bu yil hep kis turkiyedeydibiz kisi anlamadik bu yil
evet kırmızım ne kıştı yaa..donduk resmen..gitmekte bilmedi önceki senelerde benim bu haftalarda düğüüm vrdı straplez gelinlikle üstümde hiç bişey olmadan durmuştum..hiçte üşümemiştim..şimdi hala mont giyiyoruz
3 mayısa kadar yağmurlu olacakmış hep..bugün güneş var ama çook rüzgar var ve soğukyazı özledim yaa..bu yaz çok sıcak olmıcakmış zaten
bu yil hep kis turkiyedeydibiz kisi anlamadik bu yil
evet size bu sene fazla kış olmadı, şanslısınız.. bir ara kar yağdı sanki o kadar..
frangicim sen nasilsin tatlim...ikimizden baska kimse yok..hava guzellestikce herkes disariya kaciyor vallahi..
kizlar ben bugun bir porsiyon patates kizartmasi yedim...nezamandir yemiyordumm:78::78: tatini unutmusum yaa
canım facebooktan seni de gruba ekleriz istersen, tutku da önermişti sanırım.. ordan da takip edebilirsin :)
ben varım ama
bademciğim şişmiş başım ağrıyor felaket
geçmiş olsun cnm.benimde başaım felaket ağrıyor bugün..bademciğim şişmiş başım ağrıyor felaket
ara ara bakıyorum cnm..bu akşam eşim gelicek nihayet yemek yaptımtutku cemre nere kaçtınız kız
geçmiş olsun canım..iki gün gezdin hastalık bulmuş seni bi rahat yok yani...
selam kızlaaar....
dün zalimi benide silmiş baktım face den arkadaşlık yolladım mesaj yazdım.niye hepimizi sildin diye cevap yazmış adresini ailedeki herkes kullanmaya başlayınca ondan silmiş yeni face açıp eklicekmiş onu merak ettik diye çok mutlu olmuş...
minaver yarin 12ye kadar gelmezsezse diskalifiye olacaktir kizlar....ceyceycim..iki gundur uyariyorum seni ama dikkate almiyorsun...dunku paylasimlarinda eksikti..umarim busefer dikkate alirsin..cunku bu boyle gitmez..senide kirmak istemiyroum canim ama kurallara hepimiz uymak zorundayizcemre:6
ceyce:4
frangi:10
doga:17
ganfed:12
julia:3
kirmizi:13
tutku:4
azeri:18
minaver:0
saferan:8
minaver yarin 12ye kadar gelmezsezse diskalifiye olacaktir kizlar....ceyceycim..iki gundur uyariyorum seni ama dikkate almiyorsun...dunku paylasimlarinda eksikti..umarim busefer dikkate alirsin..cunku bu boyle gitmez..senide kirmak istemiyroum canim ama kurallara hepimiz uymak zorundayiztutkucum..seninde paylasimin eksik...sanada ikinci uyarim..lutfen daha dikkatli ol..
elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum kırmızım..bebek olunca daha fazlası olmuyo malesef..çoğunuz işten yazdığınız için çok zorlanmıyosunuz ama ben evde bebekle çok zor fırsat buluyorum..isiyosanız ayrılabilirim takımdan çünkü daha fazlası yine olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?