ama gerçekten öyle.. Biri gözümü kapatıp ağzıma bala accık bandırılmış ceviz verse baklava gibi enfes bir lezzet.. hemi de zararı yok, faydası var.. Ya da incirin kayısının içine ceviz baden fındık koy ye.. al sana mis gibi şekerlemeevet yaaa baklava yerine bi yeşil elma patlatırım :)
şeker denegesini bozar dedi hatta bu konuda canan karataya katılıyorum dedi adam....çook canın tatlı isterse 2 taneden fazla yemeeee demişti....Aaa neden acaba kuru meyve yeme dedı.
kuru meyve benim iştihamı açıyor arkadaşlarAaa neden acaba kuru meyve yeme dedı.
galiba benimdeeeekuru meyve benim iştihamı açıyor arkadaşlar
Hımm yok ben onu aburcubur la çay içmeyi seviom ya. Etipuf yerine hallley yeriné yiyomkuru meyve benim iştihamı açıyor arkadaşlar
Annaa benden önce yazmısssFakat bence bir halley yerine veya baklava tatlı vs yerine bir cevizli incir candır cannnn
kuru meyve benim iştihamı açıyor arkadaşlar
galiba benimdeeee((
karatayda önermez,yüksek şeker içerdiği için,birde kurutulmaları sırasında dışında kanserojen madde oluşabiliyormuş,yedikçe zamanla vücudunda toksik etki yaratıyormuşAaa neden acaba kuru meyve yeme dedı.
Fakat bence bir halley yerine veya baklava tatlı vs yerine bir cevizli incir candır cannnn
Neyse karatay teyzeye sorsak etipuf mu kuru kayısı incir üzüm mü . Heralde etipuf demezkaratayda önermez,yüksek şeker içerdiği için,birde kurutulmaları sırasında dışında kanserojen madde oluşabiliyormuş,yedikçe zamanla vücudunda toksik etki yaratıyormuş
ben kuru meyve günde iki tane tükettiğimden buyana daha çook acıkıyorum halbukiii daha önce yemiyordum fındıkla bademle doyuyordum... yarından itibaren bırakacam takrar ....galiba benimde
ikisinide yeme diyorNeyse karatay teyzeye sorsak etipuf mu kuru kayısı incir üzüm mü . Heralde etipuf demez
canım bu tarz diyetler sadece geçici kilo verdiyor insana bend epirinç lapası yaptım hepsi gelmedi ama belli kısmı geri geldi sonra savaştım takrar verdim kısacası ben artık o tarz diyetler yapmayacam gerek yok... sadece bir günlük kilo kaybı hepsi bu yani ödemmmmMerhabalar herkese okuldan geldim bugün çok gerginim kızlar önceki gün ayran aşıyla giden 600 gram bu sabah tartida +500 olarak geri geldi niye böyle oldu hiç birşey anlamadım dün spor vardı onun etkisiyle bugün tartı fazla çıkmış olabilir miAhu060812
acaba bilirmi eti pufun en olduğunuNeyse karatay teyzeye sorsak etipuf mu kuru kayısı incir üzüm mü . Heralde etipuf demez
Hay ağzına sağlık. Çok doğru tespit bence tabicanım bu tarz diyetler sadece geçici kilo verdiyor insana bend epirinç lapası yaptım hepsi gelmedi ama belli kısmı geri geldi sonra savaştım takrar verdim kısacası ben artık o tarz diyetler yapmayacam gerek yok... sadece bir günlük kilo kaybı hepsi bu yani ödemmmm
ben karataya yağ dışında kaıtlıyorum her fikrine sadece yağı çekinmeden yiyin diyor o kadar fazla normal tüketilmeli yağ...O kendine baksın . Yese Yakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?