Geldimmmm kahvalti yapiyorumsanırım uyuyo,yada kızıyla birlikte yatak keyfiyle oyun yapıyolar,birazdan kahvaltıya giderken uğrar gibime geliyo
Ohhh dinlen biraz bende bugun biraz yuruyeyim spor dun yapamadim icim rahat etmediTabiri caizse pinekliyorum. Kullandığım program eror verdi.tamir ediyorlar.
Allah yardımcın olsun zor durumKızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Güle güle kullanın anne kızDaktırım dün senin alış veriş yaptıgın mağzaya gittik kızıma yazlık bilişiler lazım malum tesettüre yeni girdi eski kıyafetleri pek uygunlmuyor .
Senin aldıgın kaptanda vardı
Gerçekten indirim güzel lakin anca kızıma ve bana kap aldık kredi kartının limiti bitmiş
Canım dün mü bugün müAhu060812 canım 45 dk yürüdüm
Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuuHayırlı sabahlar
Dün akşam sohbete gelicem dedim, saat 9 gibi sızmışım, sabah zor uyandım. Güya niyetim biraz selam verip sonra accık spor yapmaktı. Uyku çok iyi geldi vucudum kırılıyordu hastalanıcam gibi, ama boynum tutulmuş, çok fena durumdayım. İnşallah geçer, en korktuğum şey sol tarafımın tutulması, çünkü haftalarca devam edebiliyor
@Ausencia Bu sabah kıyafet free evde tartıldım 77.5 geldim, hemen iş yerine de gelince tartıldım. 76 kilo geldim.
Fark tam 1,5 kilo. Diyetisyenim de tartılmadan dedi, 1,5 fark çıkacak diye, genelde öyle oynuyormuş.
Canim yesillikler harika ama bi haşlanmış yumurta eklemelisin daha doyurucu olur...Çok güzel görünüyor eline sağlık  ben de yeşilliği abarttım sanırım
Diş Çıkarıyordur canım. Ben dé geçen hafta mastit olmuştum çok zormus aynen hem az gelio dié uzuluosun hem de aciyio çok. Ama şükür benim çabuk gecti. Hep aynı tarafı verdim.ondan sonrasinda pompa yardmi ile boşalttm. Ek gidayi iyi verion vala biz 9 aylik olduk hala severek yemez o dediklerinii . Gecelere pek çözüm yok seni istiodur büyüme atağı sanırım.Kızım durmadan uyanıyor. 6 ayın içinde. Gündüz de uzun uyumuyor yarım saat ancak. Ama gece artık pilim bitiyor.
Devamlı emmek istiyor. Mastit olmuştum 2 hafta önce, sütüm azaldı. Bir de yara oluyor devamlı. Ve hangi kremi kullanırsam kullanayım. Tamamen geçemiyor. Eskiden rahat rahat emzirirdim, ne kolaymış. Şimdi acılı, ağrılı, bi de sütüm yetmiyor diye üzüntülüek gıda olarak sabahları yumurta sarısı, ekmek içi, peynir, pekmez karışımı vermeye başlıyorum. Öğlen yaptığım çorbalardan. Başka ne yapabilirim? Neden uzun uyuyamıyor. Fikri olan var mı
Hastanedym kaplama yapılacak dişlerime. Ölçü falan aldılar .ay ne kotu bsimis bileydim gelmezdimgeçici dis takacaklar mis . Nasıl yemek yicem die dertleniodum ki sonra dedim aman yemesem ne olcek
buün menüde
mercimek çorbası
kuru dolma (patlıcan,kabak,biber)
ve yogurt var
yarım kase çorba
2 mini dolma yerim dolmalar minik oluyor zaten
çorba kaşıgı kadar
akşamada
yogurt+iki hurmayeşil elma+tarçın+7 badem karışımı yiycem
Wuhuu afiyet olsun güzelim rica etsem tarif
Betus.adres.ver.eceyi getiriyorumAy İstanbulda olup bebişleri olanlar, arasıra betüş teyzesine gönderebilirsiniz, haftsonları meselaSevgiyle bebe bakılır
Öğlen ne yiyonWuhuu afiyet olsun güzelim rica etsem tarif
Günaydıııınnnn ev ahalisi gitti kahvaltı yapıldı yataklar toplandı makineye çamaşır atıldı geçmiş okundu spor az sonraaa
Benimde küçük bu ara okula gitmek istemiyo her sabah dil döke döke götürüyorum bugün sen öğretmenine sor izin verirse gitmezsin dedim çocuk kapıda bişeyler söylemiş de...annem gelecekti...gitmiycektim.....babası he hee demiş sokmuş içeri Haberide yok konuşmamızdan tabii böyle olunca çok üzülüyorum ama evde olsa tv den telefon başından kalkmaz Burda çok güzel şeyler öğreniyorlar ama kıyamıyorum da bir yandan
Geçmiş olsun Betüş her ne kadar tartı farkıda olsa yeniden 77 kere çıkmak kötü olmuş neyse yetişecem ben sana seni seçtim pikacıuuuu
Merhabalar, ben de katılmak istiyorum.
ADINIZ:yasemin
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 64
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: şu anki durumumdan memnuniyetsizlik
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Çalışıyorum o yüzden günüm pek hareketli geçmiyor. Daha önce kk'de montignac diyeti yapmıştım 2 ayda 6 7 kilo vermiştim.
tüh ya, eski montignac grubundaki ablalar buradaydı o yüzden özellikle burayı istemiştim. peki yer ne zaman açılır?Merhabalar ...
7.takım olarak doluyuz .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1131
Linkine yazarsanız , uygun olan takım davet edecektir.
Sağlıklı keyifli kilo vermeler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?