- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay ben o postaneyi pastane okuyacak kadar sıyırdım.Postaneye.geldim onumde 60 kişi var
Veeouuvvv fiyuuuuu owwwww
olur şekerim olur hemde bal gibim olur.ay hayali bile güzel.Kız biz senle ortanca oğlanlarla küçük kızları evlendirek aynı gün çifte düğün sen çılgın ben çılgın biz birbirimize göreyiz sonra onlar balayına biz senle bungijumpinge olmamı
akşam yoğurt salata çorba geçiştir bence...Yok ekmek yemedim. 7 8 dilim olmuştur en azaçıkmadim da henüz . Napsam aksama. Geç kalmasam yemek için .. bunu neyse öğle eritirim belki de
hahahaha postanemiymiş bende öyle okudum ayy koptum şuan kendi kendimede hayal ettim 60 kişi pasta mı alıyor ydiye düşündümay ben o postaneyi pastane okuyacak kadar sıyırdım.
olur şekerim olur hemde bal gibim olur.ay hayali bile güzel.
Haklısın ya . Du bakım. Eve gidem . Yapım bu çorba dedgn gibi . Öyle yapiyimakşam yoğurt salata çorba geçiştir bence...
Allaaaahhsiziiii Hee mii.. canlari pasta çekikler siziiiiıiihahahaha postanemiymiş bende öyle okudum ayy koptum şuan kendi kendimede hayal ettim 60 kişi pasta mı alıyor ydiye düşündüm
cnm beni çıakrtabilirsinnn listedennn
Süpersin ortim süper halaya gel tey tey
ay ben o postaneyi pastane okuyacak kadar sıyırdım.
olur şekerim olur hemde bal gibim olur.ay hayali bile güzel.
yok istesemde yiyemem hattttaaa olmazda bi ihtimal kaptanımızAllaaaahhsiziiii Hee mii.. canlari pasta çekikler siziiiiıii
benide çağırısınız elbettt bende şöyle siyah ışıltılı bir kıyafet seçemayy ahuuuuu düğünde ne giysek
Ayyy ben yerim. Havada karada yerım. Güllüoğlu bolulu hasan usta mado ayyy ne güzel yerleryok istesemde yiyemem hattttaaa olmazda bi ihtimal kaptanımızAusencia deseee ada serbest bugün sana desede yiyemem ben dışarı pastası yersem direkt midem yanıyor şerbetli tatlılarda öyle ( evde kakolu yapılsada bile kako mahvediyor midemi sırf bundan dolayı midem yanmasın yeterkiii yemem sabaha kadar uyutmuyor çünkü....
Birgün kaptan bana ödül verirse bile bu tatlı olmaz yemek olur kesin)
hepsi mide yakıcıAyyy ben yerim. Havada karada yerım. Güllüoğlu bolulu hasan usta mado ayyy ne güzel yerler
Aaa pes mi ediyorsun benim liste seni motive etmiyomu yoksam
Kolay gelsin bak canım köfte çektisalatam hazır gidem köftelerimi pişireyim ufak ufak yemeğe başlayyaım aslında çokta aç değilim biraz ağırdan alayım
Kreplerden yapabilirsin canım peynir felan süper olur ben nasipse yarın öyle yapacagımayy yarın ki yemek falsoo
karışık kızartmaaaaa, erişteli mercimekli çorba yogurtmuş
napsam ton balıklı salatamı yesem ?
Aaa pes mi ediyorsun benim liste seni motive etmiyomu yoksam
Akşam kaçta evde oluyosun çocuklar kaçta yatıyor sana 30 dklık bişey versem yapmazmısın sadece 30 dkcıkcnm yapıcam diyrum hep birşey çıkıyor ben sporu çok severim önceki kilo verdiigmde hep spor yapardım amaaa
çalışınca olmuyor malesef hep birşey çıkıyor keisntiiz spor yapmayı okadar çok istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?