsan salata yerine onu dene
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bı doktor çiğ sebze gece sindirimi zor diyordu
Kendinde dene zaten ağır gelirse ağrı şişkinlik yapar
Çok güzel bir menü, afiyet olsun :)SlmAusencia abla diğer arkadaşlar
menüm sabah
Aç karnına
2 kayısı
2
ceviz
9 da
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık lor
1 dilim ekmek
Öğlen
1 parça et haşlama
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
2 ceviz
1 dilim ananas
Ara süt
Akşam
Kapuska
Yoğurt
Salata
Ara
Yoğurt
Meyve
Allah yavrularımızı kazadan beladan korusun canımİşte onlardan bende iki tane
Bence güzel olmuş Dilek abla, gece acıkıyorsan akşam menüsüne salata da ekleyebilirsin aslında. Naptın toplu salata yapabildin mi:)
Aman güzelim dikkat et kendine sen yinede temkinli ol hep ne olur ne olmaz korkarım ben böyle insanlardan allah kurtarmış resmen rabbim sanada güzel kaderler yazsin insallah tatlimAynen eğer daha fazla rahatsız ederse savcılığa polise falan şikayet edeceğim. İş çığırından çıkmak üzere artık yani. Ailesine söylersek niye aileme söyledin diye daha da büyütür diye korkuyorum ama savcılık falan olursa gözü korkabilir
Canim güzel zayiflatan bi diyet sma zor cünkü günlük 50 kb gecmemen gerekiyor ve sebze cok kisitli oluyor hele ekmelk filan unut gitsin yani :)Kızlar ben karb. diyeti yapmayı düşünüyorum.
bana bi düzen lazım, portakal diyeti mesela nasılda işe yaramıştı.
ama listeleri sevmiyorum portakal diyeti de uzun vadeli yapılabilecek bir diyet değil.
karb diyeti konusunda Bilgisi olanlar bana yorum yazabilir mi ?
Diyet gurusu ablalar mesela ?
Yok canım yapamadim yarın inşallah deneyelim bakalimBence güzel olmuş Dilek abla, gece acıkıyorsan akşam menüsüne salata da ekleyebilirsin aslında. Naptın toplu salata yapabildin mi:)
Canım ben sadece cumaları tartiliyorum ara ara tartilinca çok morelim bozuluyorSen tartildin mi canım
Evet kaptanım bugün gelmeye başladım tekrar düzenli gelicem insallah bundan sonrada3 te 0 ile yarışı bitiren gruba ... 1 haftalık spor cezası . Spor yapanlar içinde ekstra olarak dk eklenmesi.Ayrıca kaptan tarafından belirlenecek süpriz ceza
Demişim kurallarda canım ...
Ttalım keyfin moraln nasıl ? Geliyorsun değil mi artık ? Ben kayıptım bi kaç gün ya , kim nerde ne yaptı kafam bulandı :)
sırf o yorumların için dönesim var geçmişe .... çok yediler mi vero de hele
Kayınvalide kilolu mu vero ?
Bazıları tontiş sever ya ... Ama şuan kilomuz aynı gibi ... pekte zayıf değiliz bence .
Kim bilir neler yedin hafta sonu
Bozanın kalorisi çoktur saadet , yumurta ile de 1 dlm ekmek kafi senin için .
Ben sana boşuna takımın ilişki uzmanı demiyorum
Mis gibi tavuk , salatan da var . İlla yiyecen o pizzadan he miiiiii ?
Öğlen ki iki çorba ne masum ? sebzu suyu mu biri mi ?
Hurmaları yemişsin okudum :)
Muffin kaç muffin
Diğerleri güzel kuzum .
Eve gidine kaç kase kadar kaldı , daha var değil mi ?
bu sene de tatil yok bizeYaaa demi tatlisiz olmaz ya o bir hafta bende bir yilin yukunu ariyor resmen bende şimdiden özledim iple çekiyorum resmen temmuzu
ben zaten ekmek hiç yemiyorum nerdeyse canım.Canim güzel zayiflatan bi diyet sma zor cünkü günlük 50 kb gecmemen gerekiyor ve sebze cok kisitli oluyor hele ekmelk filan unut gitsin yani :)
bu sene de tatil yok bize
eşime yazın izin vermiyorlar kışın 2 ay ücretli izin
yazın sıfır
ben zaten ekmek hiç yemiyorum nerdeyse canım.
bi deneyeyim bakalım. dukan da yapmıştım onun kadar zor olmasa gerek..
