Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş yeni bitti menümü yazıp alıntılarıma geçeyim
Sabah
1 yumurta
1.5 çavdar
Peynir
Zeytin
Öğlen
Cevizli bademli yulaflı yoğurt
Akşam
Domates soslu kabak sote
Az yoğurt
Salata
Haşlanmış et
Su 2,5
Spor 60 dk eliptik
30 dk plates ve egzersiz
200 ip

Ayran aşı menülerine yorumda yapılmıyor , gazanız mübarek ola diyeyşm bari :)

Güzel menü ... benimde sık uyguladığım öğün şekli .

Evet kaptanım bugün gelmeye başladım tekrar düzenli gelicem insallah bundan sonrada

Basimda cok kötü bir baski var agri desen agri degil ne is anlamadim

Geçsin gitsin geldiği gibi canım ...

Sekercikiz ortim evet 1 günlük saf pro yapayım dedim.
bedeni şaşırtmak için
3 gün yapmayı düşünmüyordum ama yarında biraz daha esneterek yapabilirim.
süt veriyorum ya hala, eceyi de düşünmem lazım..

ada81 ben 72 ile hamile kaldım, 28 kilodan fazla kilo aldım.
süt verememen kısmet canım üzülme, eminim güzel kızını çok güzel besliyorsundur
emzirmek bende kilo verdirmedi, dogumdan çıktım eve geldim 96 kiloydum
15. günde 87 ye kadar düşmüştüm ama ondan sonra gr oynamadı
anca diyetle işte, ne kadar da kolay kilo alıyorum oysa ki.
vermek ne kadar da zor bana..

Ausencia Ahu060812 @Dilekiyi
Suyum 2 lt oldu. Buçuğu da olur yatana kadar
Spor: 1 mile leslie, 30 dk tempolu yürüyüş
Canım cuma ctesi Pazar sporun varsa listeyede girmek istiyorsan hepsini topluca bana yazabilirsin
Seni de aynı şekilde listeye eklememi istersen cuma dan bu yana sporlarını yazabilirsin
Kızlar yumurta bitmisss evde skandal valla ..

Yarın iki kk peynir yesem olur mu acaba öğlen mercimek çorba ,dolma yoğurt var
Benim yumurtalar bitince kümese gitmek yetiyyy çok güzel vallaa

Hem diyosun artıyım . Hem yine et ... 3 gün eti unut şekerim .
Et seni şişirmese bence gayet güzel menü .
Spor

Ben çok yazamıyorum ama diyet aynen devam jillian ve ip atlama yapıyorum başlngıç 59 değil 59,7 miş an itibariyle 58,2

@Dersaadet_ ben ne psikopatlar gördüm kız yurdunda.hepsi bıraktı sadece tehditleriyle havlamaları ile kaldılar ama ne tehditler evini ararım kapında bağırırım abine babana benden çocuk aldırdı derim ....daha neler neler.... hepsi bıraktı sadece sabır ve kuru gürültüye pabuç bırakmayın korkma bişey yapamaz Rabbim tez zamanda kurtarsın

Ben çok yazamıyorum ama diyet aynen devam jillian ve ip atlama yapıyorum başlngıç 59 değil 59,7 miş an itibariyle 58,2

Farkındayım çok yazmadığının sarem :)

Kilon çok olaydı bırakmazdım peşini de :) sen yine de yaz fırsat buldukça .. kontrol olsun .

Cook şükür cok iyi baktim bagisiklik sistemi cook güçlü masallah diyeyim...ama emzirme doneminde cook laf isittim vermiyor isine gelmiyor biberonla sut yapmak kolayima geliyormus neler neler tabii ben en son bi patladim kv varda ben mi vermiyorum yeter yaaa dedim ..o oldu daha agizlarini acamadilar...)

Ah ah Adacım aynı şeyleri bende yaşadım 56 le hamile kaldım 68 doğuma gittim eve geldim 58 olmuşum gören senmi doğurdun diyodu tabi sutum yok diye 2 sene kurtulamadim kv dilinden bende süt olsun diye yiye yiye oldum 76 sonrada verebilmek ne mümkün şimdiki kafam olsa takmazdim hiç kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…