Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah kahvaltım yarım simit ve 1 dilim kaşar peyniri

gene işlerim yoğun ama yapmıcam yarım saat ara verdim ama bendde ki şansa bak topikte benden başla bir allahın kulu yok kendim çalıom kendim sölüom deliii gibi hissettim anacım kendimi

kızlaaar bugün tartıldım 300gram eksideyim geçen hafta o kadar verince bu hafta normal bu kadar olması yarına biraz daha farkeder belkiii....

ben de gramla gidiyorum 1 kiloyu bulamam yarına öf hep haftasonu yüzünden oldu benim ki 95 küsürlerdeydim ya olsun kızlar artı çıkmayalım da azda olsa kilo veriyoruz ona bakalım
olsun kız haftaya patlatırız listeleri bizde yine...
inşallahhh bu hafta dinlenme haftamız haftaya atak haftamız olur

çarşıya gittim kahvaltıdan sonra kız ayakkabı almıştım küçük geldi onu değiştirdim kızla gittim öldürdü beni yürümüyor yürüsede herşeyi elliceem diyor elimi bırak diyor çıldırdım her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim

[video=dailymotion;xiaaqr]http://www.dailymotion.com/video/xiaaqr_ynanylmaz-guzel-evlenme-teklifi-ayk-adama-neler-yaptyryyor_creation[/video]

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :97::97:

dogacim, kirmizin sesini duydu geldiii sen beni anarsinda ben gelmezmiyim hicc...bende isteyim..yumurta bayrami varya gavurlarin..onlar icin hazirlik yapiyordum hemen ise gelir gelmez giremedim o yuzden..cikolatalari hazirladik isyerindekilere banada var ama ben eve goturucem yemicem yazin cagatyi bulmam lazmi cunku

frangicim sen nasilsin tatlim...ikimizden baska kimse yok..hava guzellestikce herkes disariya kaciyor vallahi..

kizlar ben bugun bir porsiyon patates kizartmasi yedim...nezamandir yemiyordumm:78::78: tatini unutmusum yaa

frangicim sen nasilsin tatlim...ikimizden baska kimse yok..hava guzellestikce herkes disariya kaciyor vallahi..

kizlar ben bugun bir porsiyon patates kizartmasi yedim...nezamandir yemiyordumm:78::78: tatini unutmusum yaa

iyiyim canım, ne olsun.. çalışıyorum işte ben de... hava biraz daha güzel bugün, o yüzden akşam çıkışta spora gidicem heralde.. hava kapalıyken canım hiçbir şey yapmak istemiyor

sen nasılsın kırmızıgulcum??

bende iyiyim frangicim...bizim buraya yaz geldi..bir haftadir 25/26 derece oluyor..ama ben calisiyorum..malesef uykusuzluktan bas agrisi cekiyorum

Son düzenleme:
Ohhh ne güzel.. burada 2 haftadı havalar çok kötüydü, bugün açtı biraz.. pazar yine yağmur varmış nefret ediyorum kıştan, yaz gelsin hemen

3 mayısa kadar yağmurlu olacakmış hep..bugün güneş var ama çook rüzgar var ve soğukyazı özledim yaa..bu yaz çok sıcak olmıcakmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…