Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tabiri caizse pinekliyorum. Kullandığım program eror verdi.tamir ediyorlar.
Ohhh dinlen biraz bende bugun biraz yuruyeyim spor dun yapamadim icim rahat etmedi carsamba ve persembe spor yapmayacam iki gun dinlenince bende tarti daha guzel sonuc veriyor..

Günaydıııınnnn ev ahalisi gitti kahvaltı yapıldı yataklar toplandı makineye çamaşır atıldı geçmiş okundu spor az sonraaa

Benimde küçük bu ara okula gitmek istemiyo her sabah dil döke döke götürüyorum bugün sen öğretmenine sor izin verirse gitmezsin dedim çocuk kapıda bişeyler söylemiş de...annem gelecekti...gitmiycektim.....babası he hee demiş sokmuş içeri Haberide yok konuşmamızdan tabii böyle olunca çok üzülüyorum ama evde olsa tv den telefon başından kalkmaz Burda çok güzel şeyler öğreniyorlar ama kıyamıyorum da bir yandan

Allah yardımcın olsun zor durum
Güle güle kullanın anne kız
Ahu060812 canım 45 dk yürüdüm
Canım dün mü bugün mü
Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuu

Diş Çıkarıyordur canım. Ben dé geçen hafta mastit olmuştum çok zormus aynen hem az gelio dié uzuluosun hem de aciyio çok. Ama şükür benim çabuk gecti. Hep aynı tarafı verdim.ondan sonrasinda pompa yardmi ile boşalttm. Ek gidayi iyi verion vala biz 9 aylik olduk hala severek yemez o dediklerinii . Gecelere pek çözüm yok seni istiodur büyüme atağı sanırım.

Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdim geçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek

geçmiş olsun örtmenim,diş işi zor ama yememekte sana fayda,iyi yönüyle düşün,avantaja çevir

masum menün çok güzel afiyet olsun
akşamki yoğurduna varsa,chia (daha çok tuttuğu için) yada yulaf ezmeside(bağırsakalr için) ekleyebilirsin

Ay İstanbulda olup bebişleri olanlar, arasıra betüş teyzesine gönderebilirsiniz, haftsonları mesela Sevgiyle bebe bakılır
Betus.adres.ver.eceyi getiriyorum

@masumm yeni saf prodan.ciktim.ya.pek zor.geldi. kh.diyeti simdi
Accik kendimi hazirliyim.yapicam

Kahvaltiyi da.epey abarttim.kaptanim duymasin
Ece maşallah artirdi emmeyi, buda.beni iştah konusunda.zorluyor,,

Merhabalar, ben de katılmak istiyorum.
ADINIZ:yasemin

YAŞINIZ: 27

BOYUNUZ: 169

KİLONUZ: 64

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şu anki durumumdan memnuniyetsizlik

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Çalışıyorum o yüzden günüm pek hareketli geçmiyor. Daha önce kk'de montignac diyeti yapmıştım 2 ayda 6 7 kilo vermiştim.

Ay ne çok güldüm..
...annem gelecekti...gitmiycektim.....
- he hee ...

Kaç yaşında oğlun merak ettim.

ben de çok üzüldüm tekrardan 77 leri gördüm diye. Hatta hiç çıkartmasamıydım dedim şu tartı işini .. Ama sonra düşündüm de bir gün bu tartıda 72 görürsem bileceğim ki bir başka tartıda 70 kilo görünüyorum

Merhabalar ...
7.takım olarak doluyuz .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1131
Linkine yazarsanız , uygun olan takım davet edecektir.
Sağlıklı keyifli kilo vermeler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…