120 tl miBende bu kiloyla bişi almak istemiyorum ama kap güzelfi fiyatıda 120 tl olunca kaçırmayım dedim.
Evet hemde gep yeni model gelmiş mevsimlik kışlık değil120 tl miBen de hemen gidip bakayım
ben gidiyorum arkadaşlarla kızkardeşlerimle bir barakaya ohhh mis gibi .. Köylüler küçük evler kiralıyorlar.. En sevdiğim deniz de karadeniz olunca müştersi de az oluyorSetrem...
Bazan isyan ediyom he bizi sömürüyorlar yolunacak tavuk gibi kıyafet konusunda tesettürlü bayanların çok fazla seçimi olmuyor malesef .
Helede tatil için heryıl koas yaşıyoz biz . Erken rezervasyon yaptıramıyoruz bizim tatil işi belli olmaz gidecegimiz haftaya göre. E her otelede gitme gibi bir şansımız yok malesef.
ayy çıldırtmayın beniiiiii , işten kaçasım geldi şimdi .. Ama ben en iyisi sağlığa ineyim, boynum fenaaEvet hemde gep yeni model gelmiş mevsimlik kışlık değil.
Hatta kayradan kızım ona benzer bişi begenmiş onu 200 e anca aldım çok begenmiş kıyamadım . Serrestekinide zorla aldırdım bu fiyata bisaha bulamassın çeşitli giy diye .
bence de kestir git.. 20 dk uyku tüm halsizliğini alır inşallahBugun gene kurs var öylenden sonra . Çok halsızım bu sabah , 5 dk kestirsem iyi olacak kendime gelmem lazım yoksa akşama kadar sallan , esne dur.
İşte o yiğitide barakada kalmıyor o kalsa cücüler kalmıyorben gidiyorum arkadaşlarla kızkardeşlerimle bir barakaya ohhh mis gibi .. Köylüler küçük evler kiralıyorlar.. En sevdiğim deniz de karadeniz olunca müştersi de az oluyorAilem izin verse çadır kuracağız da, olmuyor işte çadır için bir yiğit lazımmış
Ay Betül maşallah, ne kadar bilgilisin. İstiyorsan eğer Allah hayırlı evlat versin sana da. Çok güzel bakarsın eminim. Benim üçüncü çocuğum. İki numara da 2 yaşını yeni geçti. O yüzden biraz zorlanıyorum. Yaralar dediğin sebep yüzünden iyileşmiyor sanırım ama kelebekolacam ın söylediği kalkanı hemen sipariş verdim. İnşallah iyi gelirÜzümcüm, İnşallah en kısa zamanda düzelir fıstığın uykusu senin göğsün.. Gece uykusu önemli çünkü senin için, onun için de ... Canım benim hiç çocuğum yok, ama az bir bilgim var :) 6 aylık bebeği YETERİ süt yok ise, gönül rahatlığı ile ek gıdayla doyura bilirsin. Evde yapılmış meyveli yoğurdu(arkadaş yulaf kepeği de koyuyor) bebekler severek yiyor. İlk çocuğun mu bilmiyorum- bazı çocuk için anne sütü yeterli bazısı için değil. Bu sana da rahatlık verecektir, çünkü meme ucu sık sık ıslandığı ve emildiği zaman zor iyileşebiliyor. Uykusu acaba neden bölünüyor olabilir, aç olduğu için mi başka bir sebeple mi ?
evet ablacım ya. Çok fenaydıGeçmiş olsun üzümüm büyük badire atlatmışsınız. Can sağlıgı olsunda gerisi düzelir inşallah .
Uyku öncesi doyurucu ek gıda ver bakalım o vakit belli olur açlıktanmı uyumuyor diye . Dişte çıkarıyor olabilir betüşün dediği gibi .
Günaydın kızlar sabah kahvaltı tamam işe girişme vakti
Amin
Yumurta işi Süpermiş.
listeye girme işinide önümüzdeki cumadan itibaren yapalım ben yarım işten hiç haz etmem artık düzenli spor bildiriminde yaparım inş
Öncelik yoğurt sonrada sabah kahvaltısında ekmek yerine ben az muz kullaniyordum kıvam versin diye zamanla ceviz hurma gibi zenginleşebilir
Doğru diyorsun abla, diğerleri de böyleydi. Neden şaşırıyorsam aslında. İnşallah düzelir, ne diyeyim :) aynen geç erken farketmiyor 7de ayaktalar. Şükür şükür, büyüyünce de kalkmak bilmicekler =)Uyanma işine gelince yatmadan doyduğuna ve gazı çıktığına emin olarak hatırda bir dene ama bazı çocuklar uykusuz maalesef benim 4 çocuğumda hep az uyku vardı küçüğüm 2 yaşına girecek hala gece en az üç kere kalkar asla ilk yatirmada uykuya dalmaz pinpon topu gibi ben uyuturum beşiğe koyarım o ağlar tekrar gelir gece geç yatsada gece kalktıklarında saymazsak sabah7 ayakta
Çok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım
Afiyet olsun kilo olmasınÇok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım
Çok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım
sanırım uyuyo,yada kızıyla birlikte yatak keyfiyle oyun yapıyolar,birazdan kahvaltıya giderken uğrar gibime geliyoada81 nerdesinnnnnnnn.
Geldimmm bacimmm kizimla oyun kahvaltisini yaptir...anca bu zaman oldu..yine sutcuyle sinavim basladi paşa ne zaman uyanirsa gelecek hahahaada81 nerdesinnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?