günaydın sherim sherim laydimGünaydın kızlar
Valla çoktu abla, bi de devamlı ediyordu. Ona rağmen çoktu ama annemlere gittim 15 tatilde. Bizim oğlan orda yangın çıkardı bir oda tamamen yandıSütüm az diyorsun doymuyor olabilirmi üzümüm ?
Çok teşekkür ederim canım, evet göğüs kalkanını ben de duydum ama burada her yere baktım yok. Netten sipariş etsem ne zamana gelir diye istemedim ama artık alsam iyi olacakSenin sıkıntı nda onu etkiliyor olabilir.annede endişe bebeğe yansır.
Göğsünü kuru tutman lazim.bi süre silikon başlık kullanabilirsin.
Bu arada da göğüs kalkanı diye bi olay var avent marka kullanmıştim Net ten bi bak ister sen.emzirmedigin zamanlar göğsünde duruyor.onu yemin edemem dersen etipuf kutularından yapıyor anneler. Çamaşırlarını içine konuluyor üzerine de bi kaç delik açılıyor.boylece göğüs ucu temiz ve kuru kalıyor.
Emzirmeden sonra ilik suyla yıka zeytinyağı ve ya göğüs bakim kremiyle (fito diye bi krem var tavsiye ederim)kremle etipufkutusunu kapat camasirini giy.dis görüntü komik olur ama bi süre tavsiye ederim.
Bebeğe yoğurt verebilirsin.havuc puresi ilk sebze olarak ideal ki mevsimi.
Belki de Tubacım. Sanki yerleri belli olmaya başladıcanım diş sancısı olabilirmi benim kızımda o aylar öyleydi
Allah şifa versin yaHayırlı sabahlar
Dün akşam sohbete gelicem dedim, saat 9 gibi sızmışım, sabah zor uyandım. Güya niyetim biraz selam verip sonra accık spor yapmaktı. Uyku çok iyi geldi vucudum kırılıyordu hastalanıcam gibi, ama boynum tutulmuş, çok fena durumdayım. İnşallah geçer, en korktuğum şey sol tarafımın tutulması, çünkü haftalarca devam edebiliyor
@Ausencia Bu sabah kıyafet free evde tartıldım 77.5 geldim, hemen iş yerine de gelince tartıldım. 76 kilo geldim.
Fark tam 1,5 kilo. Diyetisyenim de tartılmadan dedi, 1,5 fark çıkacak diye, genelde öyle oynuyormuş.
geçmiş olsun,betül, krem falan alsaydın,bide eşarp sarıyolardı heralde,acil şifalar dilerimHayırlı sabahlar
Dün akşam sohbete gelicem dedim, saat 9 gibi sızmışım, sabah zor uyandım. Güya niyetim biraz selam verip sonra accık spor yapmaktı. Uyku çok iyi geldi vucudum kırılıyordu hastalanıcam gibi, ama boynum tutulmuş, çok fena durumdayım. İnşallah geçer, en korktuğum şey sol tarafımın tutulması, çünkü haftalarca devam edebiliyor
@Ausencia Bu sabah kıyafet free evde tartıldım 77.5 geldim, hemen iş yerine de gelince tartıldım. 76 kilo geldim.
Fark tam 1,5 kilo. Diyetisyenim de tartılmadan dedi, 1,5 fark çıkacak diye, genelde öyle oynuyormuş.
Üzümcüm, İnşallah en kısa zamanda düzelir fıstığın uykusu senin göğsün.. Gece uykusu önemli çünkü senin için, onun için de ... Canım benim hiç çocuğum yok, ama az bir bilgim var :) 6 aylık bebeği YETERİ süt yok ise, gönül rahatlığı ile ek gıdayla doyura bilirsin. Evde yapılmış meyveli yoğurdu(arkadaş yulaf kepeği de koyuyor) bebekler severek yiyor. İlk çocuğun mu bilmiyorum- bazı çocuk için anne sütü yeterli bazısı için değil. Bu sana da rahatlık verecektir, çünkü meme ucu sık sık ıslandığı ve emildiği zaman zor iyileşebiliyor. Uykusu acaba neden bölünüyor olabilir, aç olduğu için mi başka bir sebeple mi ?Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
sağolasın canım.. Boynu bükük oturuyorum, birazdan inerim iş sağlığınageçmiş olsun,betül, krem falan alsaydın,bide eşarp sarıyolardı heralde,acil şifalar dilerim
Güle güle giyin.kizilaydaki mağaza daha büyük orda olmak isterdim.o mağazadan bana msj gelince........ beni çağırıyor derim eşimeDaktırım dün senin alış veriş yaptıgın mağzaya gittik kızıma yazlık bilişiler lazım malum tesettüre yeni girdi eski kıyafetleri pek uygunlmuyor .
Senin aldıgın kaptanda vardı
Gerçekten indirim güzel lakin anca kızıma ve bana kap aldık kredi kartının limiti bitmiş
Geçmiş olsun betüşüm geçer inşallahsağolasın canım.. Boynu bükük oturuyorum, birazdan inerim iş sağlığına
Turşular ödem yapabilir bak aklıma geldi :) menü güzel beğendim ortim bu hafta gümbür gümbür gelecez
Geçmiş olsun üzümüm büyük badire atlatmışsınızValla çoktu abla, bi de devamlı ediyordu. Ona rağmen çoktu ama annemlere gittim 15 tatilde. Bizim oğlan orda yangın çıkardı bir oda tamamen yandıeşya vs neyse de evin her yeri simsiyah is oldu. Annemlerin çektiği eziyetin haddi hesabı yok. Bana da elletmediler çocuklar var diye. Bıraktık geldik. Ona çok üzüldüm süt azaldı. Devamlı yara oldu. Birinde geçiyor öbürü başlıyor falan. Şimdi iyi hallerim yine
Çok teşekkür ederim canım, evet göğüs kalkanını ben de duydum ama burada her yere baktım yok. Netten sipariş etsem ne zamana gelir diye istemedim ama artık alsam iyi olacak
Belki de Tubacım. Sanki yerleri belli olmaya başladı
Allah şifa versin yaçok zor boyun tutulması
neymiş bu mağaza?Güle güle giyin.kizilaydaki mağaza daha büyük orda olmak isterdim.o mağazadan bana msj gelince........ beni çağırıyor derim eşime
Setrem....neymiş bu mağaza?
Allah yavrularımızı kazadan beladan korusun canım
Canım cuma ctesi Pazar sporun varsa listeyede girmek istiyorsan hepsini topluca bana yazabilirsin
Seni de aynı şekilde listeye eklememi istersen cuma dan bu yana sporlarını yazabilirsin
Benim yumurtalar bitince kümese gitmek yetiyyy çok güzel vallaa
Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Ay mimummm bana da ne iyi geliyor turşu.. bence ben bu yıl sirkeden dolayı hiç hasta olmadım :) Pazylaşmışmıydım bilmiyorum her gün kahvaltıdan sonraki 1 lt suyumu sirkeli içiyorum.
Setrem...neymiş bu mağaza?
Bende bu kiloyla bişi almak istemiyorum ama kap güzelfi fiyatıda 120 tl olunca kaçırmayım dedimoo yeni kıyafetler alınmışaeben im güle güle kullanın her ikiniz de Ben şimdi birşey almaya cesaret edemiyorum, özellikle yazlık. Zayıflayınca alırım deyu.. ama bir 42 beden kaban alacağım gelecek kışa hazırlık. Sıkıyorsa girme içine
evet ya bayılmıştım o mağazaya.. Sonra İstanbulda da açıldı. Bende de çok kıyafet var setremstenSetrems.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?