Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nee
benimde dalgalı ve belimde neredeyse .
biraz uçları kötü oldu azıcık kestireyim diyodum da an itibariyle vazgeçtim
ucundan bişey olmaz ben nerdeyse küt kesitirmiştim önler uzunnn arkalar kısaaa azıcık ucundan aldır nefes alır saç....

ayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.
kaynana kayanana hahaha ) kız seninde dedikodunu yapacak gelin görümcelerimi çook seviyor bize kıymet vermiyor kv diye başlayacaklar anlatmaya hahahaha ))şaka tabiii herkes aynı olmuyor....

Surimi tatsız tuzsuz bisi
Ben begenmedim
Belki dondurulup çözüldüğü içindir
Shiratakiyi.de yapmadım daha, acaba nasil yapiyor kuzenin
Ben.noodle.hastasiyim.yaaa
yarım saat kadar suda bekletiyormuş önce sonra 3-5 dk kadar haşlayıp iyice süzüyormuş.
bol domatesli, mantarlı , peynirli , baharatlı bir sos hazırlaıp , shiratakiyi de ekleyip 2-3 dk daha çeviriyormuş
ben tavuklu falan denemiştim , hiç hoş gelmemişti ama bol sosla falan güzel oluyor

Kiz.ada.yok.o.bisi demedi
Genel olarak oglum fakirlesti demeye.getiriyo ta.
Onu.ben.esime.ornek.verdim
Tam tersi diye
Ne ben ne kizim kimseye yük degilken dogurdum parasını bile.ben verdim.asla lafı edilmez ama esime.annenin böyle demesi beni.üzdü dedim de
Oda.diyeydin.deid
Ben.diyemem. demedim de.
Ar.ederim
Biz ogluna.aile olduk kizimla
O cahil cahil konussun
Hala oğlu gozun de bebek

Mmmmm.nefis bi.tarif
Offf aciktim da
Nasıl canim.istedi yaaa

Gızzzzlaaaar gızlaaar bi spor yapmışım bi spor yapmışım ımmmhhh Harika nefüss mikemmel siz ben huh huh bir ki üç huh huh çalıştırmadık kas bırakmadım 60 dk eliptik 30 dk plates yaptım veee eskiden yüz ip atlarken on kere dinlenir nefes nefese kalırdım şimdi 100 ipi bir dakikada atlıyorum weyuuuu

Noktalı noktasız virgüllü heççç farketmez sherry ben seni severek okuyorum
ayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.
Kız biz senle ortanca oğlanlarla küçük kızları evlendirek aynı gün çifte düğün sen çılgın ben çılgın biz birbirimize göreyiz sonra onlar balayına biz senle bungijumpinge olmamı
Postaneye.geldim onumde 60 kişi var
Veeouuvvv fiyuuuuu owwwww

Geçmiş olsun canım. Bende geçen hafta gittim geçen yıl kanal tedavisi yapılmış olan dişim ağrıyor. Cerrahiye yönlendirdi gidemedim daha
Agriosa çekiolar hele ki kanal yapılmışsa . İnşallah kurtulur dişin. Sağol canim

Teşekkürler ablammm. Tüm dislerim sizlioooo Acio şu an

doktor lokum yeme bal yeme dedi .ben de soruyom salata yenir dimii iii

cnm beni çıakrtabilirsinnn listedennn

yakında bende düşecem hahaha belim ağrısı bayağı beniii zorladıı... bugünde regli karın ağrım var sanırım cuma günü itibarı ile başlayacam spora bakalım belim düzelmiş mi hafta sonu dışarda parkta yürüdüm belim ağrımadı inşallah düzelmiştir iyice...

aç karnına yapılan spor yağ yaktırıyormuş yarım saat sabahları eliptik mi yapsam ... işte eliptik olan oda aşağıdaki komşunun çocuğun odası acaba 09,30 da uyanmış olur mu diye düşünüyorum.. çünkü pc açıyorum şarkı türkü dizi yarım saat çok çabuk geçiyor....

Kızlar yaa sucuk Çok mu kalori çok cıs mi. Benle eşim afedersiniz bi kangal sucuk dogradim yedik .öğle. allah beni napsiiiinn
hahahaha bir kangal eyyy maşallah kızzz ekmek yedin mi yanında ?? bağırsaklar için sucuk aslında çook zararlı ama bir iki dilim hafta sonrları yenilebilir de bir kangal yok ya sağlıklı değil herşeyden önce....

Yok ekmek yemedim. 7 8 dilim olmuştur en az açıkmadim da henüz . Napsam aksama. Geç kalmasam yemek için .. bunu neyse öğle eritirim belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…