- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ah kiyamam ya ağlama üzme kendini sende gidince toplanirsiniz insallah bunun nasıl bir yoksunluk olduğunu çok iyi bilirim bende doktorumbugün kardeşler toplandı toplandı bi ben eksiğimmmmmm
bende enfes elmalı kurabiye yedim şöyle 4-5 tane tarif isteyen
elmayı dörde bölüyorsun ortadaki kısımları çıkarıp üstüne tarcın serpiyorsun vee kurabiye hazıray bende yapıcam kelebek yaa hatta elmamı filan kavurdum
versene tarifff yapayımm
elmayı dörde bölüyorsun ortadaki kısımları çıkarıp üstüne tarcın serpiyorsun vee kurabiye hazır
Cahide sultan mı? Elmalı kurabiyesi de çok güzelNare83 canım güzel bi tarif arıyorsan cahide nin elmalı tartı güzel ben cocuklara yapıyorum.
elmayı dörde bölüyorsun ortadaki kısımları çıkarıp üstüne tarcın serpiyorsun vee kurabiye hazır
Nare83 canım güzel bi tarif arıyorsan cahide nin elmalı tartı güzel ben cocuklara yapıyorum.
Harika bir hamur oluyor banucum bu
aa trolledin beni
elmalı kurbaiye yapabilirim dimi tart şeklinde degilde
beslenmeye rahat oluyor
Harika bir hamur oluyor banucum bu
evet canım bende begeniyorum tariflerini.Cahide sultan mı? Elmalı kurabiyesi de çok güzel
Denediğim bütün tarifleri güzeldi gerçi
begüm aslında snein kilonda birini gayet iyi doyurcak bir menü bu
bende yemek yedimm geldimmm ..
karışık kızartmaaa ( biber , az patatesss, patlıcan, domates sos ile )
yogurt
patates fırın yapmışlardı
bende enfes elmalı kurabiye yedim şöyle 4-5 tane tarif isteyen
sanada afiyet olsunCanımı istettin
valla helal olsunöğlen ofiste mevlüd menüsü vardı, bir arkadaşın abisinin bebeğinin mevlüdü varmışş, ben sadece tavuk istedim... tavuğun yanında börekler, poğaçalar ve ev baklavasıda göndermişler teşekkür ederek kenara koydum haşlanmış tavuk ev yoğurdum ve kerevizimle mutlu bir öğün oldu...
baklavada ev baklavasıydı çok severim 1 parça ye ne olacak bilmemnededim yemicem ben kerevizimi ekledim mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?