Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begüm aslında snein kilonda birini gayet iyi doyurcak bir menü bu

kesinlikle haklısın masumm ama regl geliyo ondan mı bilmem doyma hissine erişelemiyor diyo midemdoyma eşiğim bi tık yukarı sıçradı sanırım

bide yemeklerin ikiside (alahın gücüne gitmesin)tadları çok kötüydü,domates çorbası salçalı su gibi,bence çok gereksiz bi çorda,heee esas domatesle yapsa lafım yok ama salçalı,unlu su bildiğin,
pırasa ise pişmemiş,garç gurç ediyodu yerken,bide tuzsuz
hiç zevk alarak yemedim ondan böyle oldu sanırım
şuan normalim mesela ne aç ne tok araftayım

bende yemek yedimm geldimmm ..

karışık kızartmaaa ( biber , az patatesss, patlıcan, domates sos ile )
yogurt

patates fırın yapmışlardı

masum kızartma yediğine inanmıyorum yani ben yerdimde sen nasıl yedin ona inanamıyorum

bende enfes elmalı kurabiye yedim şöyle 4-5 tane tarif isteyen

afiyet olsun,ben senin kurabiyeni biliyorum diycektim altta ki yazıları okuyunca emin oldumkandırıkçııı

elmayı dörde bölüyorsun ortadaki kısımları çıkarıp üstüne tarcın serpiyorsun vee kurabiye hazır

tahmin ettim daktır
Canımı istettin
sanada afiyet olsun

öğlen ofiste mevlüd menüsü vardı, bir arkadaşın abisinin bebeğinin mevlüdü varmışş, ben sadece tavuk istedim... tavuğun yanında börekler, poğaçalar ve ev baklavasıda göndermişler teşekkür ederek kenara koydum haşlanmış tavuk ev yoğurdum ve kerevizimle mutlu bir öğün oldu...

baklavada ev baklavasıydı çok severim 1 parça ye ne olacak bilmemne dedim yemicem ben kerevizimi ekledim mutluyum

valla helal olsunafiyet olsun
zaten tadını biliyoz ki (araya akılda kalan baklava smileyi )(ünlü ece repliği) demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…