Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım, yeşil çay daha alamadım . Ama salatayı yemedim, yoğurt da. Çocuklar şimdi uyudu, bol bol su içip yatmak istiyorum
Çok güzel bir menü, afiyet olsun :)

Son düzenleme:
Bence güzel olmuş Dilek abla, gece acıkıyorsan akşam menüsüne salata da ekleyebilirsin aslında. Naptın toplu salata yapabildin mi:)

Aman güzelim dikkat et kendine sen yinede temkinli ol hep ne olur ne olmaz korkarım ben böyle insanlardan allah kurtarmış resmen rabbim sanada güzel kaderler yazsin insallah tatlim

Canim güzel zayiflatan bi diyet sma zor cünkü günlük 50 kb gecmemen gerekiyor ve sebze cok kisitli oluyor hele ekmelk filan unut gitsin yani :)

Evet kaptanım bugün gelmeye başladım tekrar düzenli gelicem insallah bundan sonrada

Yaaa demi tatlisiz olmaz ya o bir hafta bende bir yilin yukunu ariyor resmen bende şimdiden özledim iple çekiyorum resmen temmuzu
bu sene de tatil yok bize
eşime yazın izin vermiyorlar kışın 2 ay ücretli izin
yazın sıfır

Canim güzel zayiflatan bi diyet sma zor cünkü günlük 50 kb gecmemen gerekiyor ve sebze cok kisitli oluyor hele ekmelk filan unut gitsin yani :)
ben zaten ekmek hiç yemiyorum nerdeyse canım.
bi deneyeyim bakalım. dukan da yapmıştım onun kadar zor olmasa gerek..

Yani bu diyette yag sorunu yok kizartma yiyebiliyosun hatta topikde hazir burger ve zero ile zayiflayan bile vardi :)

Ortim sen saf promu yapiyon Menün gayet ıyi olmuş insallah bu hafta istediğin kiloyu verirsin bende 3 gün saf pro takılicam bakalım nasıl olucak sonuç

Çok geçmiş olsun Ömerciğe ...
Oluyor böyle kazalar canım ... babayı da suçlama . Senin yanında olabilir , Rabbim korusun .

Ohh hadi gözün aydın olsun .

Slm Ausencia abla seni gördüğüme çok sevindim bugün öğlen kadar aralıklarla işim olmasına rağmen sık sık girip baktım yoktu bir hüzün çöktü açıkcası

canımsın sen ya ...Ablasının güzel tubası .

Menü çook güzel .
Sporda başlamışşş ... yeme de yanında yat olmuş canım
Midemde birileri çift kale maç oynuyor
benim birşey yiyesim yok. sanki kasılıyor midem. neden acaba ? açlıktan mı yoksa başka bişiden mi ?
en son 16:30 da bişiler yemiştim..

Oyyyy tahmin ettiğim ilaçsa ... bırak çift kaleyi tenis maçı vardır içerde

Çoook güzel tubacım . Regl sonrası bu haftan . Iyi menülerle çok iyi sonuç alırsın , böyle değerlendir

Sağol canım ... dinledi kafa azıcık :)

Suyu önemse valla ..gizli iksirimiz o bizim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…