Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz
Benimki bosch ben cok memnunum ama alali 8 yil oldu daha guzelleri cikmis buyuk olanlari..benim butun beyaz esyam bosch cok memnun kaldim...

Gayeeeet güzeeel tubacım ...aynen devammm ... bu gidişle 1 kilo gider demedi deme .

Eveeet beeendekilerdenadeta dümdüz olduuuu :) internette ki tariflerin hepsi öyle olmuş bir de

Foto koydum baksana mimummm , ama çoook lezzeetliiii

İnsallahh agzin bal yesin güzelim insallahhhh

aaaa nasıl ya , ben daha da şoktayım
kaşar etkilemiş olabilir mi bilemedim. vallahi birebir verdim tarifi

Peynirimden de olabilir , şu lokum kıvamında olanlardan ...eridi bence .
Lorla yapacağım yarına .
Ama cidden çok lezzetli .

peynir ne kadar koydun peki canım , aus'un dediği gibi kaşar etkiledi belkide
bak içi de böyle Ausencia
çok üzüldüm şu an
Eki Görüntüle 1960408

Dur yavrum ne üzülüyorsunnn , sabah nasıl yediğimizi bilemedik ...çook lezzetliii ...yalnız başıma iş aldım ...eşim dedi bunlardan bana hazırla ... spora gitmeden 4 gibi ara öğün yapayım dedim her gün mü ...heeee dediiii heeee

Günaydınnnn
Hastalara ve poğaça mağdurlarına geçmiş olsun bence yulafı az koydular tepeleme koymak ve silkelenmiş. Arasında çok şey farkediyo

Kııız baksana şu gözlere tepeleme koymaz mıyımmm her bir kaçık everestti

Ausencia yook kaptanim sohbet begenmeme degil o saatlerde muhabetler havada uçuşurdu onu dedim

Sabah akşam uçuşamıyoruz adaaaa , açız mı neeee

Günaydın hanımlar
Sağlıklı beslenmeleri
Ausencia 75.7 kilo cumaya ne olur bilmem belki toparlarim
İlk defa az hatalı yaptim

Çok büyük bir hata yok kii ... bence hiç sıkma canını ... gayet güzel toparlasın .

Sabah sporuna tebrikler valla .
Kas yapabilir , kilon da az ... yağlar gitti ..şimdi kas oluşum zamanı . Bu çokta kötü bir şey değil ki .. diyete devam ettiğin sürece öyle büyüük artı oluşmaz .

Kaptanim ben bunun tarifini gecmiste kaybettim yazabilirmisiniz bende favorilere ekleyeyim cumartesi yapmak istiyorum....

yulaf kepeğinden poğaça

tarif:
1 kaşık yoğurt
1 paket kabartma tozu
2 yumurta ( 1 inin sarıısı üzeirne )
rendelenmiş peynir( ben köy peyniri ve birazda kaşar koydum)
8 yk yulaf kepeği karışımı
Eki Görüntüle 1959984

ortim menün gayet güzel, iyi gidiyosun,böyle devam et

Tesekkurler bunu ara ogun bir adet yiyebilirmiyiz ..

yaaa o zaman sevinsem mi bilemedim hergün hergün de zor yani
benim eş ön yargılı davrandı kepek olunca tadına bile bakmadı

Ayy niye Korkuyon kızzz ne zamandı son adet tarihi kaç gün var
İşte orası karışık biraz .5 ı galiba . Bi sistim. Zaten . O günler de de artı 1 kilo çıkıo zaten. 2. Yi düşünürdm de hedefe kitlenmisken asla istemiom. Hayırlısı tabi de bu ay geçse bi rahat nefes alıcam. Daha dikkatli olmam şart. Yaz benim olmalı. !!!!

yaaa o zaman sevinsem mi bilemedim hergün hergün de zor yani
benim eş ön yargılı davrandı kepek olunca tadına bile bakmadı

Anaaaam sıfır önyargı , daha masaya oturmadan , hmmmm bu ne diye bakayımmm atıverdi ağzına ...Yusufta iki tane götürdü ablası

Alttaki tarifi yaaaap .... ne poğaça hamuru ... ?

Poğaçadan farkı yok . Lezzet çok iyi .

Yağ yok , un yok ...missss misssss
Yulaf neyin bulamam buralarda . Amam neyse ara öğün yapmam ben. Bu da gereksiz . Yemekle yerimm belki o dà gereksz .

Vero dün kuafördeydim ya ..Klasik kadın muhabbeti cart curt ..
Bir kadın vardı müşteri ..
Bana dedi ki , eee tabii kiloda var tam havalanıyordum azıcık , söndürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…