Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vero dün kuafördeydim ya ..Klasik kadın muhabbeti cart curt ..
Bir kadın vardı müşteri ..
Bana dedi ki , eee tabii kiloda var tam havalanıyordum azıcık , söndürdü
Ayyy bu millet öldürür insanı. Ben de sabah geldim çikolata yen mi dedielr .sağolun diyetteyim dedim elimde kurukayisi cay. . Aaa ne gerek zaten zayifsizn dediler. Ters motivasyon eve gidip dünyayı yiyesim var.

Ayyy bu millet öldürür insanı. Ben de sabah geldim çikolata yen mi dedielr .sağolun diyetteyim dedim elimde kurukayisi cay. . Aaa ne gerek zaten zayifsizn dediler. Ters motivasyon eve gidip dünyayı yiyesim var.

Var tabii dedim olmaz mı , bir 5 daha vermem gerek dedim ...sizde de bir 10 kilo kadar var dedim gidecek olan

Senin ters motivasyonunu çıtır çıtır yerim veroooooooo

Bi bakiniyım bakem. Mantıklı geldi aslında sabah kahvaltı dà bi tane . Ogluşà da verirm. Bunu tam buğday unundan yapsam .. olmasmı ki. 2 3 yemem 1 tane yerim her sabah

Ya bu çok pratik tatlım , 5 dk da yoğurt ... pişmesi de kısa ... yumuşacık .
Yumurta yoğurt peynir yulaf ezme ...hepsi sağlıklı

hayırlı sabahlar çıtır hatunlar
Bugün ruhum ölü, bedenim deseniz tökezliye tökezliye yol alıyor. Dün boynum bugün dizlerim... vallahi yaşlandığımı ve döküldüğümü hissediyorum Benim hacamat zamanım geldi galiba.. Keşke bir sülüklü dere bulup yatsam... İyi bir chek up a ihtiyacım var

Eki Görüntüle 1960430
Yükleyecek diye kırpa kırpa bi hal oldum ...

Valla lezzet 10 numara ama bendeki görüntü bildiğin yulaf cookies :)

kaptanım eline koluna sağlık,çok güzel görünüyorlar,tarifi aldım bende yapmayı planlıyorum

Canım napdiniz ateşi düştü mu kuzunun . Nasıl yaptınız

Sekercikiz oğluşun ateşlenmiş çok geçmiş olsun mortim,inşallah şimdi daha iyidir

kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz

benim bosch,çok takır tukur sesler çıkarıyor,beni deli ediyo,ama ihlasta eşimin tanıdık abisi var,bosch tan vazgeçmeyin dedi,ama ben su seferde siemens almak istiyorum ama eşim aldırmaz sanırım

gaptanım duz yokmu duz,tuszuz mu yiniyo bu

kızlar benim buzdolabını biri gardrop moduna sokmuş yaaaa almak farz oldu önerisi olan varmı hacmi ennn büyük olanlardan yada sakın alma dediğiniz

Bende Bosch aldım 2 gün önce uzun araştırmalar yapan biri tavsiye etti bende daha kullanmama var ama herkes Bosch dedi gerçekten. Low Frost aldım aylık 8 lira elektrik yakıyormuş

Kaptanım evet kesinlikle çok lezzetli yağsız tuzsuz tam kahvaltılık. Yazık bize yıllarca o yağlı poğaçaları yemişiz. Ben dereotu da koydum çok güzel oldu tadı şekli de aynı senin ki gibi oldu birdahakine muffin kalıbına koyacağım

marketlerde var tatlım sen yapmak iste .

Selam canımm
K.valide dede de yemek ister simdı. Garip bi şekilde yediklerime bakio lar . Salatami dün hafif onlardan tarafà koydum.. Ben daha bi çatal almadan k.valide tüm tabagi yedi ! Ben de yemedim zaten disim agriodu. İncir yiyorm mesela onlara gofret biskuvi koyuyorum. Ama incir koysam önce onu yerler meyve kurularimi yiyorlar. Hani yemicekleri şeyle r asLinda . Hele ekmek yemedigimi sağır sultan duydu.
Şimdi bunu kendim için yaptım desemmm oyy bu da laf olur. Onlara ayrı poğaça yapsam ben duramam yerim biliom.

ooo tarifi yaptın artık ar-ge olaylarına girdin,muflin kabında,dereotlu,vs...
varmı başka plan-proje falan

şu an kendimden utandım arkadaşım ya Sabah sabah plates mi, sonrada çocuk kreşe sonra ,işe ... Maşallah sana

Eki Görüntüle 1960430
Yükleyecek diye kırpa kırpa bi hal oldum ...

Valla lezzet 10 numara ama bendeki görüntü bildiğin yulaf cookies :)
hımmmm sssmmmiissssssss ... Ceydanınki ile aynı tarif mi şekerim Muhteşem görünüyor, bende çok merak ettim, denemek istiyorum.
cydnz_1 canım yine senin miydi, çok lezzetli görünen yulaf sandav.ç vardı! onu da favorilerime ekledim sanıyordum, eklenmemiş.

heyyy Ausencia bende burdayımmmm

Aaaaa aaaaa sana selam vermedim miiiiiiiii
Poğaça telaşına düştük sabah sabah

Şu an hacamat yaptıran , hacamat bitince sülüğe geçecek olan çok güvenilir bir yerde yapan arkadaşım var Fatihte .. istersen tel alırım senin için

Tuzlu gayet , tuz koymaya gerek yok ki ..
Peynir var ya tatlım .Tatsız tuzsuz değil yani .

dereotu

Yapma boş ver beee verommm , yap yemeğini ye miiisss gibi

ooo tarifi yaptın artık ar-ge olaylarına girdin,muflin kabında,dereotlu,vs...
varmı başka plan-proje falan

Neden bu kadr gerginimm. Pozitif olmalı. Mutlu olmaliyiimm. Ama işte evde geriliorum. Örnek olay:
Sabah 20 dk var hazirlanmama omeri babaannesiné bıraktım. . Geldim yatakta az kestireyim dedim . Tam dalicam. K.vlade içeri daldi yatak odama ! Kucağında yavrum al tut biraz da biz kahvaltı yapioz die. .. ben zaten gitmeden neden biraktimin stresini yasarken içerde keyfi için uyuyan gelin ! Oldum. Oysa geceden uykusuz ben

olabilme ihtimali var canım daha önce de paylaşmıştım bişiler
bunlardan biri mi , aklıma gelenler bunlar

Evet ablam haklsinnn yapmimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…