Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooo tarifi yaptın artık ar-ge olaylarına girdin,muflin kabında,dereotlu,vs...
varmı başka plan-proje falan

hahahah ay ben evde olsam varyaaa sağlıklı beslenme kulübü kurardım nohut unundan brownie yapıyoeum o da çok güzel oluyor :) ama geliştirmem lazımmm

bende yaıcam yaaaaaa
valla vürüs gibi ahu
benim evde kepek var ondan da tutar dimi cydnz_1 ?
tutar canım kıvamına göre 1 kaşık daha kepek eklemek gerekebilir demek ki

Ayy heyecan yaptim ))bende kahvaltida bir etiform yerine yiyebilirim yulaf kepegim yok aksam markette gidip alayim..
valla inanılmaz tok tutyor canım , form yerine çok daha mantıklı bence

Araç için yeni parçalar indiriyorum , şu ikisine bayıldım ... Varsa öneri alayım lütfen ..

Slow istemem , içim bayılıyor . Rock , rap , cover parçaları severim

hahahahha o zaman bunu şuraya koyayımmmm ben çok eğleniyorummm

hahahah ay ben evde olsam varyaaa sağlıklı beslenme kulübü kurardım nohut unundan brownie yapıyoeum o da çok güzel oluyor :) ama geliştirmem lazımmm

ayy maşallah sana,mutfağı seviyosun belli,ben standart poğaça kek,o kadar öyle geliştirme yönüm pek yoktur
dün bimde gördüm nohut unu,vss başka şeylerin unuda vardı,şaşırdım dedim bununda ununu yapmışlar neye yarar acaba diyede düşündüm yanidemek bilen kullanan varmış

seni eski takımımdan nilyaaannn vardı ona benzetiyourm boy pos ve beslenme düzeni oda bekar etiketlesem uğrar mı acep. N Nilyyyaaannn

Tatlım ... Net ol ..Anne Ömeri bir 15 dk tut sen , gece uyuyamadım hiç biraz daha kestireyim de .
Netlik kadar güzel şey yok .

Tatlım ... Net ol ..Anne Ömeri bir 15 dk tut sen , gece uyuyamadım hiç biraz daha kestireyim de .
empati yap eminim bizde olsak aynı şeyi düşünürdük.ona net ve kibarca söylersen eminim daha iyi olur.naz yap.

aaa sende bendensinn spor yapıppp işe gelen
yani bend eöyle olmak sitiyorum ama bir tülü olmuyor
artık havalar daha iyi gün erken aydınlanıyor yine devam edecegim bende
Ben de bugün başlamadım Can'ım zaten. Akşamları işten gelince yorgun oluyorum haliyle çocuk ilgi istiyor bana yaptırmıyor onun vaktinden çalmak istemediğimden böyle yapmaya karar verdim.zaten düşününce insanın 6saat uyku uyuması ideal o yüzden erken kalkınca uykusuz da olmadım aksine spor yaptığım için dinçtim.inşallah bozmam Şen'de devam ettir mutlaka

Aynen Can'ım bırakmayacağım inşallah. Zaten artık sıkılaşmam gerek kalan kilolarımı pilatesle vericem

Evet diyet Zaten devam ediyor ablacım. Hele pazartesi günü içine girmem gereken bir takımım var biraz üstten incelse cekete girsem çok mutlu olucam

şu an kendimden utandım arkadaşım ya Sabah sabah plates mi, sonrada çocuk kreşe sonra ,işe ... Maşallah sana
Olur mu arkadaşım ya ben yaptıysam herkes yapar ben sadece bu ara artık kilo vermeye tam motive olduğum için bu şekildeyim. Hafta içi bi de daha düzenli oluyor haliyle. Emin'im ki Şen'de yaparsın hatta daha iyisini yaparsın Canım

ama sadece değişik şeyleri yapmayı seviyorum :) yoksa klasik sebze falan yapmam

ayy bende bayılıyorum bu şarkıya

yansıııınnnn geceeeeeler pelinnnsuuu eceeeler

seni eski takımımdan nilyaaannn vardı ona benzetiyourm boy pos ve beslenme düzeni oda bekar etiketlesem uğrar mı acep. N Nilyyyaaannn

aaaa çok merak ettimmm kilo verebildi mi peki? :)

Kııız öptük yaaaaaa

Alayımmmmmmm mııı seniiii geceeee
düşelimmm mi barlaraaaaa
ezelimmm paraları hunharcaaaaaa ayyy karamürselde adım çıkacak iyice

ama sadece değişik şeyleri yapmayı seviyorum :) yoksa klasik sebze falan yapmam

yansıııınnnn geceeeeeler pelinnnsuuu eceeeler

aaaa çok merak ettimmm kilo verebildi mi peki? :)

Offf abla mmm o kadar doğru tespit ki eşim de aynı şeyi soyluo ben diemiorum ya. Bi de zor isitio desem duymuo . Ben içime atip içten içe sisip üzülen bi insanim ya .hayatta diemem o dedgini. Suçluluk psikolojiyle kemdime kizarm. Dün mesela isirio saç çekio çocuk tepki verme gülme ki alismasin dedim. Ha ha gülüp amann ne olcek alistriuim de isirsin sizi deyip gülmeye devam edio
Yaşlılar laftan da anlamiolar acikcasi

bunuda unutmamak lazım ben bunuda pek seviyom

ay eeevet oğuuzzzhan yaaa çok severimmm

o zaman sanaaa bu gelsinnn;

Kııız öptük yaaaaaa

Alayımmmmmmm mııı seniiii geceeee
düşelimmm mi barlaraaaaa
ezelimmm paraları hunharcaaaaaa ayyy karamürselde adım çıkacak iyice

ahaahhahahaha bak üsttekini dinle bu da senin için;

bu çocuğun şarkıları tam arabalık

aynenn cnm hep bişiy çıkıyor
bend eiki hafta yaptım süperdi
geçen hafta boyunum sırtım tutuldu fecii kımıldatamıyordum

bu haftada pazar hiç uyumadan işe gelince uyanıyorum bütün sabahlarımı etkiledii
amaaa dur sen hemen yapıyorum yarın sabah bak gaza geldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…