Hangi diziyi izlion kapteniim. Ben biraz şu paramparca ya bakım diom yavrim paramparca edioyi zatenBende mr.değnekle dizi izlemeye kaçaar ...
Herkese iyi geceler
Hadi acıkanlar yatsın gari
Diziden sonra gelir miyim gelmez miyim meçhul ...
GünaydınlarGünaydın kızlar hayirli sabahlarr diliyorumm
Bi kaderdas daha.yarisalim miKizceler merhaba..
Bugun dokuluyorum resmen hafif sogukalginligi regl üstüne vertigom..sersem gibiyim..
08:00 muz 1 cb süt
13:00 semizotu yogurt.2 misir pirinc patlagi
15:00 10 badem 2 gunkurusu
17:00 2 pirinc patlagi elma
19:00 1 dl diyet ekmek 2 ck bal.2 dl peynir.4 zeytin
(saat 8 de yazmaya basladigim mesaji simdi tamamlayabildim. Islerim simdi bitti iyiyim biraz daha şükür)
Dun biraz eksi gosteren tarti bugun artida..omrumun yarisini 74-75 kilo arasi gecirdim burada takilmayi bekliyordum .eninde sonunda kiracagim bunu ama umarim uzun sürmez.
Sütüm az diyorsun doymuyor olabilirmi üzümüm ?Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Senin sıkıntı nda onu etkiliyor olabilir.annede endişe bebeğe yansır.Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Daktırım dün senin alış veriş yaptıgın mağzaya gittik kızıma yazlık bilişiler lazım malum tesettüre yeni girdi eski kıyafetleri pek uygunlmuyor .Bi kaderdas daha.yarisalim mi
Bu arada geçmiş olsun
canım diş sancısı olabilirmi benim kızımda o aylar öyleydiKızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
amin cümlemizin ablaGününüz , gönlünüz aydın olsun efenim .
ortim A arselka menümün şuana kadar olan kısmını yazayım kalanını yarın yazarım, böylemi yapsam bilemedim ama bugün böyle yazayım,internet paketim bitmek üzereye ondan diyorum
sabah (07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir çeşitleri
siyah ve yeşil zeytin (8 tane vardır toplam)
3 ceviz
öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
barbunya fasulye
yoğurt
ara öğün (15:30)
türk kahvesi
2 ceviz
akşama misafirim var,pizza yapma sözü verdim,yanında şinitsel tavuk ve fırın patates yapıcam,3 haftadır bu menüyü bekliyo eşimin arkadaşı yapmak durumunda kaldım,ben tavuğu yerim, bide 1 kare dilim pizza yesem olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?