ucundan bişey olmaz ben nerdeyse küt kesitirmiştim önler uzunnn arkalar kısaaa azıcık ucundan aldır nefes alır saç....nee
benimde dalgalı ve belimde neredeyse .
biraz uçları kötü oldu azıcık kestireyim diyodum da an itibariyle vazgeçtim
kaynana kayanana hahahaayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.
yarım saat kadar suda bekletiyormuş önce sonra 3-5 dk kadar haşlayıp iyice süzüyormuş.Surimi tatsız tuzsuz bisi
Ben begenmedim
Belki dondurulup çözüldüğü içindir
Shiratakiyi.de yapmadım daha, acaba nasil yapiyor kuzenin
Ben.noodle.hastasiyim.yaaa
Kiz.ada.yok.o.bisi demediayyyy bu nasıl bi anlayışşşş ayyyy ben susma hakkıı kullanacam kullansam mııı ayyyyy çok gıcık dolummmm ayyy bi yolasım geldi bu nedemek doğum parası ayyyy fena oluyorumbunlar kv benden hediye olsun....
Mmmmm.nefis bi.tarifyarım saat kadar suda bekletiyormuş önce sonra 3-5 dk kadar haşlayıp iyice süzüyormuş.
bol domatesli, mantarlı , peynirli , baharatlı bir sos hazırlaıp , shiratakiyi de ekleyip 2-3 dk daha çeviriyormuş
ben tavuklu falan denemiştim , hiç hoş gelmemişti ama bol sosla falan güzel oluyor
Yok kız ben hastalık ne kötü die. Kiyamam kendime tikinirim ki.vorones ne.guzel kız kilo verirsin
Annaa aaaa mmmmmm oweeeee vıyuuyyiiiPostaneye.geldim onumde 60 kişi var
Veeouuvvv fiyuuuuu owwwww
Ben şunu asla anlamıyorum bizler sevgili Peygamberimizin Hz Muhammed (SAV ) ümmetiyiz peygamber efendimiz kendinden yaşça büyük Hz Hatice annemizle evlendi ve Hz. Haticenin ikinci evliliği ve peygamber efendimizin ilk evliliği şimdi biz onun ümmetiysek neden insanlar yaşı büyük bir hanımla evlendiklerinde eleştiriyor... Yani bir türlü anlamıyorum olabilir .....aileler çook karşı çıkıyor hatta evlatlıktan red ediyorlar bu ne çirkinlik sonrada müslümanım diye geçiniyorlar ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar..
Hayatta herşey insanlar için bu tarz eleştirilere ön yargılara çook kızıyorum ....
Noktalı noktasız virgüllü heççç farketmez sherry ben seni severek okuyorumSagol canım mimum
daha güzeli daha da güzeli senin olsun
kız bi dur iki dk dedikodunun dibine vuriyih
ay ne bileyim bi basıom çıkıyo bi basıom çıkmıyo
siz böle noktalı okumaya alışsanız olmaa mı.
şimdi pc ye geçtim ayy ne özgür hissediom kendimi bilemezsin.
cepte kurdeşen döküyorum ama duramıom da illa laf yetiştirecem size
Kız biz senle ortanca oğlanlarla küçük kızları evlendirek aynı gün çifte düğün sen çılgın ben çılgın biz birbirimize göreyiz sonra onlar balayına biz senle bungijumpinge olmamıayy bizimde gelinlerimiz olacak.inşallah soguk nevale olmaz bana uyarsa biz çok eğleniriz.
Postaneye.geldim onumde 60 kişi var
Veeouuvvv fiyuuuuu owwwww
Agriosa çekiolar hele ki kanal yapılmışsa . İnşallah kurtulur dişin. Sağol canimGeçmiş olsun canım. Bende geçen hafta gittim geçen yıl kanal tedavisi yapılmış olan dişim ağrıyor. Cerrahiye yönlendirdi gidemedim daha
Teşekkürler ablammm. Tüm dislerim sizlioooo Acio şu anGönlümüz dualar ımız seninle
Canımmm geçmiş olsun dişcideymişsim
Canımmm 1mil bile olsa sporla uğraşman süper
Canım Doktorum sana dün yazacaktım fırsat olmadı senim gibi sporunda katılımında menüsünde istikrarlı biriyle kapışmak kolay değilhemen 3günle olmaz cumafan cumaya olsun kafamı sporumu atışmalarımı sataşmalarımı tüm gıcıklıklarımla gelmem seni bir toz bulutunun içinde bırakarak yenmel gerek
Akşam nasıl bir öğüm mimummm , bastın turşuyu bastınn turşuyu olmuş
Day tatlımhafta sonu menü yorumları , takım ablalığı için kocamaaaan
Eşin döndü değil mi ?
74-74 i de kıracağız .... biz ondan daha inatçıyız
The Walking Dead
Ben öyle aile aşk entrika dizilerden hoşlanmam verom .
Tatlım herkes yazmış , hepsi de doğru şeyler . 6 ay diş rahatsızlığı huysuzluğu da olabilir ... Süt yetiyor mu , doyuyor mu kısmı kilo takibinden ve bez doluluğundan anlaşılır zaten .
Tatlım ben not alıyorum ama bunu bana hatırlat ... Cuma +1.5 tartı farkı ekleyeceğiz bildirim listesine ...
