- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ooo ria ya göre cok cok iyisin o kadar sapma çok iyi.zira ria çok etkiliyor.kelebekolacam adet düzenim error veriyor eskiden hep 28-28-28 tık tık giderdi şimdi son dört regl aralığım 27/28/28/26 Daha 3 gün vardı ama bugün selam çaktı düzen değişirmi bundan öncekilerde değişkendi bu ria değiştirir mi düzeni neyse bi takip edeyim bakalım bu arada reglyi 10 gün kala iştah patlaması yaşıyorum bidahakine sefere 15 gün kala metabolik çay yapıp bi hafta içecem o benim bütün sıkıntılarımı belirtilerimi götürüyor tavsiye ederim
Nare83 varmı sende belirti ne alemdesin
ben de evden tavuk yapıp getirdim ofisekelebekolacam güzelim doktorum öğlen karışık ızgara ve 1 kase yogrt yedim masum uslu çocuk oldum bennn
Vallaa aslında güzel fikir evde yapıp getirmek güzelimm bende yarın nasipse kreplerden yapıp getireceğim vee şu senin müthiş pohaçalarından yapacagım en kısa süredeben de evden tavuk yapıp getirdim ofiseyanında ayran
normalde ofiste yiyebileceğim bişey olmayınca yoğurt falan geçiştiriyordum ama şimdi üşenmeyip evden tavuk falan getiriyorum
Hahhahahaa haaaben ama cidden hahaha yapıyorum okurken kahka atarak gülerim genelde)))
Ahahhaha verom.sesli güldüm giiiYok kız ben hastalık ne kötü die. Kiyamam kendime tikinirim ki.
kelebekolacam adet düzenim error veriyor eskiden hep 28-28-28 tık tık giderdi şimdi son dört regl aralığım 27/28/28/26 Daha 3 gün vardı ama bugün selam çaktı düzen değişirmi bundan öncekilerde değişkendi bu ria değiştirir mi düzeni neyse bi takip edeyim bakalım bu arada reglye 10 gün kala iştah patlaması yaşıyorum bidahakine 15 gün kala metabolik çay yapıp bi hafta içecem o benim bütün sıkıntılarımı belirtilerimi götürüyor tavsiye ederim
Nare83 varmı sende belirti ne alemdesin
Akşam kaçta evde oluyosun çocuklar kaçta yatıyor sana 30 dklık bişey versem yapmazmısın sadece 30 dkcık
krepten daha kolay canım poğaça yapmasıVallaa aslında güzel fikir evde yapıp getirmek güzelimm bende yarın nasipse kreplerden yapıp getireceğim vee şu senin müthiş pohaçalarından yapacagım en kısa sürede
Aslında erişte li çorba ve yoğurt iyi ama seni sisirdigi için balıklı salata iyi olurayy yarın ki yemek falsoo
karışık kızartmaaaaa, erişteli mercimekli çorba yogurtmuş
napsam ton balıklı salatamı yesem ?
Neden o kadar erkenkrepten daha kolay canım poğaça yapması
evde yapmakta güzelde sabah öğle akşam eşime ayrı düşün kendime ayrı düşün çatlıycam artık
5.30 da kalkıyorum her gün
Aslında erişte li çorba ve yoğurt iyi ama seni sisirdigi için balıklı salata iyi olur
eşime kendime ayrı ayrı kahvaltı hazırlıyorum . ona öğle yemeği hazırlıyorıum.Neden o kadar erken
Ne değişik yemekler var ben bunuda bilmiyomusumbirtek erişte dgeilki
mercimek
nohut erişteee
şehriye
adanan nın meşhur dul avrat çorbası
Allah kolaylık versin, zor muş işineşime kendime ayrı ayrı kahvaltı hazırlıyorum . ona öğle yemeği hazırlıyorıum.
ofiste bazen yiyebileceğim bişey olmuyor bazı günler kendime de öğle yemeği hazrlıyorum. hazırlaması , paketlemesi, mutfağı toparlayıp evden çıkması 1.5 saat oluyor
Anaaa sen benden de erken kalkıyorsun güzelim bende 6,30 kalkışş saygı duruşu kahvaltı derken hopp otobüs iş koşturmacakrepten daha kolay canım poğaça yapması
evde yapmakta güzelde sabah öğle akşam eşime ayrı düşün kendime ayrı düşün çatlıycam artık
5.30 da kalkıyorum her gün
Ne değişik yemekler var ben bunuda bilmiyomusum
Aaa supermis ama kizartma yapam demistim bi an..bizim patronlar adanalı bende burda ögrendigim yemekler var
şıhıl manşe var meselaaa
kabakları kızartıyorsun dolmalık gibi
içine ceviz kıyma yapıyorsun kavurup
sonra domates sos ver fırına süper bir yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?