tutkucum h.g cnm
h b canım.benimde başım çok ağrıyor emzirdiğim için ilaçta içemiyorum..
yarın liste sende heyecanlımısın
bilmiorum ki cnm yaa pek kilo vermi,ş hissetmiorum kendimi :26::26:
herkese iyi akşamlar ben geldim ya bilgisyar bozuldu annemler memlekete gitmişti düğün için rezil oldum ama diskalifiye olmadan geldim
herkese iyi akşamlar ben geldim ya bilgisyar bozuldu annemler memlekete gitmişti düğün için rezil oldum ama diskalifiye olmadan geldim
onu demiyorum kız isteyi sen hazırlıcaktın ya:26::26:
ayyy evet demiii ama benim bankaya gitmem gerek ne yapcaz gitmezsem de ödemelerim aksayacak ne olcak ki şimdi :26::26:
onu demiyorum kız isteyi sen hazırlıcaktın ya:26::26:
minaverr nerelerdesin canımm
h.g cnm nasılsın
nerdesin kuzum sen yaa...meraktan çatladık atılcaktın az kalsın takımdan ...kurtardın son dakkada valla...bi daha öyle birşey olursa habersiz bırakma bizi izin alırsan sorun olmaz canım tamam...nasıl gitti diyet kaçamak yaptınmı......
imm cnm sen nasılsın
iyi ki annen dönmüş yoksa halin perişanmış....annesizlik çok zordu hiç bişeye yetişemedim haberde veremedim çok özür dilerim kaçamak yapmadımda karnımı yemek yerine başka şeylerle doyurdum
saferancım h.g cnm
h.b canıım...sen ne yapıyorsun bakalım evdemisin..tek mi oturuyorsun ailenlemi ..biraz sorguya çekiim topiğin kızlarını...
iyi ki annen dönmüş yoksa halin perişanmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?