Bu arada gözümden kaçmadı henüz 100 gr . gitmişşş
Dedim ama ben begüm ne yazarsam yazayım bir dlmcik yedim der diye :))) bu saatten sonra afiyet olsun demek düşer bana .
Bu az menüler işe yaramıyor bence betül ...çünkü bu beslenme ile 4 günde 100.gr gitmesi ..kıtlık alarmı demek ..
Akşam güzel ...hafif geçir ama öğle öğününde yemek ye .. Sebze yemeği ya da köfte vs ..
7.5 olmaz mııııyanında da 38 lik bonus
bir daha ki kışa 42 miiii ? 40 al sen onu ..sıkıysa girme
Bende de sorun var ... sinir olup kapatasım geliyor , sayfalar birbirine karışıyor , beğen alıntı başka yerden çıkıyor , donuyor ...dünden beri böyle .Sadece kk da ama ...
Afiyet olsun , bal şeker olmasın kuzu ...
Atıver bir dukan krep tarifi ...isteyen vardı geçmişte ...herkes nasiplensin
Yeşillik misssssss .
Bende sabahları bol tere maydanoz , isot ve limonla tüketiyorum ... erkenden çalışsın meta , yansın yağlar
Kuzum yaaaa ... sen bırakma evde ... dediğin gibi tv tablet telefon dan ne fayda ?
Yusufta dün bir arkadaşı ile olan yapmış , neymiş bugün okulda tiyatro var .. ona katılmayacaklarmışş ..Eeee dedim ne yapacaksınız ? Sınıfta oturur kitap okuruz , duy da inanmamüzikal yazıyormuş , müzikalleri sevmiyormuş ..hey Allahım yaaaa ..tercihler , isyanlar
senden de bir yulaf kepeği poğaça tarifi alalım ceydam
geçici dişlere abur cubur yasak , yiyince yapışıyormuş geçici dişler damağa
Bu şekilde gayet güzel ... ama akşam kuru kuru kalıyor ...bence yeşillik yemelisin .
Duydummmmmmmmm
Sağlıklı beslenmeni engellemez ki süt verme , senin canın abartmak istemiş bu sabah bence . O yüzden küstüm .
Neden hepimiz dely nin öğlen ne yediğini yiyeceğini merak ediyoruz hep acaba
Yani o konuda hiç bir vaat veremem :) liste dolu , izinli üyeler var , yeni üyeler var ...liste dışı da çok üye var devam eden ..
Yine ara ara gelip o ablalardan (aeben ve masumm) olduğunu düşündüm niçincedestek ve fikir alabilirsin .
Kolay gelsin canım , bu ara ekstra bir yoğunsunuz sanki .
SPOR ÇETELESİ 12.HAFTA
Ausencia 0+0+0+0
Ahu060812 15+10+0+20
@kelebekolacam0+0+0+10
@fatmanurkaya10+15+15
DelyDoly 10+10+0+20
ada81 0+15+20+0
@arselka15+10+0+10
@begum7520+15+0
@tuba520+10+10+10
Nare83 0+10+0+0
cydnz_1 10+15+25+15
D Dilekiyi 0+15+20+20
pamukskr 0+0+15+0
mimu88 0+0+0+0
bugün kaptan ve Mimu dan bi atak gelmezse listeden düşecekler ha bide masummm ve pamuk düşecek az kaldı akşama en az 3 mil.mimu88 da ortaya karışık inşallah
yakında bende düşecem hahaha belim ağrısı bayağı beniii zorladıı... bugünde regli karın ağrım var sanırım cuma günü itibarı ile başlayacam spora bakalım belim düzelmiş mi hafta sonu dışarda parkta yürüdüm belim ağrımadı inşallah düzelmiştir iyice...SPOR ÇETELESİ 12.HAFTA
Ausencia 0+0+0+0
Ahu060812 15+10+0+20
@kelebekolacam0+0+0+10
@fatmanurkaya10+15+15
DelyDoly 10+10+0+20
ada81 0+15+20+0
@arselka15+10+0+10
@begum7520+15+0
@tuba520+10+10+10
Nare83 0+10+0+0
cydnz_1 10+15+25+15
D Dilekiyi 0+15+20+20
pamukskr 0+0+15+0
mimu88 0+0+0+0
bugün kaptan ve Mimu dan bi atak gelmezse listeden düşecekler ha bide masummm ve pamuk düşecek az kaldı akşama en az 3 mil.mimu88 da ortaya karışık inşallah
hahahaha bir kangal eyyy maşallah kızzz ekmek yedin mi yanında ?? bağırsaklar için sucuk aslında çook zararlı ama bir iki dilim hafta sonrları yenilebilir de bir kangal yok ya sağlıklı değil herşeyden önce....Kızlar yaa sucuk Çok mu kalori çok cıs mi. Benle eşim afedersiniz bi kangal sucuk dogradim yedik .öğle. allah beni napsiiiinn
Yok ekmek yemedim. 7 8 dilim olmuştur en azhahahaha bir kangal eyyy maşallah kızzz ekmek yedin mi yanında ?? bağırsaklar için sucuk aslında çook zararlı ama bir iki dilim hafta sonrları yenilebilir de bir kangal yok ya sağlıklı değil herşeyden önce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?