Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben yarın iş yerinde çok olamayacağım o yüzden bu geceden yazayım az sora kilomu bankaya fln gitmem gerek bu aralar çok yorgun düştüm yaaa cumartesi de geçsede de pazar gelse de bende uyusam dinlensem bol bol

herkese iyi akşamlar ben geldim ya bilgisyar bozuldu annemler memlekete gitmişti düğün için rezil oldum ama diskalifiye olmadan geldim

herkese iyi akşamlar ben geldim ya bilgisyar bozuldu annemler memlekete gitmişti düğün için rezil oldum ama diskalifiye olmadan geldim

h.g cnm nasılsın

onu demiyorum kız isteyi sen hazırlıcaktın ya:26::26:
ayyy evet demiii ama benim bankaya gitmem gerek ne yapcaz gitmezsem de ödemelerim aksayacak ne olcak ki şimdi :26::26:

ben yookken neler yaptınız ya benim diyet anlamında bu haftam hiç iyi değidi annem yoktu ya hep abur cubur ama artılara falan çıkmamışımdır da çokta vermemişimdir yürüyüşümü yaptım yine düzenli..

nerdesin kuzum sen yaa...meraktan çatladık atılcaktın az kalsın takımdan ...kurtardın son dakkada valla...bi daha öyle birşey olursa habersiz bırakma bizi izin alırsan sorun olmaz canım tamam...nasıl gitti diyet kaçamak yaptınmı......

annesizlik çok zordu hiç bişeye yetişemedim haberde veremedim çok özür dilerim kaçamak yapmadımda karnımı yemek yerine başka şeylerle doyurdum

imm cnm sen nasılsın

bende iyi olmaya çalışıyorum işte bugün kendime yüzük aldım hani bu doğal taşlar oluyor ya bende metobolizma hızlandıran tok tutan bir taş aldım çok doğru olduğunu düşünmüyorum ama insan yinede umutlanıyor belki işe yarar

annesizlik çok zordu hiç bişeye yetişemedim haberde veremedim çok özür dilerim kaçamak yapmadımda karnımı yemek yerine başka şeylerle doyurdum
iyi ki annen dönmüş yoksa halin perişanmış....
saferancım h.g cnm

h.b canıım...sen ne yapıyorsun bakalım evdemisin..tek mi oturuyorsun ailenlemi ..biraz sorguya çekiim topiğin kızlarını...

kızlar ben sabah erken evden çıkıcaam..sabah girmeye çalışırım giremezsem kilomu 128.2 olarak kaydedin ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…