Ortim sen saf promu yapiyon Menün gayet ıyi olmuş insallah bu hafta istediğin kiloyu verirsin bende 3 gün saf pro takılicam bakalım nasıl olucak sonuçPazartesi Menü Bildirimi 27.02.2017 ( Saf Pro )
KALKINCA : 1 fincan form çayı
KAHVALTI :
1,5 Haşlanmış yumurta
Birkaç lokma peynir
1 fincan yeşilçay
ARA : 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
ÖĞLE :
Yulaf ezmeli, yoğurtlu çorba
1 adet haşlanmış yumurta
AKŞAM :
Yulaf ezmeli,tavuklu çorba
Yoğurt
ARA :
1 fincan şekersiz çay
2 yulaflı bisküvi
SU : 2 LT.
Yok ablam düşmedı şükür reçel kavanozunu çekti üstüne . Babaşı yanındayken hem de. Çok korktüm basınà gelebilcekleri dusunup..
Haklisn ablam.abur cubur askı. Ama eminim ben de bu sevda hiç bitmez. Adım etipuf benim yalnız buldugm yerde atarim ağzıma. . Su hedefi bu tutturiyim arada yerim sanki vazgecememm. Ama simdi yemiom valaa . . İncir ı de kayısı da 1 tane yedim.fazla şeker yuklemyem
Dun gece mide yanmasindan mahvoldum kaptanim bi biberiye cayi ictim..bugun hic bitki cayi icmiyecem...
Zaten artik gerek kalmadi regli oldum simdi birden yeme istegide bitti...benim hep oyle oluyor boyle acligin zirve yaptigi gun regli oluyorum)oldugum an yeme istegi aninda bitiyor ))
SlmAusencia abla seni gördüğüme çok sevindim bugün öğlen kadar aralıklarla işim olmasına rağmen sık sık girip baktım yoktu bir hüzün çöktü açıkcası
İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı yumurta peynir zeytin roka bal ceviz badem
Ara sade Türk kahvesi
Öğlen çorba 1,5 kadınbudu köfte salata
ARA Yeşilçay yanına 2 kayısı3 badem
Akşam mantarlı tavuk sote salata ayran
ARA sodalı Yeşilçay kürü
Su 3 litre
Spor 21 gün pilates videosunu yapmaya karar verdim bugün ilkini yaptım yapabildiğim kadarıyla tabi ki büyün hareketler düZgün değil ama olur mutlaka faydası yani öyle umuyorum kaldı 20 gün
Midemde birileri çift kale maç oynuyor
benim birşey yiyesim yok. sanki kasılıyor midem. neden acaba ? açlıktan mı yoksa başka bişiden mi ?
en son 16:30 da bişiler yemiştim..
SlmAusencia abla diğer arkadaşlar
menüm sabah
Aç karnına
2 kayısı
2
ceviz
9 da
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık lor
1 dilim ekmek
Öğlen
1 parça et haşlama
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara
2 ceviz
1 dilim ananas
Ara süt
Akşam
Kapuska
Yoğurt
Salata
Ara
Yoğurt
Meyve
Ooo kaptaniçe gelmiş hoş gelmiş tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler inş sende dinlenmişsindir
Gelelim menü
Sabah
1 porsiyon menemen çay yeşillik peynir zeytin 2dilim tb ekmeği
Arada
Türk kahvesi
Öğlen
2kase çorba 1 lokma ekmek kız yemedide
Arada
Sütlü kahve 2 gün kurusu 1 incir biraz fındık azdı ama saymamisim
Akşam 1 kase tavuk çorbası 1 porsiyon pırasa yoğurt
Çay içeceğim suyu az içiyorum ama dikkat edeceğim
1 saat tempolu yürüdümAusencia Ahu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?