Ayy niye Korkuyon kızzz ne zamandı son adet tarihi kaç gün varBen dé istiommmmkorkuom zaten
Benimki bosch ben cok memnunum ama alali 8 yil oldu daha guzelleri cikmis buyuk olanlari..benim butun beyaz esyam bosch cok memnun kaldim...kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Ausencia abla diğer arkadaşlar dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
4 kaşık lor
1 haşlanmış yumurta
Ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
Öğlen
5 köfte
1 dilim ekmek
Yoğurt
Ara
2 ceviz
1 dilim ananas
Ara
Süt
Akşam
Kapus ka
Salata
Yoğurt
Eveeet beeendekilerdenadeta dümdüz olduuuu :) internette ki tariflerin hepsi öyle olmuş bir de
İnsallahh agzin bal yesin güzelim insallahhhh
aaaa nasıl ya , ben daha da şoktayım
kaşar etkilemiş olabilir mi bilemedim. vallahi birebir verdim tarifi
peynir ne kadar koydun peki canım , aus'un dediği gibi kaşar etkiledi belkide
bak içi de böyleAusencia
çok üzüldüm şu an
Eki Görüntüle 1960408
Günaydınnnn
Hastalara ve poğaça mağdurlarına geçmiş olsunbence yulafı az koydular tepeleme koymak ve silkelenmiş. Arasında çok şey farkediyo
Günaydın hanımlar
Sağlıklı beslenmeleri
Ausencia 75.7 kilo cumaya ne olur bilmem belki toparlarim
İlk defa az hatalı yaptim
Günaydın arkadaşlar..evetAusencia abla sabah 6 da kalktım pilatese başlamadan şade bi kahve içtim ve 50 dk pilates yaptım ve çoook iyi oldu ayağıma dolaşan olmadı sabahki dinlenmiş ruh haliyle çok iyi geldi.sonra kızımı kreşe bıraktıktan sonra işe de yürüdüm yarım saat de öyle spor oldu. Spor olayını sabah bitirmiş oldum böylece. Acaba bu pilates kas yapıp da tartı da bana artı gösterir mi
Hepsini yerim !Eki Görüntüle 1960430
Yükleyecek diye kırpa kırpa bi hal oldum ...
Valla lezzet 10 numara ama bendeki görüntü bildiğin yulaf cookies :)
Kaptanim ben bunun tarifini gecmiste kaybettim yazabilirmisiniz bende favorilere ekleyeyim cumartesi yapmak istiyorum....
Iyi akşamlar herkese bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle tavuk sis avuç içi kadar lavas salgam yarım bardak
Ara 2ceviz 1bardak ayran yarım havuç
Aksam spor öncesi 1,5kepce dünkü ayran aşı çorbası ama az tuz vardı bu sefer
Spor sonrası bir tabak Yoğurtlu ıspanak
Su 2,5 olmuştur
Spor 40 dk yürüyüş 1,5 saat sporbegum75 Ausencia @AHU42
Hepsini yerim !gidip bi poğaça hamuru mu yapsam mm amann yarebbhiii
Tesekkurler bunu ara ogun bir adet yiyebilirmiyiz ..yulaf kepeğinden poğaça
tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984
Ateşi düştü ise nasıl yaptılar ilaç mi verdi ki die merak ettimdi. Ay burnuma mis gibi poğaçalar kokiyiii noliy yu iiiNeyi nasıl yaptı kız
yaaa o zaman sevinsem mi bilemedimGayeeeet güzeeel tubacım ...aynen devammm ... bu gidişle 1 kilo gider demedi deme .
Foto koydum baksana mimummm , ama çoook lezzeetliiii
Peynirimden de olabilir , şu lokum kıvamında olanlardan ...eridi bence .
Lorla yapacağım yarına .
Ama cidden çok lezzetli .
Dur yavrum ne üzülüyorsunnn , sabah nasıl yediğimizi bilemedik ...çook lezzetliii ...yalnız başıma iş aldım ...eşim dedi bunlardan bana hazırla ... spora gitmeden 4 gibi ara öğün yapayımdedim her gün mü ...heeee dediiii heeee
Kııız baksana şu gözleretepeleme koymaz mıyımmm her bir kaçık everestti
Sabah akşam uçuşamıyoruz adaaaa , açız mı neeee
Çok büyük bir hata yok kii ... bence hiç sıkma canını ... gayet güzel toparlasın .
Sabah sporuna tebrikler valla .
Kas yapabilir , kilon da az ... yağlar gitti ..şimdi kas oluşum zamanı . Bu çokta kötü bir şey değil ki .. diyete devam ettiğin sürece öyle büyüük artı oluşmaz .
İşte orası karışık biraz .5 ı galiba . Bi sistim. Zaten . O günler de de artı 1 kilo çıkıo zaten. 2. Yi düşünürdm de hedefe kitlenmisken asla istemiom. Hayırlısı tabi de bu ay geçse bi rahat nefes alıcam. Daha dikkatli olmam şart. Yaz benim olmalı. !!!!Ayy niye Korkuyon kızzz ne zamandı son adet tarihi kaç gün var
Tesekkurler bunu ara ogun bir adet yiyebilirmiyiz ..
yaaa o zaman sevinsem mi bilemedimhergün hergün de zor yani
benim eş ön yargılı davrandı kepek olunca tadına bile bakmadı
Yulaf neyin bulamam buralarda . Amam neyse ara öğün yapmam ben. Bu da gereksiz . Yemekle yerimm belki o dà gereksz .Alttaki tarifi yaaaap .... ne poğaça hamuru ... ?
Poğaçadan farkı yok . Lezzet çok iyi .
Yağ yok , un yok ...missss misssss
Ayy heyecan yaptim2-3 yenir bence ... ben sabah kahvaltıda yeşil çayla 2 tane yedim . Gayet doydum .
İşte orası karışık biraz .5 ı galiba . Bi sistim. Zaten . O günler de de artı 1 kilo çıkıo zaten. 2. Yi düşünürdm de hedefe kitlenmisken asla istemiom. Hayırlısı tabi de bu ay geçse bi rahat nefes alıcam. Daha dikkatli olmam şart. Yaz benim olmalı. !!!!
Yulaf kepegi migrosta vardi..Yulaf neyin bulamam buralarda . Amam neyse ara öğün yapmam ben. Bu da gereksiz . Yemekle yerimm belki o dà gereksz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?