Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

120 tl mi Ben de hemen gidip bakayım
Evet hemde gep yeni model gelmiş mevsimlik kışlık değil .
Hatta kayradan kızım ona benzer bişi begenmiş onu 200 e anca aldım çok begenmiş kıyamadım . Serrestekinide zorla aldırdım bu fiyata bisaha bulamassın çeşitli giy diye .

Uyanma işine gelince yatmadan doyduğuna ve gazı çıktığına emin olarak hatırda bir dene ama bazı çocuklar uykusuz maalesef benim 4 çocuğumda hep az uyku vardı küçüğüm 2 yaşına girecek hala gece en az üç kere kalkar asla ilk yatirmada uykuya dalmaz pinpon topu gibi ben uyuturum beşiğe koyarım o ağlar tekrar gelir gece geç yatsada gece kalktıklarında saymazsak sabah7 ayakta

ben gidiyorum arkadaşlarla kızkardeşlerimle bir barakaya ohhh mis gibi .. Köylüler küçük evler kiralıyorlar.. En sevdiğim deniz de karadeniz olunca müştersi de az oluyor Ailem izin verse çadır kuracağız da, olmuyor işte çadır için bir yiğit lazımmış

ayy çıldırtmayın beniiiiii , işten kaçasım geldi şimdi .. Ama ben en iyisi sağlığa ineyim, boynum fenaa

İşte o yiğitide barakada kalmıyor o kalsa cücüler kalmıyor :
En güzelini siz yapıyorsunuz inan . Ama karadeniz ıhhhhhh
Birinde cidede eşim bi yere gitmişti bebeler küçük simitller bende onlara yardım derken rüzgar anında denizin ortadına sürükledi gepimizi. Ayyy hatırlamak bile korkunç

Ay Betül maşallah, ne kadar bilgilisin. İstiyorsan eğer Allah hayırlı evlat versin sana da. Çok güzel bakarsın eminim. Benim üçüncü çocuğum. İki numara da 2 yaşını yeni geçti. O yüzden biraz zorlanıyorum. Yaralar dediğin sebep yüzünden iyileşmiyor sanırım ama kelebekolacam ın söylediği kalkanı hemen sipariş verdim. İnşallah iyi gelir
evet ablacım ya. Çok fenaydı hala kabus görüyorum. Ocağı açık unutmuşum bütün ev yanmış falan. Şükür çocuklarıma, kimseye birşey olmadı. Çok şükür

Doğru diyorsun abla, diğerleri de böyleydi. Neden şaşırıyorsam aslında. İnşallah düzelir, ne diyeyim :) aynen geç erken farketmiyor 7de ayaktalar. Şükür şükür, büyüyünce de kalkmak bilmicekler =)

Geldimmm bacimmm kizimla oyun kahvaltisini yaptir...anca bu zaman oldu..yine sutcuyle sinavim basladi paşa ne zaman uyanirsa gelecek hahaha ))

Suan dere otu maydanoz yiyorum bol su iciyorum kahvti yapacam simdi...ayy o aclik duygum gitti neydi o dun ))

Sen napiyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…