ayy baktıkça iştahım kabarıyor, hepsinin tarifini alsak.. Özellikle 1 ve 4olabilme ihtimali var canım daha önce de paylaşmıştım bişiler
bunlardan biri mi , aklıma gelenler bunlar
Eki Görüntüle 1960437
Eki Görüntüle 1960438
Eki Görüntüle 1960441
Eki Görüntüle 1960440
ayy inşallah ne sükse olur düşünsenedüğünümde çaldırıcam onuyok gerçekten minikkk bayaa bayaa
ayy inşallah ne sükse olur düşünsene
Ozamannn bahsi açıyorum ve ilk hedefi koyuyorum23 nisan da müstakbel kaynım ve eltimin düğünü var
umarım mesajı almışsınııııııızzzzdıııırrrrr
Benimde gittiğim bir bayan var ümraniye de, ona gitmeyi planlıyorum inş. Ama çok kişi avrupa yakasında soruyor, senden biz alalım isim adresŞu an hacamat yaptıran , hacamat bitince sülüğe geçecek olan çok güvenilir bir yerde yapan arkadaşım var Fatihte .. istersen tel alırım senin için
23 nisan bana uyar panpaa
olurr yazın neden olmasınnnnnn
işte kimin belirleyecegini bilemedimmm
8 hafta var tahminimceeeee
yok olmaz derseniz yakın bir tarih belirleyelimmmm panpişlerrr
mesajı aldık;23 nisan da müstakbel kaynım ve eltimin düğünü var
senin operatör msjları geç alıyor değiştirmesajı aldık;
1- bir sevgilimiz var demek ki
2- daha da fit olmak istiyorsun, hedefin kaç de bakim :)
mesajı aldık;
1- bir sevgilimiz var demek ki
2- daha da fit olmak istiyorsun, hedefin kaç de bakim :)
ya var ya banu nun 23 nisan hedef msjını begenecem kk diyorki eminmisin bu msjı begenecekmisin.
artık kk bile bana küçük enişte muamelesi yapıyor.
Ozamannn bahsi açıyorum ve ilk hedefi koyuyorum
24 şubat kilom 79.8
23 Nisan hedef kilom 74 haftalık 800 gr ortalama
içelimmmmmm.bigün karşılıklıda içecez inşallah.
ya var ya banu nun 23 nisan hedef msjını begenecem kk diyorki eminmisin bu msjı begenecekmisin.
artık kk bile bana küçük enişte muamelesi yapıyor.
23 nisan da müstakbel kaynım ve eltimin düğünü var
Maşallah şekerim ozamaaaannnn "Let's go onnn..."
Ya benimkide bsch ve o servis saçmalığıda yine aynı markanın benim dolap altı dondurucu olanlardan yıllar oldu çekmeceleri kırılmalı ve lt resi çok küçük üst kısmın sağlam çekmecesi yok ve çekmeceye 200 lira istiyolar soğudum ben Bosch dan lg samsng falan bakayım diyorum xxl olsun istiyorum
Kaptanım nasıl yaaa ben gelemem böyle şeylere kaptan dediğin fit oğlu fit olmalı demekki hala kalın kollar ve pantolondan fırtlayan yağlar var.sana özel program yapacam her yapmadığın gün içinde kendime bi cıss hakkı verecem nasıl anlaştık mı
benim de bosh ve en son helikopter gibi çalışıyordu soğudum ben boschtan Vestel pişseler hoşuma gitti ama marka dandik diye alamıyor dğerleride fiyat iki katı şimdi ucuzu alsam bozulursada bozuldun zaten ucuz aldım mı desem bi tane lg beğenmiştim 9000 di yaaa Vestel 3600
Benimde gittiğim bir bayan var ümraniye de, ona gitmeyi planlıyorum inş. Ama çok kişi avrupa yakasında soruyor, senden biz alalım isim adresÖzelden beklerim
Var mı benden hedef almak isteyennn
bana diiin ki şunu ye bunu yeee ay bilemiyorumBeeeeen beeeeen beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
68 nasıl sana ...iyidir iyi ...
65 alaaaaaa
Hiçte bile kadının densizliği o bi kere72 hedef koydum sana 23 nisana
Öğreneyim arkadaştan hemen yollayayım tatlım . Sana mezuniyet hedefi koydum 23 Nisana
Annaaa çook sert. Bel altii. Ben de hesap yapem . Ay hiç beceremiom . Hafta 1000 gitsé. 4 hafta bana yeter . Gözlüklü karizma smileyyybahsimi açıklıyorum:23 nisanda hedefte olmak
24 şubat kilom 58,7
23 nisan hedefim:55
hedefe 8 hafta kaldı,o zaman hesabımıda yapayım,
kalan kilo 3,700 gram,böl 8 e haftada= 0,4625 gram eder
herkese başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?