Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sütüm az diyorsun doymuyor olabilirmi üzümüm ?
Valla çoktu abla, bi de devamlı ediyordu. Ona rağmen çoktu ama annemlere gittim 15 tatilde. Bizim oğlan orda yangın çıkardı bir oda tamamen yandı eşya vs neyse de evin her yeri simsiyah is oldu. Annemlerin çektiği eziyetin haddi hesabı yok. Bana da elletmediler çocuklar var diye. Bıraktık geldik. Ona çok üzüldüm süt azaldı. Devamlı yara oldu. Birinde geçiyor öbürü başlıyor falan. Şimdi iyi hallerim yine
Çok teşekkür ederim canım, evet göğüs kalkanını ben de duydum ama burada her yere baktım yok. Netten sipariş etsem ne zamana gelir diye istemedim ama artık alsam iyi olacak
canım diş sancısı olabilirmi benim kızımda o aylar öyleydi
Belki de Tubacım. Sanki yerleri belli olmaya başladı
Allah şifa versin ya çok zor boyun tutulması

geçmiş olsun,betül, krem falan alsaydın,bide eşarp sarıyolardı heralde,acil şifalar dilerim

Üzümcüm, İnşallah en kısa zamanda düzelir fıstığın uykusu senin göğsün.. Gece uykusu önemli çünkü senin için, onun için de ... Canım benim hiç çocuğum yok, ama az bir bilgim var :) 6 aylık bebeği YETERİ süt yok ise, gönül rahatlığı ile ek gıdayla doyura bilirsin. Evde yapılmış meyveli yoğurdu(arkadaş yulaf kepeği de koyuyor) bebekler severek yiyor. İlk çocuğun mu bilmiyorum- bazı çocuk için anne sütü yeterli bazısı için değil. Bu sana da rahatlık verecektir, çünkü meme ucu sık sık ıslandığı ve emildiği zaman zor iyileşebiliyor. Uykusu acaba neden bölünüyor olabilir, aç olduğu için mi başka bir sebeple mi ?

Güle güle giyin.kizilaydaki mağaza daha büyük orda olmak isterdim.o mağazadan bana msj gelince........ beni çağırıyor derim eşime

Geçmiş olsun üzümüm büyük badire atlatmışsınız . Can sağlıgı olsunda gerisi düzelir inşallah .
Uyku öncesi doyurucu ek gıda ver bakalım o vakit belli olur açlıktanmı uyumuyor diye . Dişte çıkarıyor olabilir betüşün dediği gibi .

oo yeni kıyafetler alınmış aeben im güle güle kullanın her ikiniz de Ben şimdi birşey almaya cesaret edemiyorum, özellikle yazlık. Zayıflayınca alırım deyu.. ama bir 42 beden kaban alacağım gelecek kışa hazırlık. Sıkıyorsa girme içine

Günaydın kızlar sabah kahvaltı tamam işe girişme vakti
Allah yavrularımızı kazadan beladan korusun canım

Amin

Yumurta işi Süpermiş.
listeye girme işinide önümüzdeki cumadan itibaren yapalım ben yarım işten hiç haz etmem artık düzenli spor bildiriminde yaparım inş

Öncelik yoğurt sonrada sabah kahvaltısında ekmek yerine ben az muz kullaniyordum kıvam versin diye zamanla ceviz hurma gibi zenginleşebilir

Ay mimummm bana da ne iyi geliyor turşu.. bence ben bu yıl sirkeden dolayı hiç hasta olmadım :) Pazylaşmışmıydım bilmiyorum her gün kahvaltıdan sonraki 1 lt suyumu sirkeli içiyorum.

Aaa hiç bilmiyordum ben biraz kırgınlığım olduğun da doğru turşucu, hatta imkan varsa işkembeciii

Ama aslında hepsi sirke sarımsak mucizesi

neymiş bu mağaza?
Setrem...
Bazan isyan ediyom he bizi sömürüyorlar yolunacak tavuk gibi kıyafet konusunda tesettürlü bayanların çok fazla seçimi olmuyor malesef .
Helede tatil için heryıl koas yaşıyoz biz . Erken rezervasyon yaptıramıyoruz bizim tatil işi belli olmaz gidecegimiz haftaya göre. E her otelede gitme gibi bir şansımız yok malesef .

Bende bu kiloyla bişi almak istemiyorum ama kap güzelfi fiyatıda 120 tl olunca kaçırmayım dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…