ben de hep kimse olmayan saatlerde geliyorum...
kızlaaar bugün tartıldım 300gram eksideyim geçen hafta o kadar verince bu hafta normal bu kadar olması yarına biraz daha farkeder belkiii....
ben de gramla gidiyorum 1 kiloyu bulamam yarına öf hep haftasonu yüzünden oldu benim ki 95 küsürlerdeydim ya olsun kızlar artı çıkmayalım da azda olsa kilo veriyoruz ona bakalımgunaydin azericim, malesef benimde senden farkim yok..sabah kardesimden dolayi yine erken kalktim...kardesimi okula hazirladim tekrar yatim dedim, annem dedi gitmiyormusun arda'yi okula yok dedim..kardesimden sen geldi uzgun uzgun gelmiyormus ablacim diye..gelimmi arda deyince gel gel diye havalara uctu..kiyamamdimmsizin yumurta bayraminiz basladimi azericim?
afiyet olsun ablacim
hepinize gunaydin sekerlerr
hic yoktan yine iyi saferanim...bendede pek birsey yok..700gr vermisim..okadar siki rejime ve harekete ragmen...ama yilmak yok...yaza kadar duzene kesin girecegizz
inşallahhh bu hafta dinlenme haftamız haftaya atak haftamız olurolsun kız haftaya patlatırız listeleri bizde yine...
bu cmts müsait değilim canım ama bundan sonraki buluşmalarda yine konuşalım...
ben de hep kimse olmayan saatlerde geliyorum...
frangicim sen nasilsin tatlim...ikimizden baska kimse yok..hava guzellestikce herkes disariya kaciyor vallahi..
kizlar ben bugun bir porsiyon patates kizartmasi yedim...nezamandir yemiyordumm:78::78: tatini unutmusum yaa
iyiyim canım, ne olsun.. çalışıyorum işte ben de... hava biraz daha güzel bugün, o yüzden akşam çıkışta spora gidicem heralde.. hava kapalıyken canım hiçbir şey yapmak istemiyor
sen nasılsın kırmızıgulcum??
ben geldiğimde de genelde kimsecikler olmuyooor...
bende iyiyim frangicim...bizim buraya yaz geldi..bir haftadir 25/26 derece oluyor..ama ben calisiyorum..malesef uykusuzluktan bas agrisi cekiyorum
Ohhh ne güzel.. burada 2 haftadı havalar çok kötüydü, bugün açtı biraz.. pazar yine yağmur varmışnefret ediyorum kıştan, yaz gelsin hemen
Ohhh ne güzel.. burada 2 haftadı havalar çok kötüydü, bugün açtı biraz.. pazar yine yağmur varmışnefret ediyorum kıştan, yaz gelsin hemen
3 mayısa kadar yağmurlu olacakmış hep..bugün güneş var ama çook rüzgar var ve soğukyazı özledim yaa..bu yaz çok sıcak olmıcakmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?