Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende mr.değnekle dizi izlemeye kaçaar ...

Herkese iyi geceler

Hadi acıkanlar yatsın gari

Diziden sonra gelir miyim gelmez miyim meçhul ...
Hangi diziyi izlion kapteniim. Ben biraz şu paramparca ya bakım diom yavrim paramparca edioyi zaten
Aciktim ben....

Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.

Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülü ek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı

Bi kaderdas daha.yarisalim mi

Bu arada geçmiş olsun

Sütüm az diyorsun doymuyor olabilirmi üzümüm ?

Senin sıkıntı nda onu etkiliyor olabilir.annede endişe bebeğe yansır.
Göğsünü kuru tutman lazim.bi süre silikon başlık kullanabilirsin.
Bu arada da göğüs kalkanı diye bi olay var avent marka kullanmıştim Net ten bi bak ister sen.emzirmedigin zamanlar göğsünde duruyor.onu yemin edemem dersen etipuf kutularından yapıyor anneler. Çamaşırlarını içine konuluyor üzerine de bi kaç delik açılıyor.boylece göğüs ucu temiz ve kuru kalıyor.
Emzirmeden sonra ilik suyla yıka zeytinyağı ve ya göğüs bakim kremiyle (fito diye bi krem var tavsiye ederim)kremle etipufkutusunu kapat camasirini giy.dis görüntü komik olur ama bi süre tavsiye ederim.
Bebeğe yoğurt verebilirsin.havuc puresi ilk sebze olarak ideal ki mevsimi.

Bi kaderdas daha.yarisalim mi

Bu arada geçmiş olsun
Daktırım dün senin alış veriş yaptıgın mağzaya gittik kızıma yazlık bilişiler lazım malum tesettüre yeni girdi eski kıyafetleri pek uygunlmuyor .
Senin aldıgın kaptanda vardı
Gerçekten indirim güzel lakin anca kızıma ve bana kap aldık kredi kartının limiti bitmiş

canım diş sancısı olabilirmi benim kızımda o aylar öyleydi

Hayırlı sabahlar
Dün akşam sohbete gelicem dedim, saat 9 gibi sızmışım, sabah zor uyandım. Güya niyetim biraz selam verip sonra accık spor yapmaktı. Uyku çok iyi geldi vucudum kırılıyordu hastalanıcam gibi, ama boynum tutulmuş, çok fena durumdayım. İnşallah geçer, en korktuğum şey sol tarafımın tutulması, çünkü haftalarca devam edebiliyor

@Ausencia Bu sabah kıyafet free evde tartıldım 77.5 geldim, hemen iş yerine de gelince tartıldım. 76 kilo geldim.
Fark tam 1,5 kilo. Diyetisyenim de tartılmadan dedi, 1,5 fark çıkacak diye, genelde öyle oynuyormuş.

ortim A arselka

dünkü menüme ek akşam yediklerimi yazayım

akşam (19:00)
1 dilim pizza (avucum kadardı)
2 dilim furun patates
2 şinitsel tavuk

Son öğün (22:00)
yarım portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…